Yüzbaşı
03 Nisan 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

İstanbul Avrupa Yakası'nda, özellikle Okmeydanı-Kağıthane taraflarında tavsiye edebileceğiniz bir özel servis var mıdır arkadaşlar? Kia Ceed araç.

Teşekkürler.
Merhaba,

Bebek beklediğimiz için crossover/SUV tarzı bir araç almak istiyorum.

- Sorunsuz ve konforlu bir otomatik şanzuman olmalı (şu an cvt kullanıyorum, o nedenle vites geçişlerinde sürekli ileri-geri yapmak istemiyorum)
- Yıllık 10.000-15.000 km arası kullanırım. İstanbul'da yoğun trafiğe girmiyorum, genelde haftasonları kullanıyorum. Mümkünse dizel, benzinli olursa da tüketim 7-8 lt'yi geçmezse iyi olur.
- Arka koltuk ve bagaj ne kadar geniş, o kadar iyi.
- Cam tavan, park asistanı gibi donanımlar tercih sebebi olacaktır hanım da kullanacağı için.

Suv istememin ana sebebi yüksek koltuk konumu. Çocuğu indir bindir yaparken çok daha rahat olacaktır. Başka yüksek koltuklu önerilere de açığım MPV gibi.

Bütçe konusunda 150 bin'leri çok aşmak istemiyorum, hatta 100 bin TL'lerde bir şeyler bulursam oldukça mutlu olacağım.

İlla sıfır olsun diye bir şartım yok ama 2. elde de 3-4 yaşı çok aşmak istemem.

Tavsiyeleriniz nedir?

Aklıma gelen ve genel olarak bendeki izlenimleri aşağıdaki gibi:

Hyundai Tucson (Yakıt yüksek)
Kia Sportage (Yakıt yüksek)
Ford Kuga (Dizel için performans düşük)
Renault Kadjar (Trim sesleri ve sıradan ön konsol)
Honda CRV (Pahalı)
Skoda Kodiaq (DSG ?)
Suzuki Vitara (Arka koltuk dar)
Peugeot 3008-5008 (Dizeller çok pahalı)
Opel Crossland X (Benzinli, yakıt tüketimi nasıl olur pek fikrim yok)

Teşekkürler.
Eşimle Galatasaray-Fenerbahçe maçına gideceğiz. Aşağıdaki planda yeşil renkli 7. kategori iki kişi için 324 TL, yemekli VIP kısmı 515 TL tutuyor. Sizce hangisini tercih etmek gerekir?

Yanımda eşim olduğu için kale arkasına gitmek istemiyorum açıkçası. O 7. kategori de dip dibe mi, yoksa rahat maç izleniyor mu? Sahaya çok uzak kalınıyor mu? VIP tribüne 190 TL fazladan vermeye gerek var mı? Ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir navigasyon almayı düşünüyorum. MTV'yi Akbank'tan ödeyince bu cihazın fiyatı 150 TL'ye düşüyor. Nasıldır sizce? Alınabilir mi?

Telefonumda iGo Primo kullanıyorum. Çok da memnunum. Başka program kullanmadım henüz. Ancak Nav-560 Don't Panic diye bir yazılım kullanıyor sanırım.

Olması gereken özellikler:

- Geri görüş kamerasını takabileceğim AV-IN özelliği olması
- İstanbul trafiğine göre daha boş yollara yöneltmesi
- Yazılımının kullanışlı olması, doğru rota çizmesi
- Ömür boyu harita güncellemesi olması

NAV-560 bu özelliklere sahip midir? Ya da bu özelliklere sahip tavsiye edebileceğiniz cihaz var mıdır?

Teşekkürler.
Merhaba arkadaslar,

Bu ıkı tv arasında kalmıs durumdayım. Lg 300 tl pahalı. Anladıgım kadarıyla aralarındakı tek fark LG nın pasif 3d olması.

Sızce pasıf 3d ıcın 300 tl fark vermeye deger mı? Yoksa samsung mu almak gerekır? Aktif ile pasif 3d arasındaki fark o kadar farkediliyor mu?

Teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir eve taşınıyoruz, tüm beyaz eşyaları alacağız, birkaç haftadır araştırıyoruz, kafamızda belli şeyler var, sizin de tavsiyelerinizi merak ediyoruz bu konuda. Forumdaki çoğu başlığı okudum, bayağı bir tavsiye var. Çok da yararlandık onlardan.

