Şimdi Ara

Teknosa outlet laptop aldim :o|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Hp Pavilion gaming 1BV33EA core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, 1BV33EA modelleri, hp pavilion gaming en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html

Arkadaşlar Teknosa outlet (teshir degil yanı, satılmış arızalı cikmis tamir edilmiş ürün) yukarıdaki linkedin gördüğünüz cihazı 2632liraya aldim. 14gun iade hakkım 1 yıl da garantisi var. Ne arızadan tamir gördüğü bilinmiyor. Bana bir akıl verin iade etmeli miyim.sali carsamba bende olur sonrasında 14gunum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hp olması

6700HQ olması

Gtx 960 olması

Ben sana diyeyim 0 i bile bu para etmez kardeş . Açık açık söyleyeyim .

Hp olması hepten fail , ve okuduğum kadarıyla gtx 950 960 dan daha iyi

• @elLbufFer
    0 nasıl bu para etmez hocam 2600 tl diyor. 3000 e 12 gb ramli i5 7200u lu gt 920mx li leş laptop satılıyor çok beğenilen medimarktlarda teknosalarda. 960 m li modellerin sıfır fiyatı 4800-5000 en ucuz o da casper. msi asus falan olsun derseniz 5300lere çıkıyor. bi de internette bu fiyatlat. normal mağazalrda bi 500 daha ekleyin bu fiyatlara

-

ayrıca 960m gayet güçlü bi kart ve 950m in de üzerinde. 1050 ile yarışabilir şahsen daha yeni olduğu için 1050 yi tercih ederim ben.

kardeş senin soruna gelince kronik sorunu yoksa 2600 a 960m li bu bilgisayar çok iyi. i7 işlemcisi de var 6700 hq baya baya iyi. 3.5 ghz a kadar çıkabiliyor hızı. ama outlet ürün olunca işler değişiyor tabi biraz. ama sorun çıkmassa hayatınızın kazancını gerçekleştirmiş olursunuz güle güle kullanırsınız. süresi bitinceye kadar kullanın deneyin. sürücüleri falan güncelledikten sonra birkaç kastırıcı oyun falan yükle duruma göre bakarsın. dediğin gibi sorunun nerde olduğu belli değilse başına talih kuşu da konmuş olabilir mesela klavyesinde bi tuş veya ne biliym touchpadi falan arızalıysa bence o kadar da önemli değil. içerde sıkıntı varsa durum kötü ama uğraştırır. amerikada falan olsa tüketici hakları vs çok ilerde olduğu için adamlar biraz kulanıp sırf beğenmese bile istediği gibi iade ediyor laptobu. ama kullanılmış olduğu için üretici bunu artık sıfıra satamıyor halbuki hiçbir şeyi yok laptobun. alan kişi de güzel güzel kullaıyor. ama türkiyede önüme gelene geçireyim mantığında olduğu için firmalar, mağazalar hatta devlet; sonuçne olur bilemem. bir kumar oynamışsınız umarım kazanırsınız. outlet işi kumar bence. ama iyi denk gelirse de hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 26 Kasım 2017; 23:42:10 >

• Hocam öncelikle tamir konusundaki şüphelerinizi hp servisini arayarak giderebilirsiniz. "Ben bu laptopu teknosadan outlet olarak aldım tamir görmüş bunun arızası nedir" derseniz sizden ürün kodu vs isteyecektir verdiğiniz takdirde neden ve hangi parçanın tamir gördüğünü söylerler. Bu laptopu şu zamanda bu fiyata almanız büyük fırsat çünkü bu laptop ve muadilleri 3500 ve üzerine satılıyor ve siz gerçekten çok iyi fiyata almışsınız. Bu seri hp nin en fazla satan serilerinden ve ısınma konusunun büyük oranda çözüldüğü söyleniyordu ana konusu vardır forumda oradaki arkadaşlar size daha iyi yardımcı olurlar. Bu laptopa ekstradan bir ssd takarsanız tadından yenmez. Hem 16 gb rami var hem de windows 10lu. Bu iki parça zaten tek başlarına 1000 tl ediyor. Siz kafanıza takmayın gerçekten çok iyi fiyata almışsınız ekran kartı da güncel oyunları 2-3 sene yüksek ayarlarda oynatabilecek düzeyde. Bilmeyen arkadaşlar lütfen bu konuda yorum yapmasın yok 950 960dan daha iyi falan adam akıllı araştırmadan yorum yapmanın bir mantığı yok en kötü youtube a girer fps karşılaştırması yaparak hangisinin daha iyi olduğunu anlarsınız. Güle güle kullanın hayırlı olsun.

• Eyvallah ustad 7500u 940mx bi cihaz arıyordum banchmark sonuçlarına biraz bakınca gordum ki 7500u çift çekirdek 6700hq daha performanslı 8gb ram e razı iken 16 buldum en kötü forumda akıl danışır YÖK derlerse iade ederim diyip aldim makine gelince hp yi arayacağım aklımda idi zaten. Aldığım cevabı sizlerle paylaşırım belki de talih kuşudur :)

Öncelikle hayırlısı ,iade veya kullanım için. Bu modeli bilirim,7. nesil i7 ve gtx 1050 versiyonu bizzat kullanıyorum ,fanı çift fandır ama yük teke biner öteki ne işe yarıyor ben de bilmyorum. Ona rağmen soğutması başarılıdır.Hp kötü şöyle bilmem ne çok kafaya takmayın. Önce tamir sebebini öğrenin,sonra kararınızı verin.Ben olsam bu tarz bir hareketi göze asla alamazdım .Kararı size bırakıyorum. Belki mühim bir sebep yoktur tamir olarak,bir parçası değişmiştir misal fan veya ram gibi...
    Daha Fazla Göster
  • Ağalar makine servis fişi ile birlikte geldi, tamir yapan ustaya kolayca ulaştım. Usta; ben almak istedim ancak teknosaya çalıştığımız icin vermediler sadece eser değişti ve kulaklık girişimde kulaklığın içi kırılmış giriş değişti hic bir sorunu yok iade etmeye karar verirsen ben fatura fiyatını oderim dedi. -artık kekleri mi beni bilmiyorum :) makineyi iade etmedim su ana kadar da hic bir Niğde bulantısı çıkarmadı. Açıkcası bende cesaret edemezdim ama fiyat o kadar iyi ve anlık karar vermek zorundaydım ki dayanamadım. İnsallah hayırlısı olur

Alırken hangi sorunu vardı vede ne tür onarım yapıldı diye sormadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Aralık 2017; 18:39:19 >
    Hocam nerdeyse 1.5 yıl olmuş ama bende teknosada outlet laptop almayı düşünüyorum alayım mı ?
    üstad bu tavsiye edilebilir bir durum değil. ben sıkıntı yaşamadım siz yaşarsanız üzülürüm. ben aldıktan sonra makinenin tamir edildiği servis noktasına kadar ulaştım ve fikir aldım. dikkatli davranmanızı ve şanslı olmanızı dilerim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.