Bildirim
Nokia Lumia 925 | 32 GB | 1.099 TL HEPSİBURADA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tırt.
Ederi 400-500 lira._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12
Tırt.
Ederi 400-500 lira.
Hatta 399 TL
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
Ben para verseler kullanmam bu TLF nu.
Ağır, çirkin ve işletim sistemi...
Fazla söze de gerek yok ÇÖP..._____________________________ -
Benden de 299 tl çalışır diyeceğim, ama ne derece gerçekçi olur bilemem.
Piyasayı belirleyemiyoruz sonuçta.
Saka bir yana, nerelerden geldi bu fiyata bakmak lazım.
Maksimum kampanyası bekler durumdayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
üzerine para verdiler kabul etmedim _____________________________ profili gizle olan kişilerden alışveriş yapılmaz! -
Amma yaptınız yahu wp kullanıyorum ikinci telefon olarak abarttığınız kadar değil gülünç yorumlar yapıyosunuz. Sadece uygulama kıtlığı var diyebilirim -ki oda bilinen ve akla ilk gelen tüm uygulamaları barındırıyor. _____________________________ -
Forumun bu hale gelmesi üzücü. Yazık. _____________________________ -
çok uzun zamandır bu fiyatlarda KLİKSA!da aynı fiyata veriyor _____________________________ -
S3 e 1200 cıvarı fiyat biçilirken buna ederi 400 demeniz çok gülünç gerçekten. Umarım tepkiniz tüm telefon fiyatları içindir.
windows phone pişmanlıktır sakın ha, dönün arkanızı kaçın
_____________________________ -
S3 1200 bu 399 ha
aşırı fanatiksiniz böyle olmayın. Samsung ya da google babanızın oğlu sanar gören de.
quote:
Orijinalden alıntı: Ju3x
Fazla söze de gerek yok ÇÖP...
ağır işletim sistemi mi ? sizle burada stabilite tartışması yapamam fakat iosla wp'nun stabilitesi ayni derecede belirtirim :)_____________________________ -
samsung s2 dizaynına geri dönerse s5 e 1000 tl veririm, s3 ve s4 çok komik tipsiz çihazlar dizayn yoksunu
lumia 925 ise şuan bütün telefon kameralarını tokat bağımlısı yapar. o derede kaliteli hele lumia 1020 ve 1520 tokatta altın vuruş 

quote:
Orijinalden alıntı: efkarli_adam
quote:
ağır işletim sistemi mi ? sizle burada stabilite tartışması yapamam fakat iosla wp'nun stabilitesi ayni derecede belirtirim :)
uygulama konusunda yetersiz denilirse anlaşılır ama ağır denmesi haksızlık olur. -
wp uygulama sayısı artıyor ama bildirim ekranı güncellemesi gelmeden almanın mantığı yok çünkü wp şimdi bir telefon alıyım güncelleme gelir demeyin gelmiyor güncelleme her telefona gelmiyor bence bu platforma geçmeye 1 yıl daha bekleyin illa ben alıcam diyen varsa lumia 1520 alsın ona donanımından ötürü güncelleme gelicektir. _____________________________ -
quote:
quote:
ağır işletim sistemi mi ? sizle burada stabilite tartışması yapamam fakat iosla wp'nun stabilitesi ayni derecede belirtirim :)
CİHAZ AĞIR :)
Örnek: Pazarda manavda 1-2 kg tart deriz ya o ağırlık..._____________________________ -
:)
quote:
quote:
quote:
CİHAZ AĞIR :)
Örnek: Pazarda manavda 1-2 kg tart deriz ya o ağırlık...
139 GRAM :)_____________________________ -
Çoğu kişi 920 ile karıştırıyor muhtemelen. (Ağır,takoz vs. söylemleri çerçevesinde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 7 Şubat 2014; 0:48:58 >_____________________________ Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağıTürk topluluğudur
Ne Mutlu Türküm Diyene.
Mustafa Kemal`in Bursa Nutku
Yobazsavar
Benzer içerikler
- bimcell bedava internet
- samsung kamu indirimi
- vodafone 5 gb internet hediye
- msb türk telekom
- vodafone hepsiburada premium
- kara cuma indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- amazon kasım indirimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android