Şimdi Ara

11 Pro Max'ten 13'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 senedir 11 Pro Max 64 GB kullanıyorum.

Genel olarak memnun olsam da 13 ile daha ergonomik telefona geçmek ve hafızayı 128 GB'ye çıkarmak mantıklı geliyor. Genel olarak da biraz sıkıldım bu telefondan.

Şu an 11.000-11.500 gibi bir fiyata ikinci el satabiliyorum 11 Pro Max'i. 13 ise 16.300 tl civarında.

Pro Max'i satıp 13 almam sizce mantıklı olur mu?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• 2 ekranda oled çözünürlükler benzer. Ekran boyutu küçülmesi sizi sıkar mı? Birde kamerada telefoto olmayacak bunuda göz önünde bulundurun. Onun haricinde 13 birçok açıdan üstün. 5G olmasıda var tabiki. 2023 te kullanmaya başlıyoruz çünkü. Ama aradaki fiyat farkını vermeye değer mi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

13'ün daha küçük olması olumlu benim için. pro max çok büyük telefon, yoruyor bazen.

telefoto kamera da pek kullandıgım bir özellik değil. ama dediğiniz gibi aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ben de ona emin olamıyorum.

• Kasa ve ekran konusunda hissiyati güzel ama aradaki farki düşünürsek zorlanma yaşamiyacak isen gecilir en azindan ileriye dönük ikinci el konusunda problem yaşamazsin,bence gecilir 14 beklemekte var:)

• Hocam bende sizinle aynı düşüncedeyim bende 11 pro max kullanıyorum çok ağır gerçekten siz 13 hangi renk düşünüyorsunuz bide benim cihaz yurtdısı daha açtırmadım 9000e satıp 13 düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 26 Ocak 2022; 11:44:34 >
  • bir kere XS max'i satıp 11'e geçmiştim. sonra nasıl 12 pro max'e koşa koşa döndüm anlatamam. büyük ekran kullanmaya alışınca daha küçük ekranlılar tatmin etmiyor kullanım açısından.

ama her halükarda iş kullanıcının kullanım özelliklerine ve beklentilerine kalıyor.

böyle durumlarda sorulması gereken tek soru şu bence: "geçmeyi düşündüğüm telefonun özelliklerini kendimi ikna etmek için mi öne çıkarıyorum yoksa gerçekten benim ihtiyaçlarımı karşılayıp beni memnun edecek özellikler mi?"

şimdiden hayırlı olsun

• Selam geçiş yaptınızmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 veya 11 mi alınmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.