Şimdi Ara

İNTERNET 5 DAKİKADA BİR GİDİP GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gündür internet gidip geliyor genelde sabahlar hiç gitmiyor 12 ye doğru kopmalar başlıyor bazen 10 dk bazen 3 dk dün 2 3 kez gitmişti çok değişiyor sebebini bir türlü çözemedim modem tp-link Td-w8970
    yardım eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronoroa Zoro -- 10 Şubat 2025; 14:51:23 >

• pek anlamadım ama MTU MRU değerlerine bir göz atın Mtu için 1492 fazla geliyor galibahttps://kb.netgear.com/19863/Ping-Test-to-determine-Optimal-MTU-Size-on-Router bu linkte kontrolü yazıyor yahooda 1 oynama yapabiliyor google'ı deneyin çıkan değere +28 ekleyeceksiniz
  • Ronoroa Zoro Merhaba,

Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için mailinizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz? Bu konu hakkında sizlere bir mail yönlendireceğiz. Maildeki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    anlattığını anlayamadım ama modemden çok anlamıyorum cmdden baktım sitedeki şeylere 1492 de yüzde yüz loss oldu 1400de hepsini gönderdi
  • Ronoroa Zoro R kullanıcısına yanıt
    O şekilde en yüksek kaçlı paket gönderebiliyor bunu test et 1464 dene ilk 1460 bu civarlarda bölünmeden giden en büyük boyutu bul sonra çıkan değere 28 ekle yani 1464 bulduysan 1464+28=1492 MTU değeriniz olur kaç bulursanız +28 ekleyecekseniz en büyük paketi bulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis sağladığımızı arayın. Bende de 2 günde bir gidiyordu aradım.kanal değiştirttiiler sorin duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.