Şimdi Ara

Senetle dizüstü gaming pc veren bir marka (evkur hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Dizüstü gaming pc almak istiyorum hem okulum için hemde oyunlar için 10-12k civarı fakat kredi kartsız,kredi çekmeden senetle pc veren evkur harici bir yer bulamıyorum var mıdır bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gf63-core-i7-10750h-2-6ghz-8gb-ram-512gb-ssd-15-6-gtx1650ti-4gb-w10.html#odeme-secenekleri

Orijinalden alıntı: onder.t

Birinden nakit avans çekip vermesini isteseniz daha az masraflı olur herhalde.

Bu devirde gerçekten üzülerek katıldığım bir yorum 

Orijinalden alıntı: quenfly

teşekkür ederim şanslıyım sanırım alışveriş kredisi çıktı ahahaha :)

faizsi mi?

Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle önermiyorum hocam. Bende gaming laptop alalı 3-4 gün oluyor. Önce senin düşündüğün gibi bir kaç yer gezdim alacaktım. İnternette 7k olan laptop sözünü ettiğim yerde 10.5k idi birde vade farkı 11.5 k yapıyorlar .d 4-5 k fazla para vermek yerine abim kredi kartı ile aldı vade farksız 9 taksit ona ödüyorum. Böyle bir yol bulmanı öneririm keza o tür yerler özellikle Evkur borcu odesen bile takipe düşürüp dosya masrafı cart curt adı altında fazladan talep ediyorlar. Parana yazık olur yani bir laptop parası daha alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 7 Mayıs 2021; 10:1:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.