Bildirim
Senetle dizüstü gaming pc veren bir marka (evkur hariç)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birinden nakit avans çekip vermesini isteseniz daha az masraflı olur herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 5K iMac | 2017 4K iMac | 2015 MacBook Air | iPhone XS Max | iPhone 7 | Apple Watch S2 SS 42mm | iPad Pro 10.5 | Pencil | Keyboard | Apple TV 4K -
Bu devirde hiç kimse senetle bir ürün satmaz. Hele ki bu pandemi döneminde. Vatan'da bir ara banka kredisi ile elektronik ürünler satılıyordu. Herhangi bir şubeye gidip öğrenebilirsin. Önerim:
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: onder.t
Birinden nakit avans çekip vermesini isteseniz daha az masraflı olur herhalde.Bu devirde gerçekten üzülerek katıldığım bir yorum
teşekkür ederim şanslıyım sanırım alışveriş kredisi çıktı ahahaha :) -
quote:
Orijinalden alıntı: quenfly
teşekkür ederim şanslıyım sanırım alışveriş kredisi çıktı ahahaha :)faizsi mi?
faizli tabiiki -
Kesinlikle önermiyorum hocam. Bende gaming laptop alalı 3-4 gün oluyor. Önce senin düşündüğün gibi bir kaç yer gezdim alacaktım. İnternette 7k olan laptop sözünü ettiğim yerde 10.5k idi birde vade farkı 11.5 k yapıyorlar .d 4-5 k fazla para vermek yerine abim kredi kartı ile aldı vade farksız 9 taksit ona ödüyorum. Böyle bir yol bulmanı öneririm keza o tür yerler özellikle Evkur borcu odesen bile takipe düşürüp dosya masrafı cart curt adı altında fazladan talep ediyorlar. Parana yazık olur yani bir laptop parası daha alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 7 Mayıs 2021; 10:1:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt