Şimdi Ara

Tekrar 7 den 8 e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda orjinal wn 8 vardı ben bilgisayarımı bilgisayarcıya win 7 kurması için verdim. Oda lisanssız 7 kurdu. Bende şimdi tekrar 8 e geçmek istiyorum ama acaba bilgisayarcı recovery bölümünü sildimi one nerden bakabiliriz yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum eğer bilgisayar w8 de kasıyorsa daha sıkıntılı oluyor, denedim ve gördüm :)
    Lisanslı bir w7 iyi olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro Max'ten 13'e geçilir mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acer
  • Benim şimdiye kadar gördüğüm orjinal win8 yüklü gelen laptob'lar hep uefi modda kuruluydu. ve uefi moddaki win8 silip win7 yüklemek için hdd'deki bütün gpt bölümlerini silip (recovery dahil) tekrar mbr olarak ayırmak gerekiyordu. Paylaştığın resim hatalı, görünmüyor. Bu yüzden merak ettim. acer win8'i uefi modda kurmuyormu. Yoksa win7'yi etkinleştirmekten aciz bilgisayarcın gpt hdd'yi silmeden mbr'ye çevirmenin bir yolunu mu biliyor
    Recovery her şekilde duruyorsa alttaki video'a bakarak recovery'e ulaşmayı deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Benim şimdiye kadar gördüğüm orjinal win8 yüklü gelen laptob'lar hep uefi modda kuruluydu. ve uefi moddaki win8 silip win7 yüklemek için hdd'deki bütün gpt bölümlerini silip (recovery dahil) tekrar mbr olarak ayırmak gerekiyordu. Paylaştığın resim hatalı, görünmüyor. Bu yüzden merak ettim. acer win8'i uefi modda kurmuyormu. Yoksa win7'yi etkinleştirmekten aciz bilgisayarcın gpt hdd'yi silmeden mbr'ye çevirmenin bir yolunu mu biliyor
    Recovery her şekilde duruyorsa alttaki video'a bakarak recovery'e ulaşmayı deneyebilirsin.

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Benim şimdiye kadar gördüğüm orjinal win8 yüklü gelen laptob'lar hep uefi modda kuruluydu. ve uefi moddaki win8 silip win7 yüklemek için hdd'deki bütün gpt bölümlerini silip (recovery dahil) tekrar mbr olarak ayırmak gerekiyordu. Paylaştığın resim hatalı, görünmüyor. Bu yüzden merak ettim. acer win8'i uefi modda kurmuyormu. Yoksa win7'yi etkinleştirmekten aciz bilgisayarcın gpt hdd'yi silmeden mbr'ye çevirmenin bir yolunu mu biliyor

Hocam videoda 58. saniyeden sonra enter recovery mode yazısı geliyor fakat recovery penceresi açılmadan bilgisayar geri açılıyor o aşamayı yapamadım maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

Hocam videoda 58. saniyeden sonra enter recovery mode yazısı geliyor fakat recovery penceresi açılmadan bilgisayar geri açılıyor o aşamayı yapamadım maalesef

recovery bölümü silinmiş olabilir. üst yorumlarda arkadaşların dedikleri disk yönetimi resmini tekrar atabilir misin? İlk resmi yanlış atmışsın görüntülenemiyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.