quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`ben 26 dk civarıydı hiç durmadan konusmustum arkadaşımla :Dgerçekten güzel oluyor konusmak bide dolu dolu konusunca :D bi konu hakkında vs. güzel oluyor ama bir süre sonra kulak 50 derece :D
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`ben 26 dk civarıydı hiç durmadan konusmustum arkadaşımla :D2 saati geçince operatör tarafından kesiliyor.benim 2.02 falandı galiba yani 122 dakka falan
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`ben 26 dk civarıydı hiç durmadan konusmustum arkadaşımla :D42 dakika civarı :D
6 saate yakin aksam 10 dan gece 4 e kadar kizla konustuydum arada bi hat koptu wc ye gidildi filan kulaklik vardi rahat oluyo
En fazla 3 saat kiz arkadasimla konustum.ama ne konusma hic bitmesin istedim o derece :-) Yani yanlis olmasin sevgili degiliz sadece sinif arkadasim
quote:Orijinalden alıntı: This TimeEn fazla 3 saat kiz arkadasimla konustum.ama ne konusma hic bitmesin istedim o derece :-) Yani yanlis olmasin sevgili degiliz sadece sinif arkadasim bi keresinde 2 saat konusmustum ve telefon lav gibi olmustu :D
quote:Orijinalden alıntı: hacibekirlokumubi keresinde 2 saat konusmustum ve telefon lav gibi olmustu :DAlıntıları Göster 30 dk
quote:Orijinalden alıntı: ogameci30 dkAlıntıları Göster 1 saat müşteri isteklerini anlata anlata bitiremedi
quote:Orijinalden alıntı: Relative Minors1 saat müşteri isteklerini anlata anlata bitiremediAlıntıları Göster 2 saat konuşmuştum ve operatör konuşmayı kapatmıştı.
quote:Orijinalden alıntı: Shyris3 saattı galibaAlıntıları Göster 3 saati kesin geçmiştir ama tam süresini ben de bilmiyorum. Tabi belirli süre sonra operatör kesiyor tekrar aramak gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: Shyris3 saattı galibaAlıntıları Göster 2 saate yakın ya da biraz daha fazla