Şimdi Ara

Telefona 4 bin TL zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple geçen günlerde ani döviz artışının ardından iPhone satışlarını durdurmuştu. Yeni fiyatları açıklandı... iPhone 13 Pro fiyatı ise 4 bin TL'lik zamla birlikte 15.999 TL’den 19.999 TL’ye yükseldi...

Döviz kurundaki artış nedeniyle Türkiye'deki satışlarını durduran Apple ürünlerinin yeni fiyatları belli oldu. iPhone 13’lere yaklaşık 4 bin TL'lik zam yapıldı.

Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybının ardından, Apple, iPhone ürünlerinin satışlarını durdurmuştu.

Apple Türkiye satışlara yeniden başlarken, iPhone ürünlerine gelen zamlar da belli oldu. iPhone 13’lere yaklaşık 4 bin TL’lik zam yapıldı.

Zamdan önce 11.999 TL’ye satılan iPhone 13 128 GB modeli 3 bin TL’lik zamla birlikte 14.999 TL’ye yükseldi.

iPhone 13 Pro fiyatı ise 4 bin TL'lik zamla birlikte 15.999 TL’den 19.999 TL’ye yükseldi. En pahalı iPhone modeli olan 13 Pro Max 1 TB ise 28.999 TL’ye ulaştı.

ZAMLI iPHONE FİYATLARI

iPHONE 13

iPhone 13 128 GB: 14.999 TL

iPhone 13 256 GB: 16.199 TL

iPhone 13 512 GB: 18.599 TL

iPHONE 13 MINI

iPhone 13 mini 128 GB: 13.999 TL

iPhone 13 mini 256 GB: 15.199 TL

iPhone 13 mini 512 GB: 17.599 TL

iPHONE 13 PRO

iPhone 13 Pro 128 GB: 19.999 TL

iPhone 13 Pro 256 GB: 21.199 TL

iPhone 13 Pro 512 GB: 23.599 TL

iPhone 13 Pro 1 TB: 25.999 TL

iPHONE 13 PRO MAX

iPhone 13 Pro Max 128 GB: 22.999 TL

iPhone 13 Pro Max 256 GB: 24.199 TL

iPhone 13 Pro Max 512 GB: 26.599 TL

iPhone 13 Pro Max 1 TB: 28.999 TL

iPHONE 12, iPHONE 11, iPHONE SE

iPhone 12 64 GB: 13.999 TL

iPhone 11 64 GB: 10.999 TL

iPhone SE 64 GB: 7.499 TL

https://odatv4.com/ekonomi/telefona-4-bin-tl-zam-222402

• Asgari ücrete zam geldi ondandır, 4 Bin TL oldu!

• Zamdan önce Asgari ücretle çalışan birinin, iPhone 13’ün en ucuz modeli olan 128 MB'lık 13 Mini’yi alabilmesi için maaşını 4 ay boyunca hiç harcamadan biriktirmesi gerekiyordu.

Bu hesaba göre hükümetin yeni asgari ücreti de maksimum 3.500 TL. olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Apple cıharmış telefonunu, söz şimdi dayılarda.
    Oooo elinde ayçiçek yağı varrr
    Oooo halk ekmek varken, bakkal’dan ekmek almışsınnn

Yakındır, bakkal’dan ekmek alanın zengin ilan edileceği günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 26 Kasım 2021; 12:23:32 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu 8 saniye reklam geçsin, yorum yazarız kısmetse

