Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.907
Cevap
202
Favori
592.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kritere uyan en güncel ve popüler modellerden biri Samsung Galaxy M35 5G'dir.

İşte bu model ve benzeri 6000mAh bataryaya sahip bazı Samsung telefonlar hakkında genel bilgiler:

1. Samsung Galaxy M35 5G (Güncel Model)

Samsung'un 2024 yılında piyasaya sürdüğü bu model, özellikle güçlü batarya ömrü ile öne çıkar.

• Batarya: 6000 mAh
    • Ekran: Genellikle Super AMOLED, yüksek yenileme hızına sahip (örn. 120Hz)
    • Diğer Özellikler: 5G desteği, güçlü bir orta segment işlemci ve çoklu kamera kurulumu sunar.

2. Diğer 6000mAh Modeller (Önceki Nesiller)

Samsung, geçmişte de "M serisi" ve "F serisi" altında 6000mAh (ve hatta bazen 7000mAh) bataryalı telefonlar sunmuştur. Bu modellerin bazıları hala piyasada bulunabilir:

• Samsung Galaxy M34 5G
    • Samsung Galaxy F54
    • Samsung Galaxy M54
    • Samsung Galaxy M33

Özetle: Eğer "güncel" bir model arıyorsanız, Galaxy M35 5G tam olarak aradığınız 6000mAh bataryalı Samsung telefonudur. Eğer ikinci el veya bir önceki nesil modelleri de değerlendirirseniz, M34, F54 veya M54 gibi seçeneklere de bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar yenilenmiş telefonlara ne diyorsunuz A kalite özellikle (Yenilenmiş çamaşır ve kurutma makinesi kullanıyorum 5 seneyi devirdiler. Sıkıntı çıkmadı). Telefon için ne gibi sürprizler olabilir?

Ayrıca

İphone 14 mü yoksa 13 pro max mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 5 Kasım 2025; 10:51:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esim ve 5g destekli f/p telefon öneriniz var mı

A26

A36

• Elimde xiaomi 14t var, açıkcası kamera ekran sarj konusunda telefon çok iyi ancak yazılım cidden can sıkıcı. Boyut olarak artık fazla geliyor. Telefonda oyun oynamam. Ancak kamera ve ekranın iyi olması önemli.

6.3 inç gibi daha kompakt boyutlarda ve daha hafif telefon bakıyorum. S24 almayı planlamıştım ancak sarj ve ekran süresi konusunda 14t nin bariz gerisinde kalınca farklı alternatifler için önerisi alabilirim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.