Şimdi Ara

teknosa.com iPhone 3GS 749 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011252/apple_iphone_3gs_8gb_black_akilli_telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat1912 -- 4 Aralık 2012; 9:23:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üstteki ergen gibi "uyduruk androidli" diyen bilgisiz şahıslar için ideal telefon

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • bu fiyata alınmaz almayın defalarca kampanya yaptılar saturn media markt teknosa vs. hepsi 700 e sattı bu telefon o kadar da etmez ama illa da alacak olanlar tekrar düşünsün bu fiyat sıcak falan değil!

Orijinalden alıntı: emre_5553

bu fiyata alınmaz almayın defalarca kampanya yaptılar saturn media markt teknosa vs. hepsi 700 e sattı bu telefon o kadar da etmez ama illa da alacak olanlar tekrar düşünsün bu fiyat sıcak falan değil!

+1 dahası ne altınmış arkadaş hala fiyatı düşürmediler..bugün şu telefonun edeceği sıfır fiyat 499 liradır

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

600 e LG P970 alınıyor, adamlar tarih öncesi dandik telefonu 750 den satıyor...

Üstteki ergen gibi "uyduruk androidli" diyen bilgisiz şahıslar için ideal telefon

Dogru diosun:) iphone olunca ne oluyorsa? Varlik gostergesi icin kullanilan bi tlf. Ardindan 3 tane yeni model cikti. Hava atmak icin alinmaz. Uygulama icinde alinmaz. Kisacasi alinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 4 Aralık 2012; 10:04:18 >
    Daha Fazla Göster
  • Oha ya, 750 liraya iPhone 3GS için sıcak fırsatlara başlık açılıyor. Sırf bu saçma sapan başlıklar yüzünden şu telefonun ikinci eline 600 liraları layık görenler var.
  • Bu nedir arkadaş ya bu telefon neymiş ki bu kadar pahalı? Demode oldu artık.Alınmaz.
    500 TL olsa tamam diyecem ama 750 nedir
  • saturn biçok kere 650 liraya sattı bu telefonu teknosanın zaten açılış harici uygun bişey sattığını hiç görmedim.

Orijinalden alıntı: by_the_king

Bu nedir arkadaş ya bu telefon neymiş ki bu kadar pahalı? Demode oldu artık.Alınmaz.
    500 TL olsa tamam diyecem ama 750 nedir

öyle demeyin bu telefonun ikinci eline bakarsanız sıfırından daha pahalıdır

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

bu fiyata alınmaz almayın defalarca kampanya yaptılar saturn media markt teknosa vs. hepsi 700 e sattı bu telefon o kadar da etmez ama illa da alacak olanlar tekrar düşünsün bu fiyat sıcak falan değil!

+1 dahası ne altınmış arkadaş hala fiyatı düşürmediler..bugün şu telefonun edeceği sıfır fiyat 499 liradır

Ah birde dediğiniz fiyattan 499 tl den satılsa

• bazen bakıyorum bir ürüne yorum yaparken diğer bir ürüne illa kötü söz söyleniyor.ihtiyacı olan alıp kullansın tabi ama bu fiyatlara samsung galaxy s duo alınabiliyor.yada bir kaç model daha var.3 yıl önce ki bir teknolojiye bu fiyat kesinlikle çok fazla.

Orijinalden alıntı: Technosoft

vın varmı vın

bu vınn muhabeti nedir üstadım çözemedim ? lütfen açılmış olan başlığı gereksiz mesajlar ile çöp etmeyelim.Varsa sıcak fırsat ( iphone 3gs) ile ilgili bir yorumunuz onu alalım.

bu vınn muhabeti nedir üstadım çözemedim ? lütfen açılmış olan başlığı gereksiz mesajlar ile çöp etmeyelim.Varsa sıcak fırsat ( iphone 3gs) ile ilgili bir yorumunuz onu alalım.

Budamı gol değil. Hocam bu konuya yorum yapmaya ne gerek var. Bu telefona bu fiyata satanamı yanarsın buraya sıcak fırsat diye koyanamı yanarsın.

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

Ah birde dediğiniz fiyattan 499 tl den satılsa

499 dan satılsa bende alacağım yalnız bu telefonun üretimi bittimi,üretiliyor diye biliyordum ama internet sitelerinde satışta yok ürün eskisi gibi

• bu telefona bu fiyat çok ama çok fazla 299$'a Newman N2 alınır 535TL'ye harika bir telefon deneyimi yaşanır.

http://www.merimobiles.com/newman-n2-dual-sim-samsung-exynos-4412-1-5ghz-quad-core-4-7-inch-ips-1280-720-android-4-dual-camera_p/meri6920.htm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.