Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 5 Temmuz 2018; 15:25:39 >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    diğer hesaptan da 3 adet siparişim vardı
    onları tek bir şikayette bildirmiştim lehe karar geldi geçen ay
    bekliyoruz

inşaallah teknosa büyüklüğünü gösterir de farklı hesap diyerekten o hesaba tek bir 2.967 liralık açık çek tanımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 5 Temmuz 2018; 15:26:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bekliyoruz

inşaallah teknosa büyüklüğünü gösterir de farklı hesap diyerekten o hesaba tek bir 2.967 liralık açık çek tanımlar

Havelesini yapmadığın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

bekliyoruz

Havelesini yapmadığın mı?

Alıntıları Göster
    şimdiye kadar çek aldıklarımın hepsi havalesi yapmadıklarımdı

• Dün 1799 liradan sipariş verdim. Bugün %5 inidirim yapmışlar. Bir kazık daha yedim. 1709a düşüyor şimdi. Bir tanesi kargoda diğeri daha verilmedi acaba iptal ederler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Dün 1799 liradan sipariş verdim. Bugün %5 inidirim yapmışlar. Bir kazık daha yedim. 1709a düşüyor şimdi. Bir tanesi kargoda diğeri daha verilmedi acaba iptal ederler mi?
    Çeki kullanırken o indirimi düşmüyor bişey kaybetmedin yani
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ben iletişimden yazdım hemen. 180 lira zararım var telafi çeki istitorum dedim. Bakalım ne cevap verecekler.

Çek kullanınca indirim düşmüyorsa boşuna yazdık o zaman. En sonunda üyeliğimi iptal edip bir daha da bizden alışveriş yapma diyecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben daha fazla bekleyemedim ve 30/06/2018 tarihinde tebliğ aldığım hakem heyeti kararını gönderip 3 adet çek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün mağazadan teslim aldığım telefonlar sipariş numaları yazılarak mail atmışlar, ürün kargoya verildi diye,naptı bunlar bide kargoyla mı gönderecekler mağaza teslimi sonrası böle mail mi geliyor arkadaşlar

Düzeltelim bilgiyi ikiside birleşiyor şimdi %5 +810 lira çekle birlikte 899 liraya aldim. Ayrica bonus bana özel 3 taksit kampanyası vardı kârlı alışveriş oldu benim açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: crona

Düzeltelim bilgiyi ikiside birleşiyor şimdi %5 +810 lira çekle birlikte 899 liraya aldim. Ayrica bonus bana özel 3 taksit kampanyası vardı kârlı alışveriş oldu benim açımdan.
    Abimde denedik işlememişti çok garip .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Abimde denedik işlememişti çok garip .

Alıntıları Göster
    Ben mobil uygulamadan yaptım direk. Her ne kadar kart bilgilerini girmek istemesem de (teknosa vukuatli çünkü) sanal kart kullanarak alışveriş yaptım mağaza teslim olarak. Hatta sözleşme de mailime gelmiş. Zaten ekran görüntülerini de almıştım ne olur me olmaz diye :)

• quote:

Ben iletişimden yazdım hemen. 180 lira zararım var telafi çeki istitorum dedim. Bakalım ne cevap verecekler.

Çek kullanınca indirim düşmüyorsa boşuna yazdık o zaman. En sonunda üyeliğimi iptal edip bir daha da bizden alışveriş yapma diyecekler.
    Bende yazdım şimdi adamlar ne belaya bulaştık arkadaş diyecekler :) yaw ben bide dün mağaza hemen teslim aldım ürünleri,şimdi kargoya verildi diye mail geldi bide kargoyla 2 telefon daha gelırse ne yapcam

• telefonu kullananlara sorum şu

3gb rami olması 4gb ramli olanlara göre performans azalmasına neden oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Bende yazdım şimdi adamlar ne belaya bulaştık arkadaş diyecekler :) yaw ben bide dün mağaza hemen teslim aldım ürünleri,şimdi kargoya verildi diye mail geldi bide kargoyla 2 telefon daha gelırse ne yapcam

Alıntıları Göster
    Beni sabah aramışlar uyuyordum. Sizi aradılar mı?

• quote:

Beni sabah aramışlar uyuyordum. Sizi aradılar mı?

Alıntıları Göster
    Aradılar fiyat garantisi yok düşede bilir çıkada bilir kusura bakmayın talebınızı olumlu karşılayamıyoruz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 7 Temmuz 2018; 11:56:17 >
  • quote:

telefonu kullananlara sorum şu

3gb rami olması 4gb ramli olanlara göre performans azalmasına neden oluyor mu
    Şu zamanda 4 gb ram bile az geliyor android telefonlarda uygulamalar artık çok ram yiyor.Samsung üst model telefon çıkardığında diğer serileri yavaşlatıyor.
    teşekkürler
    4gb ramlı vestel Z10 dan buna geçmeyi planlıyorum
    z10 özellikle telefon konuşmalarında sık sık ses kesilmesi ve sensör problemleri yüzünden beni sinir etti
  • quote:

teşekkürler
    4gb ramlı vestel Z10 dan buna geçmeyi planlıyorum
    z10 özellikle telefon konuşmalarında sık sık ses kesilmesi ve sensör problemleri yüzünden beni sinir etti
    Samsung kullanmama rağmen alınabilicek en iyi sorunsuz telefon iphone maalesef.Adamlar tamirle uğraştırmıyor direk yenisini veriyor 5 dk içinde.
    telefona taksit olmadığı sürece iphone bana uzak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.