Tüm ürünlerde aradığımız ortak özellik sağlamlık ve enerji verimliliği. Servisle falan çok uğraştırmaması. Tabii bütçe çerçevesinde. Yoksa Miele, Amana almak en güzeli tabii ki.

Buzdolabı:

Samsung RT59QMSW düşünüyoruz. Nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bütçemiz 1500 TL buzdolabı için. Yoksa fiyat/performans olarak daha iyi bir şeyler bulabilir miyiz? Gardrop tipi dolap düşünmüyoruz, buzluğun altta veya üstte olmasının önemi yok. İç hacim genişliği ve kullanılabilirlik en önemli kriterler bizim açımızdan.

Kurutmalı Çamaşır Makinası:

Kiralık olarak bir eve çıkıyoruz, 1-2 yıl içinde ev alma durumumuz olabilir, taşınacağımız evde kurutma makinası için ayrı yer olur mu bilemiyorum. O yüzden yer sıkıntısı çekmemek için ve forumda okuduklarıma istinaden kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Sanırım bu konuda en çok tavsiye edilenler Lg, Electrolux ve AEG. Bunlar içinde özellikle önerebileceğiniz bir model var mıdır? Yoksa bu markaların herhangi bir modeli ile mutlu mesut yaşarsınız diyebilir miyiz?

Bütçe 2500 TL'ye kadar çıkabilir. Aradığımız kriter 8+ kg olması.

Bulaşık Makinası:

Bunda da Siemens, Bosch ve Samsung öneriliyor gördüğüm kadarıyla. Makinalar arasında çok fark oluyor mu bulaşıkta? Bütçemiz 1000 TL'ye kadar çıkabilir ama 700-800 civarında kalmasını tercih ederiz. Düzgün markalı herhangi bir ürünü alıp geçmek mi gerekir yoksa özellikle önerilen bir fiyat/performans ürünü var mıdır?

Fırın:

Fırın da bulaşık makinası gibi markalar arasında çok fark göremediğimiz bir konu. Burada aradığımız kriter 2 bölmeli fırın olması aşağıdaki gibi:

Böyle bir tek Termikel markasının ürününü gördüm. Başka kaliteli marka ürünü var mıdır böyle çift bölmeli fırın olarak?

Şimdiden çok teşekkürler, yardımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba,

Yeni eve taşınıyoruz, bunun için de düzgün bir TV almak istiyorum.

İstediğim özellikler:

- İçinde dahili uydu alıcısı olması ve HD yayınları alabilmesi
- İçindeki uydu alıcısına BISS şifresi girebiliyor olmak (Avrupa maçlarını izliyorum yoğun şekilde)
- Mümkünse ev içinde kuracağım ağdan bilgisayarımdaki filmi wireless üzerinden çalıştırabilmesi, takılmadan izleyebilmek
- Divx, mkv gibi dosyaları sorunsuz, takılmadan çalıştırabilmesi
- Altyazılarda Türkçe karakter, gölgeleme gibi sorunlar olmaması

Kısacası yoğunlukla maç ve film izlemek için kullanacağım bir cihaz olacak. Bütçe olarak belli bir sınırım yok, ama kullanmayacağım özelliklere bir ton para vermek istemiyorum. Fiyat/performans cihazı arıyorum kısacası.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2000 model Primera aracımın sol aynasına park halinde dururken, başka bir araç aynasıyla çarpmış heralde. Arabanın yanına gittiğimde aynayı bu halde buldum.

Yetkili servise sordum, 766 lira fiyat çektiler tek aynaya. Açıkçası aynaya bu kadar para vermek istemiyorum. Çıkmacılarda da 200-250 civarı fiyat söylüyorlar.

Arkada 2 tane sarı pim var fotoğraflarda gözüken. Sanırım 3. sü de vardı o düştü, ondan boşta sallanıyor şimdi.

Bunu nasıl sabitleyebiliriz? Var mıdır bir yolu? Ya da sadece ayna camı alıp montajlamak mümkün müdür?

http://i46.tinypic.com/1z52kac.jpg

http://i50.tinypic.com/34grlup.jpg
Merhaba,

Sony tüplü televizyonumda RCA (sarı, kırmızı ve beyaz renkli 3'lü giriş), S-Video (yuvarlak giriş) ve scart(uzun pinli) giriş var. VGA veya HDMI çıkıştan bu televizyona görüntü aktarabilir miyim? Mümkün müdür bu acaba?

Teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.103
İkinci El Bölümü Mesajları: 127
Konularının görüntülenme sayısı: 28.400 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.