Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VEBAL

Ayrıca çakal teknosa önceki Tuketici hakem heyetine istinaden verdiği çeki sanki bu karardaki telefonlar için verdiğini iddia edip, maddi kazanç sağlamaya çalıştığını öne sürerek sana yalan beyanlarla dava açacak :)
    Hocam bence piyango size vurdu,şuana kadar çek kullanan çok kişi oldu forumda başka dava açılan yok bildiğim kadarı ile sanmıyorum herkese dava açacaklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur hocam zaten bugün mh aradım kayıt oluşturdum çek tutarının düzenlenmesi için 710 tl lik gelmişti çünkü. eğer pazartesi düzeltirlerse 32 lik alacağım babam için düzeltmezlerse zaten hakem heyetiyle gider alırız sıkıntı olmayacaktır. benim merak ettiğim e devletten baktım dava ile ilgili bir şey yok bende. ayrıca ilk başvurum için herhangi bir şey de yapmadım. sadece size özel bir durum mu acaba? ne gariptir ki thh de tebligat adresini ofisi verdim gelen giden bir şey de yok @VEBAL @suatin

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    2 farklı şehirde neden koşa koşa ibrarname imzalamaya gittim

tüketici mahkemesine vermesin diye

İyide arkadaşım benimle ne sorunları var :), savunmami verdim, belgelerimi sundum, mahkemeden icra tedbiri konulması istenmiş ama hakim reddetmiş, istersem o telefonlar içinde icra yoluyla alım talep edebilirim ama mahkeme sonucunu görmek istiyorum, yasal faiziyle alırım

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    İşte mesele şu, bir önceki thh kararına istinaden verdiği çeki, sonraki davalar için verdiklerini iddia edip, mahkemeyi yanıltmak istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 farklı şehirde neden koşa koşa ibrarname imzalamaya gittim

tüketici mahkemesine vermesin diye
    Tamam işte açsa zaten açardı 2. Hatta 3. Çeki verdiler arkadaşa dava felan yok ortada,bende 1 adet çek aldım 2 telefon içinde kararım verılmıs bakalım bende ne cıkacak,

Umarım istediğiniz gibi olur, bana da çek verdiler, kapıma kadar gelen ürünü geri çekip dava açtılar , bende onlari tekrar thh ye verdim, bakalım. Bir icra davam, bir savunma dilekçem, bir thh başvurum oldu.

• quote:

Umarım istediğiniz gibi olur, bana da çek verdiler, kapıma kadar gelen ürünü geri çekip dava açtılar , bende onlari tekrar thh ye verdim, bakalım. Bir icra davam, bir savunma dilekçem, bir thh başvurum oldu.
    Sizin süreci bilmiyorum fakat benım karar cıkmadan çeki yüklemişlerdi,thh de beni aradı çek yüklenmiş şiketi çekecekmisiniz dedi bende çektim,belki hem çek yükleyip hem thh kararını uygulamak ıstenecegını mi düşündüler acaba,size çek yüklediklerini iddaa etmısler çünkü.

Yaptıkları olaydan şunu çıkardım, elektronik faturası bile kesilmiş ürünleri kapıma kadar getirip geri çektiler, mahkemeye biz çeki kullandirdik diyip yalan beyan verecekler, ama bilmedikleri bişey var, öyle bir savunma yaptım ki bu iş bittikten sonra. İftira ve yalan beyandan suç duyurusunda bulunacağım

• quote:

Yaptıkları olaydan şunu çıkardım, elektronik faturası bile kesilmiş ürünleri kapıma kadar getirip geri çektiler, mahkemeye biz çeki kullandirdik diyip yalan beyan verecekler, ama bilmedikleri bişey var, öyle bir savunma yaptım ki bu iş bittikten sonra. İftira ve yalan beyandan suç duyurusunda bulunacağım
    Kargodan teslim almadıgın bellli hocam,çeki kullandırsa ne olacak,saçmalamışlar resmen

Arkadaşım görsen nasıl saçma ve yalan bilgilerle dava açmışlar, gördüm elim ayağım titredi. Hiç elime ulaşmayan ürünleri almak için verdiğim parayı da günlerce islettiler. Utanmadan delil olarak bir önceki sipariş için verdikleri çeki bu sipariş için verdik göstermişler. Bütün bunları ispatlayacak belgeleri sundum, kargodan bana getirilmeden geri götürüldüğüne dair kargo takip çıktısı da aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEBAL -- 30 Haziran 2018; 14:14:50 >
  • quote:

Arkadaşım görsen nasıl saçma ve yalan bilgilerle dava açmışlar, gördüm elim ayağım titredi. Hiç elime ulaşmayan ürünleri almak için verdiğim parayı da günlerce islettiler. Utanmadan delil olarak bir önceki sipariş için verdikleri çeki bu sipariş için verdik göstermişler. Bütün bunları ispatlayacak belgeleri sundum, kargodan bana getirilmeden geri götürüldüğüne dair kargo takip çıktısı da aldım.
    Sonuç olarak kaybedecekler de sizin canınızı sıkmışlar boştan yere,geçmiş olsun diyelim.

• canınızı sıkmayın boş yere umarım düşündüğünüzden daha iyi bir sonuçla karşılaşırsınız.
    Durduk yere ugrastirdilar, inşallah kaybedecekler

• crona C kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, bakalım

• bundan sonra ürüne özel çek verirlerse kullanmayacağım
    dönüş yaparlarsa açık çek isteyeyim
  • ürüne özel çek verek en doğal hakkı adamların :) yanlış yapıyorlar gibi düşünmeyin bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ürüne özel çek verek en doğal hakkı adamların :) yanlış yapıyorlar gibi düşünmeyin bence :)
    Aynen öyle, size ürünü satılan fiyattan sağlayabilecek şekilde çek veriyolar. Olması gereken bu

• Cumartesi günü mh yi aradım 710 liralik çeki düzenlemelerini istemiştim bugun son günü çekin ayrı olarak 810 liralik daha tanimlamislar şaka gibi :) son kullanma tarihi de ayin 9 u. Neyse 710 liralik çeki kullanmiycam sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum

• crona C kullanıcısına yanıt
    710 liralık çek açıksa kullanın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.