Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.980
Cevap
201
Favori
613.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Giriş

Tek el kullanılabilecek kompakt telefon kalmamış android tarafında. S25 bence hafif ve boyut olarak çok iyi ama kamera ekran ve batarya konusunda 3 yıllık telefon sayılır.

Vivo x200fe başlangıçta iyi gibi dursa da fiyatı bence baya pahalı ve batarya döngüsü kısa. Xiaomi almayı düşünmüyorum artık o yüzden seçenek yok gibi şimdilik.

• Arkadaşlar babama telefon almamız gerekiyor 30-40 bin civarı bütçe var aslında, ama aklımda bir fikirde bende 14 pro max var , onu versem kendime başka telefon alsam, yurtdışı imkanı da var ama kayıt ücreti yüksek , 8 ay kullanılabiliyormuş yılda öyle birşey mi yapsak fikirlerinize açığım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aldınız mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cevap gelmeyince xioami 15t pro 512 gb almaya karar verdim.pazartesi alacağım

Aynı durumdayız hocam şöyle biraz YouTube vs biraz araştırdım aslında s23fe düşük bütçe için önerilen telefonlar arasında kamera için ama biraz yavaş şarj oluyor honor 400 pro ve 15t pro da öneriler içinde honor 400 pro batarya biraz daha büyük 15t pro 120 w donanım olarak en zayıf 23fe

Ne aldiniz hocam benzer durumdayim

• Herkese merhaba. Vade farkı olmadan taksitli telefon alma şansımız var mı herhangi bir yerden? Bir ardaş Amazonda bazı telefonlarda olabiliyor demişti. Herhangi bir bilginiz var mı? bütçem 50000 tl eğer taksitli mümkünse, Samsung s25fe 512 gb alıcam veya duruma göre iphone 16e 512 gb

Xiaomi 14 38.000 tl civarıydı donanım açısından en mantıklısı ama yazılım konusunda en geride, bir ara düşündüm fakat kamera buğulanma sorunu ve yazılım konusunda en geride.

Vivo x200fe 45.000 tl, kamera olarak en iyisi batarya döngüsü sıkıntı, yazılım sorunları mevcut,

S24,S25 uzun süreli kullanıma bakınca 12gb ram ve snapdragon işlemci ile kesinlikle s25 daha mantıklı ama ben bakarken fiyatı s24'ten %50 daha pahalıydı. 40.000 civarı olsa kesinlikle s25 alırdım.

Not:Güncel telefonum:Samsung a54

Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim.

Şimdi yeni bir cihaz arayışına girdim bu cihazdan dolayı apple'dan soğudum.

Kullanımım şu şekilde;

Rehberimde 3000 kişi var işim gereği sık sık telefon görüşmesi yapıyorum.

Oyun OYNAMAM

Sosyal medya , dizi film izleme yapıyorum.

Kamera benim için önemli sayılabilecek durumda.

17 Pro Max : Cihaz çok pahalı Apple'ın aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koyması zoruma gidiyor hiç alasım yok.

Z Fold 7: Bir kaç müteahhit arkadaşımda gördüm cihaz çok hoşuma gitti adam aynı anda 2-3 işlem yapabiliyor , kasası çok kibar ve güzel bir cihaza benziyor.

S 25 Ultra: samsung amiral gemisi , malzeme kalitesi vs. hoşuma gitti ama Z Fold'la arasında kaldım

Bu arada Z fold 6'da alabilirim arada 20.000 oynuyor değer mi bilmiyorum

• Merhaba, Honor Magic7 Lite 5G ile Oppo A6 Pro 5G arasında kaldım. Amacım verimli bir deneyim, hangisini önerirsiniz? Oppo A6'da kağıt üstünde 7000 Mah var ama Honor'daki işlemcinin daha verimli olduğu söyleniyor. Yani ikisinin de bataryası cezbetti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 5 Ocak 2026; 21:17:48 >

tecno spark slim

s25 edge.

İki tane telefon alacağım

1. S25 , S25 Edge veya SD ile gelirse S26 (günlük kullanım)

2. PUBG için orta-üst ayarlarda ısınma ve pil sorunu olmayan telefon (gerekirse yurdışı cihazı, kayıt falan ettirmesem, wifi ile kullansam da yeterli)

Daha önce Mediatek 1100 işlemcili Poco X3 GT ile sorun yaşamıyordum. Ne ısınma ne de pil konusunda (%100 şarjla 4-5 saat) kullanım söz konusuydu ki normal cihazım da buydu. Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcili Poco F5 kullandım aynı verimi alamadım. Çok ısınmasa da kasıyordu. Poco F7 Pro aldım Snapdragon Gen 3 malum. O da şarjda dahi ısınma problemine sahipti. Ki oyunu bıraktıydım o dönem 1 yıldır falan oynamıyorum da

Maksimum 30K (yurtdışı) fiyatlı ısınma konusunda güvendiğiniz cihaz ne olabilir?

Red Magic 11 Pro sıvı soğutmalı görünüyor ama 38K fiyatı var. 14T , X7 Pro, 15T, 14T Pro, Red Magic 10 Pro, F7 Ultra, 15t pro..

Sadece PUBG için değil diğer oyunlardan da yola çıkabilirsiniz.

Var mı deneyimi ve önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 12 Ocak 2026; 23:7:34 >

• parafta 40000/5000 puan kampanyası var vatan bilgisayarda.

şu listeden hangisini tercih edersiniz.

www.vatanbilgisayar.com
    40000 - 54999 TL Cep telefonu fiyatları, en ucuz akıllı telefon modelleri, aksesuarlarda efsane indirimler ve kampanyalar Vatan Bilgisayar'da, hemen satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/40000-54999-tl-arasi/cep-telefonu-modelleri/?srt=UP

Oyunla işim yok, sosyal medya fotoğraf vesaire genel işler (şuan mi 8 lite kullanıyorum  )

Şuan için S24FE ye karar verdim gibi uzun süre kullanım olduğu için biraz da stabil olacağı düşünüldüğünden.

Ancak Y.D. fiyatta biraz daha uyguna geliyor ve artı daha iyi bir cihaz olması bakımından mi14T Pro (512 GB 25000₺) düşünmeye başladım.

Kararsızlık var biraz destek isterim, Y.D. cihaz alınır mı özellikle 14T Pro bana göre en mantıklı o görünüyor.

65 yaşındaki anne için uygun fiyatlı, gündelik işlerini görebilecek bir cihaz arıyoruz. Bütçe 9 bin lira civarı.

Instagrama girer, arada youtube'a bakar, belki facebook. Arada da candy crash gibi basit oyunları oynar.

Samsung A16 4gb/128 gb hafıza modelini düşünüyorum ama. Sorun yaşar mı? 6 gb ramlik almak isterdim ama onun fiyatı biraz yükseliyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.