Şimdi Ara

Telefon çalınca bilgisayar açılıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

arkadaş yeni bilgisayar aldı. telefon çalınca kapalı olan bilgisayar açılıyormuş. sanırım modemle ilgili bir ayar vardı ama hatırlayamadım. nasıl yapılıyordu bu ayar?

arkadaş daha yeni bilgisayar kullanmaya başladı. bios falan bilmiyor, bu ayarda biostan yapılıyor diye aklımda kalmış. Umarım windows üzerinden ayarı vardır.

teşekkürler...

• benim bildiğim biostan yapılıyor ki o da ... power management ya da herhangisiyse ,.. ring , modem , gibi bi sekme varsa onu disable yap... veya anakart kitapçığını al orda da power on ring gibi birşey olacak onunla ilgili jumper numarasını verir onu 1-2 on 2-3 off olarak ya da tersi olarak verir yerini değiştir ayarlarsın...
  • yani windows üzerinden ayarı yok. neyse söyliyim arkadaşa, bilen birini bulsun. bios falan, bilgisayarı yeni aldı başına iş almasın.
  • sene bana anakartın marka ve modelini söyle ben sana yapman gerekenleri söylerim...
  • çocuk bilmiyor marka modelini. ben anlatmaya çalışacağım artık yapacaklarını.

teşekkürler.
  • Aslında kendin yapsan daha iyi minik bi tecrübe olur senin için...
  • Bios dandı tam emin değilim power management olması gerekiyordu wake on lan azar ya da reloaded in dediği gibi modem ring on gibi şeyler yazar. Onu diabled yapınca düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar sürekli kapanıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wake on lan ethernet kartlarından gelen sinyal ile açılmayı sağlar arkadaşın ki wake onmodem activity biosta menüleri gezerseniz kolaylıkla bulursunuz genellikle power management da olur...
  • Arkadaşın makinayı kapattıktan sonra fişini de çekerse sanırım sorun kalmaz değil mi arkadaşlar. Eheuheuhe:) Şaka bir yana biostan wake on modem zımbırtısı olacak onu kapatmalısın. Ha bir de alarm kurulu ise onu da kapatırsan sorun morun kalmaz.
  • Geçici çözüm ; çözüm değildir Qsman...[dont]
  • biostan wakeonring ozellıgı
  • teşekkürler.
  • biosta wakeon vardı, ondan galiba
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.