Şimdi Ara

teknosa.com iPhone 3GS 749 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jan Dara

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Yaklaşık 2 ay önce Nokia 603 aldım 499 TL'ye. Şu kadarını söyleyeyim iphone 3GS'de aynı gün 499 TL'den satışta olsaydı yine de almazdım. Tercihim Nokia 603 olurdu. Miadı dolmuş bir modele 500 TL bile vermem. Stabildir, kullananların işini görüyordur o ayrı konu. Saygı duyarım ama bu modeli bu saatten sonra ancak üçüncü dünya ülkelerinin sınırları dahilinde satışa sunabilirler. Başka bir memlekette olsa bedava da verseler kimse yüzüne bakmaz. Ancak buralarda para eder.

amma sallamışsın hoca ya demek bedava verselerde kimse yüzüne bakmaz öylemi..

ilginç olan gitmiş nokia 603 e 499 vermiş gelmiş burada iphonu beğenmiyorsun,nokia senin gibi müşteriler oldukça asla kaybetmez inan

Bu da benim kişisel tercihim, alay etmek yerine saygı göstermeyi dene bence, tabi biliyorsan. Ben iphone 4S'e veya iphone 5'e laf etmedim. 3GS'nin üzerine 3 model çıkmış adamlar hala orta halli yeni model bir android işletim sistemli telefon parasına tarih öncesinden kalma telefonu satabiliyorlar. Satabiliyorlar çünkü senin gibi düşünen ciddi bir müşteri kitlesi mevcut. Bu telefonların piyasa değeri düşmüyorsa hala 750-800 TL'ye 3-4 yıl önceki model satışa sunulabiliyorsa bunlar da sizin gibi düşünen ve hareket edenler sayesinde. Al o zaman 320 x 480 piksel çözünürlüklü, 256 mb ramli, 600 MHz işlemcili telefonu da hayrını gör ne diyeyim. Senin küçümsediğin Nokia 603 bu özelliklerin hemen hepsinde 3GS'ye tur bindirir. Almamışsın, kullanmamışsın meydanı boş buldun buradan sallıyorsun. Ben 3GS'de kullandım merak etme. Kendi zamanının en iyi telefonuydu, cep telefonu sektöründe başta Nokia olmak üzere birçok markanın ezberini bozdu ama modası geçti, teknolojisi eskidi, bitti artık kabul etmek lazım. Bugün gitsem 4S alacak ekonomik gücüm de mevcut. Ama şu kadarını söylemekle yetineyim şimdilik; adamlar işi çözmüş. Herkes en iyisine sahip olmak dürtüsüyle hareket ediyor. Genel mantık olmuşken en iyisi olsun. Kimse benim ne kadarına ihtiyacım var diye kendisine sormuyor. Benim işimi 603'te görüyordu, o modeli tercih ettim. 4S alsaydım da aynı şeyleri yapacaktım ama yaklaşık 3 katını ödeyecektim.

• herşeyin donanım olmadığını ne zaman anliyacaklar acaba. bence 2 telefonuda ( hangisiyle karşılaştırılıyorsa) kullanmış arkadaşlar yorum yapsın yoksa iş fanatikliğe dönüyor.

Orijinalden alıntı: Ozbi

herşeyin donanım olmadığını ne zaman anliyacaklar acaba. bence 2 telefonuda ( hangisiyle karşılaştırılıyorsa) kullanmış arkadaşlar yorum yapsın yoksa iş fanatikliğe dönüyor.

