R

Yüzbaşı
19 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 10 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bu nedir ya ... yazdığım her post siliniyor... adminler böyle basit seçilip başa gelirse daha bu forum çok adam kaybeder ... istemiyorum artık bu iğrenç forumu ne bilgi paylaşımı kaldı ne başka bişey ... başlarda ne güzeldi herşey şimdi herşey kabak tadında...

account umu isteyen varsa veririm pm atın...

herkesi bırakıp gitcem buralardan...çok üzgünüm
başka var mı Girne Amerikan'a giden ?
internet exploere 7 beta 1 yükeldikten sonra ares'i açınca ARES Home ' a bağlanmaya çalışıyo ve IE ile uyuşmadığı için hata veriyo bunun bi fixi var mı
veya düzeltme yolu ?
bu üniversitelerin hazırlık atlamak için gerekli olan ingilizce sınavları var ya ... Mesela geçen senenin sınvalarını bulabileceğim bi yer var mı ???
ne alakaysa

herhalde yeni Visual Theme'im çok hoşuma gitti ondandır paylaşiim dedim...

bu işletim sistemi 64bit olmayan işlemcilerde de çalışır mı sizce .....???
Quick format yemiş bi sürücüden veri kurtarmamız mümkün mü ? Bence mümkün olmalı çünkü bytelar silinmiyor sadece adresleri yok ediliyor .
Fakat denediğim programlar sildiğim dosyaları buluyor ama formattan önceki dosyalara erişemiyor .

Bir de olay kardeşim tarafından gerçekleştirilmiş tam olarak "QUICK FORMAT" attığından da şüpheliyim , korkum TAM FORMAT atmış olması ki bu büyük ihtimal gibime geliyor nedeniyse basit : Windows'un kendi içindeki Disk Defragmenter'ı çalıştırdım ve normalde segmentlerin karışık bir halde serpili olması gerekirken hepsi bir yerde toplanmıştı... Yani bunu ya bir defragment sonucu ya da tam format sonucu görebiliriz...

gene de ümit kesilmez tavsiyesi olan program öneren herşeye açığım...
Dün televizyonda izledim de ; Afrika'daki insanların çektiklerinin aynısını şimdi Amerika halkı çekiyor . Bebekler insanlar aç , giyecek elbise yok .
Sizce de bu Amerika'ya verilmiş bir ceza gibi değil mi. Benim tüylerim bu görüntüleri izlerken diken diken oldu ve ilk Afrika geldi aklıma...
Bence bu Allah'ın Amerika'ya verdiği bir ceza .
hadi biri gelsin msn olaylarına falan girip istediğimiz zaman bi maç yapalım
mesela şimdi çok feci maç yapasım
arsenal'i aldım mı kimse yenemez beni anca tozumu yutarsınız :D
var mı yiğit delikanlı karşıma çıkacak maç yapalım netten şimdi
bekliyorum ilk isteyenle yapcam

az sonra ip mi yolluyom
host ben olcam
:D:D:D:D:D
creative sbs 560 ses sistemi aldım :) ve ses gayet güzel powerdvd den açınca şarkılar veya herneyse bütün kanallardan ses geliyor... ama media player'dan açınca sadece stereo çalışıyor front left ve front right bi de subwoofer çalışıyor... o da sanırsam stereo diil 1+1mono olarak çünkü AC3 Filter'dan ayarlara gelince ordan 3/2 5+1 'i seçiyorum olmadı pro logic'i seçiyorum ama gösterge yine de 1+1 mono gösteriyo yani updatelemiyor.... bu sorunu nasıl aşçam yaws

Hakkında
Forum İmzası:
bu imza kurallara uygundur inşallah artık plz

eskisini görmek isteyenler http://www.geocities.com/semihyayli/gohomecimbom.gif
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 598
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 6.322 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.