• ağlamaktan başka yaptığımız birşey yok.parası olan parasını dolara faize yatırıp üretimsiz para kazanma gayretinde olunca her tür ithal ürüne zam gelir. Bağımlı isek dışarıya her yönden geri gideceğiz.Şahsi görüşüm mümkün olduğunca içe dönmemizin adımlarını atmakla iyi olacağız.Yoksa ergeç bu senaryoların beterini bir şekilde yaşayacağız.Her alanda olsa vasat da olsa kendi ürünlerimizi piyasaya sürüp bu ürünlere yönelip destekleyip sabredip geliştirme yönünde yol almamız şart.Gavur kaliteli mal yapıyor demek sadece gavura kazandırır ve kazandıracak da.Sonra parmaklarında oynatırlar bizleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle-1453 -- 26 Kasım 2021; 13:41:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 26 Kasım 2021; 17:16:48 >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • hocam ben huawei'nin fiyatıda göz önüne alırsak iphonedan iyi oldugunu düşünüyorum bu arada  

en yakın saglam bir telefon alabileceğim tarih 2026-2027 gözüküyor bu kadar mı değersiziz ulan bu dünyada  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 26 Kasım 2021; 17:51:58 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

huawei aldım 3 sene önce. Galatasarayın falan sponsoru. fiyat da uygun tabi.

yakın zamanda ekranı kırdım. Telefon konusunda çok titizim. Hemen gittim huawei bayisine. Resmi bayi burası. Tamire bıraktım. 750 tl ye ekran ve pil değişti. Ekrana bakıyorum bi değişik sarı renkli falan. Şaşı oldum resmen. Geri gittim. Orada çalışan çocuk dedi ki sonradan takılan ekran orjinal gibi olmaz. E dedim ben niye burda değiştirdim o zaman dışarda da yaptırırdım. Dalga geçiyorlar.

Apple'ı uzun süre kötüledim ama müşteri memnuniyeti var adamlarda. Ucuza tel alıyoruz ileri zamanlarda üzüyor. Iphone almayı düşünüyordum yalan oldu zaten. Huvayeyi ile devam. Bir daha alırmıyım? Yanından bile geçmem. Samsung falan bir nebze alır kullanırım ama Çinlilerin allah belasını versin.

benim telefonda facia şu an. hem ekran berbat hem hız berbat. instada falan birşeye basıyorum 4 5 saniye sonra geliyor. her uygulamada aşırı yavaş. telefon tertemiz gereksiz hiç birşey yok halbüki.

birde huaweilerde bootloader kilidi varmış namussuz. açmak için para istiyorlar. custom rom da yükleyemedim.

iğrene iğrene kullanıyorum yapacak birşey yok :(

kısacası alma hocam çin malı. samsung'un ucuz modellerini al ama yine çinlilerden alma.. bakma donanımlarının kağıt üstünde iyi olmasına falan. kullanımda leş gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 26 Kasım 2021; 18:53:52 >
  • Tipik çin telefonu. Kaliteli yedek parçası yok. Huawei telefonları zaten pahalı satıyor. Hergün bir model çıkaran firmanın yedek parçası olmaz, müşteri memnuniyeti olmaz. Bende xiaomi kullanıyorum ekranı 1000 lira kırılsa aynı kalitede yedek parçası yok. Çin telefonları eskisi gibi ucuz değil. Milleti alıştırana kadar ucuz sattılar şu an fiyatları apple ile yarışıyor. Kimse de demiyor sen ne zaman büyüdün marka oldun da böyle pahalı satıyorsun diye.

• P20 lite aldık, 2 senede güncelleme almayı kesti, apple, 6 senelik 6s e son versiyonu verdi. Apple ürünleri gerçekten pahalı, donanım olarak, ama Çin ürünlerinde yazılım desteği sıfır. Tv li tlf yapsın Çinliler. Burada çok fanatik elemanları var, sürekli Çin ürün reklamı yapan, kanmayın. Aynı donanıma daha fazla niye ödeyeyim ağğbi yazan, kanmayın

• Düşünsenize yurtdışında 4k birim paraya 4 tane iphone 13 alabiliyorsun ama burada sadece o kadar zam geliyor mevcut fiyatın üzerine. Arada 25 kat civarı alım gücü farkı var. Bir de orada asgari ücretli çalışan sayısı nüfusun %5'i civarında.

Sonra bundan bir haber olan ptal dayılar sokaklarda ''herkesin elinde milyarlık telefon var'' diyerek dolaşıyorlar.

Ama bu telefonların neden milyarlık olduğunu sorgulamıyorlar...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.