Daha önceki yorumumda da yazdım hocam. 3GS'yi de kullandım. IOS işletim sisteminin kullanıcıyı kısıtlayan ama bir o kadar da stabilite sunan yapısını da gayet iyi bilirim. Fanatiklik olsun diye yazmadım. Donanımı, onu kullanan işletim sistemiyle birlikte değerlendirmek gerektiğinin de bilincindeyim. Ama 3GS konusunda yazdığım herşeyin de sonuna kadar arkasındayım. Bu telefondan sonra 4, 4S ve 5 çıktı. iphone olsun çamurdan olsun veya bakın benim iphone'um var (gerçi iphone'u olmayan mı var?) demek isteyenler alabilir. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Yurtdışından iş yaptığımız adam toplantıya 4-5 yıllık notebook ile katılırken bizimkilerin önünde i5, i7 işlemcili makineler, macbookair'ler vardı. Sokakta yürüyen 10 kişiyi çevir sor en az yarısından iphone 4S veya S3 çıkar ama asgari ücrete çalışır veya öğrencidir veya düzenli bir geliri yoktur bile. Egosunu cebinde taşıdığı telefonla tatmin etmeye çalışanların yaşadığı bir ülkenin isanlarıyız aslında hepimiz. Gerisi boş laf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 5 Aralık 2012; 14:32:31 >

• Doğru ama bu konuyla ne alakası var. iphone 3gs eski siz yeni ürünlerden dem vurmuşsunuz
    soruma cevap alamadım. Daha açık konuşayım o zaman, Ace ile yapılan neyi yapamam iphone ile? veya karşılaştırılan herhangi bir modelle? Yorumlar bu formatta olursa herkese yardımı dokunur başka türlü laf dalaşına dönüşüyor hoş olmuyor.

Doğru ama bu konuyla ne alakası var. iphone 3gs eski siz yeni ürünlerden dem vurmuşsunuz
    soruma cevap alamadım. Daha açık konuşayım o zaman, Ace ile yapılan neyi yapamam iphone ile? veya karşılaştırılan herhangi bir modelle? Yorumlar bu formatta olursa herkese yardımı dokunur başka türlü laf dalaşına dönüşüyor hoş olmuyor.

Hocam sizin sorunuza Ace veya Ace Plus kullanan bir arkadaş cevap verebilir. Android işletim sistemli telefon kullanmışlığım yok. Arkadaş kalkmış kullanmadığı Nokia 603 hakkında atıp tutuyor ben biraz bu duruma tepki gösterdim. iphone 3GS ile yapıp da Nokia 603 ile yapamayacağım herhangi birşey de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Mesaji okusaydin kullandigimi anlardin.

Yahu ayıp ediyorsun, 700'e bulmuşsun, kullanmasa bile stoklar insan hiç değilse! Bedavadan biraz daha pahalı, mahallenin çocuklarına dağıtırsın.

Haklısın kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru ama bu konuyla ne alakası var. iphone 3gs eski siz yeni ürünlerden dem vurmuşsunuz

ace le face uygulamasını bile açamazsın kasmasından ne bi haber uygulamalarında iyi bi performans bulabilirsin ne öbür uygulamalarda. ama 3gs ile her uygulamayı sorunsuz çalıştırabilirsin.

bigün iphone u savunucağımı düşünemezdim ama şunu da söyliyim, ios niyeyse pek bi sıkıcı geldi bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Hocam sizin sorunuza Ace veya Ace Plus kullanan bir arkadaş cevap verebilir. Android işletim sistemli telefon kullanmışlığım yok. Arkadaş kalkmış kullanmadığı Nokia 603 hakkında atıp tutuyor ben biraz bu duruma tepki gösterdim. iphone 3GS ile yapıp da Nokia 603 ile yapamayacağım herhangi birşey de yok.

sen kendinle çelişmeyi bırak önce bak doğruyu görmüş arkadaşlar da sağolsun cevabını vermişler..iphone 3gs kullanmışsın ama ne yazık ki iphone nun donanımdan ibaret olmadığını öğrenememişsin..ben nediyim sana daha..nokia 603 ün övülecek nesi varda bana kalkmış nokiayı anlatıyorsun...ha bu arada windows işi tutmassa sen seyreyle nokianı o zaman...

andoridi de kullandım, 3gs yide..bir telefonda donanım her şey değildir bunu anlayın artık...ha 3gs ye gelirsek bu fiyata fazla ama dediğim gibi 499 lira olsa 603 değil yine 3gs alınır boşa uğraşma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.