Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

710 liralık çek açıksa kullanın
    Evet 2 side açık ikiside j7 pro için gecerli sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kast ettiğim her üründe geçerliyse
  • Yok sadece o üründe geçerli zaten pek de etik olmaz gibi geliyor 2sini de kullanmak

• Bugün THH den aradılar teknosa 710 lira çek vermiş hesabınıza geldimi dedi geldi dedim.Kabul ediyormusunuz diye sordu hayır dedim herkese 810 bana neden 710 dedim.Tmm ozaman anlaşma sağlanamadı olarak işaretledim dosya bugün görüşülecek dedi karar çıkacak.Bakalım ne olucak gittiği yere kadar
  • farklı thh ler farklı çalışabiliyor
    aynı thh ne 3 defa başvurdum ama hiç arayıp sormadılar
    hepsi lehe karar çıktı
  • Biraz önce mh tarafından arandım 810 liralik çekin tanımlandığını 710 luk olanin iptal edileceğini söylediler. Bende uygulamada görünüyor hala düzeltin onu kullanmayacagim zaten diye belirttim. Siz müşteri hizmetlerini arayıp kayıt olusturdunuz mu 710 liralik çekin duzenlenmesi için?

• quote:

Orijinalden alıntı: crona

Biraz önce mh tarafından arandım 810 liralik çekin tanımlandığını 710 luk olanin iptal edileceğini söylediler. Bende uygulamada görünüyor hala düzeltin onu kullanmayacagim zaten diye belirttim. Siz müşteri hizmetlerini arayıp kayıt olusturdunuz mu 710 liralik çekin duzenlenmesi için?
    Evet kayıt oluşturdum tam tamına 7 kez oluşturdum umursamadılar şuan 8. sidede daha aramadılar.
  • Bana da 810 yerine 710 tl çek düzenlemişler.. 810 tl yapmaları için başvurdum hala 2 gündür ses seda yok.. yarın da çekin son kullanım tarihi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Evet kayıt oluşturdum tam tamına 7 kez oluşturdum umursamadılar şuan 8. sidede daha aramadılar.

Alıntıları Göster
    Allah Allah çok garip ya. Benim görüştüğüm mh temsilcisi 1 kerede anladı durumu yormadi bile beni. Acaba mağazaya falan gitseniz yüzyüze konuşup oradan mi merkeze iletseler ? Bi kismetsizlik denk gelmiş size

• crona C kullanıcısına yanıt
    Mağazayada dün gittim😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Az önce teknosa aradı 710 tl tanımlanmış dedi.Ya kullanın yada THH çıkacak kararı bekleyin dedi.Karar çıksın 810 yerine 989 Tl lik çek aalıcam benim işime gelir.😀

• quote:

Mağazayada dün gittim😀
    :)) benimde konuştuğumda temsilci 989 liralik çek mi istiyorsunuz dedi yok 989 tl ye alabilmek için çek tutarının yeniden düzenlenmesini istiyorum dedim biraz insaflı davrandim :D

• crona C kullanıcısına yanıt
    Bende 810 verin değişin dedim yok dedi

• vay be konuyu yeni gördüm benimde 2 adet siparişim vardı bileydim müracaat ederdim. Şu an müracaat için geç kalındı değil mi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giga1905

vay be konuyu yeni gördüm benimde 2 adet siparişim vardı bileydim müracaat ederdim. Şu an müracaat için geç kalındı değil mi..?
    şikayet için resmi olarak 2 sene süreniz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

şikayet için resmi olarak 2 sene süreniz var

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler. Örnek başvuru için konu mesaj vs var mıdır.
  • Bugün de aramadılar çakallar, halbuki gene arayıp ivedi olunması konusunda uyarı da bulunmuştum..

Yarın çekin son günü.. Yarın aramazlar ise ya çek yanacak ya da revizyonlu olarak yeniden çek tanımlayacaklar.. Çek yanarsa, thh den söke söke kopartacam hakkımı
  • mh aradı
    ikinci 810 liralık çek için yeniden en yakın şubeye git ibrarname imzala dedi
    ama 2 ürün için tek çek vermişlerdi bunu ibrarnamede belirteceğim
  • Bugün çeklerin son günü ben kullanmayı düşünmüyorum. Bakalım ne olacak. Az önce iletişimden kullanmayacağımı yazdım.
  • quote:

Az önce teknosa aradı 710 tl tanımlanmış dedi.Ya kullanın yada THH çıkacak kararı bekleyin dedi.Karar çıksın 810 yerine 989 Tl lik çek aalıcam benim işime gelir.😀
    Benim kararda da 989 tllik çek verilmiştir yazıyo fakat gelen 810luk nasıl 989 talep edeceğz ki?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.