Şimdi Ara

teknosa.com iPhone 3GS 749 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet__01

bu telefona bu fiyat çok ama çok fazla 299$'a Newman N2 alınır 535TL'ye harika bir telefon deneyimi yaşanır.

http://www.merimobiles.com/newman-n2-dual-sim-samsung-exynos-4412-1-5ghz-quad-core-4-7-inch-ips-1280-720-android-4-dual-camera_p/meri6920.htm

stok var mı peki ? birde buradan alışveriş yaptınız mı ?

• şahsi görüşüm 499 olsada almam.
    Almamı gerektirecek, beklentileri karsılayacak bir tlf değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

600 e LG P970 alınıyor, adamlar tarih öncesi dandik telefonu 750 den satıyor...

Üstteki ergen gibi "uyduruk androidli" diyen bilgisiz şahıslar için ideal telefon

Dogru diosun:) iphone olunca ne oluyorsa? Varlik gostergesi icin kullanilan bi tlf. Ardindan 3 tane yeni model cikti. Hava atmak icin alinmaz. Uygulama icinde alinmaz. Kisacasi alinmaz

İphone'u severim bence çok kullanışlıdır ama iphone'u yüceltmek için de android telleri dışlamak saçmalık olmuş. f/p açısından hatta bazı androidli teller performans açısından iphonedan üstün.Ancak iphoneun da beyazı güzel be abi

• Yazın paylaşın belki sıcaklarda iyi gelir. Teknosa ne yaparsa yapsın beleşe bile ürün satsa asla sıcak fırsat o-la-maz. TEKNOSA her daim KAZIKTIR!

ama tabi ki asla 750 tl verilmemeli. 500 olsa anca sıcak bi fırsat olur.

bu telefona bu fiyat çok ama çok fazla 299$'a Newman N2 alınır 535TL'ye harika bir telefon deneyimi yaşanır.

http://www.merimobiles.com/newman-n2-dual-sim-samsung-exynos-4412-1-5ghz-quad-core-4-7-inch-ips-1280-720-android-4-dual-camera_p/meri6920.htm

hocam bunun kayıt-imei işini nasıl hallediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 5 Aralık 2012; 1:32:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

bi androidci olarak 3gs ye bayılırım, şuan da onu kullanıyorum. o özelliklere o performans.. müthiş.. açıkçası 3gs'den iyi androidli tel sayılıdır ne acı..

ama tabi ki asla 750 tl verilmemeli. 500 olsa anca sıcak bi fırsat olur.

Helal olsun doğrucu bir adam,
    ne kadar öyle böyle denilsede çok stabil, reset atmaz ram bitti uygulama yüklenmiyor açmıyor demez, kamera işini görür, her uygulamayın destekler, her oyunu destekler ama tabiki son oyunlarda performans vermez.
    4 aydır kullanıyorum maşallah diyeyim,
    750tl çok gelebilir ama ace plus vs alıcaksanız 700tl ye 3gs bulan kaçırmasın.

Orijinalden alıntı: unicornik

ne kadar öyle böyle denilsede çok stabil, reset atmaz ram bitti uygulama yüklenmiyor açmıyor demez, kamera işini görür, her uygulamayın destekler, her oyunu destekler ama tabiki son oyunlarda performans vermez.

Sen kaçırma. 700 lira olursa haber veririm ben sana.
  • şahsen iphone 4 bu fiyata düşmesini bekliyorum almak için.
    hala nereden buluyorlar bu stokları bilmiyorum 3gs mi kaldı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla edeceği 550 TL'dir...

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

hocam bunun kayıt-imei işini nasıl hallediyorsunuz?

zaten özellikleri işlemci gpu ram çözünürlük ekran boyutu vs. olarak galaxy s3 ile aynı işlemcide exynos 4412 olduğundan telefoncudan imei değiştirebilirsiniz. yada pasaporta kayıt ettirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

stok var mı peki ? birde buradan alışveriş yaptınız mı ?

stok değilde ön siparişte şuanda biraz beklenirse stokta olur. site güvenlidir zaten paypaldan alınca paranız her türlü güvencede diyebilirim. bir arkadaşım için daha düşük özellikte bir telefon sipariş vermiştik 3 hafta dolmadan gelmişti telefon.

yurt dışından alışveriş yaparken özellikle telefon alırken satıcıyla konuşup ürünü mp4 olarak yazsın fiyatını 50$-60$ yazsın gift yazmayı da unutmasın hiçbir sıkıntı olmadan elinize ulaşır. şayet elinize ulaşmayan ürünlerde dispute açarsanız paypaldan paranız iade edilir.

• 3gs'nin üretimi devam ediyormu ki? yoksa elde kalan stoktalarımı eritmeye çaılışıyor bunlar

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Sen kaçırma. 700 lira olursa haber veririm ben sana.

Mesaji okusaydin kullandigimi anlardin.

Orijinalden alıntı: inexo

şahsen iphone 4 bu fiyata düşmesini bekliyorum almak için.
    hala nereden buluyorlar bu stokları bilmiyorum 3gs mi kaldı yahu

valla bende bekliyorum iphone 4 8 gb bi düşse şu fiyatlara hemen alıcam.

Ben kardeşime hediye için 3 haftadır arıyorum, aha da bakın TÜRKİYE piyasasındaki sıfır fiyatları;
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-3gs-8gb-fiyati,198415.html
    http://www.cimri.com/apple-iphone-3gs-8-gb-cep-telefonu
    http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/apple/iphone-3gs-8gb-p43599236/
    http://www.alisverisrobotu.com/apple-iphone-3gs-8gb-fiyati/

Baktınız mı, üşenmeyin açın bakın. Fiyatlar bu durumda iken, benim gibi 3gs arayanlara yardımcı olak için bu başlığı açan arkadaşa da teşekkürler ederim. Çok iyi etmiş.
    Laf olsun diye konuşanlara da selam eder, bir kaç aylığına da olsa iPhone tecribesi denemelerini tavsiye ederim. Yarıdan fazlası bir daha başka telefon kullanmak istemeyecektir.

• Yaklaşık 2 ay önce Nokia 603 aldım 499 TL'ye. Şu kadarını söyleyeyim iphone 3GS'de aynı gün 499 TL'den satışta olsaydı yine de almazdım. Tercihim Nokia 603 olurdu. Miadı dolmuş bir modele 500 TL bile vermem. Stabildir, kullananların işini görüyordur o ayrı konu. Saygı duyarım ama bu modeli bu saatten sonra ancak üçüncü dünya ülkelerinin sınırları dahilinde satışa sunabilirler. Başka bir memlekette olsa bedava da verseler kimse yüzüne bakmaz. Ancak buralarda para eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Yaklaşık 2 ay önce Nokia 603 aldım 499 TL'ye. Şu kadarını söyleyeyim iphone 3GS'de aynı gün 499 TL'den satışta olsaydı yine de almazdım. Tercihim Nokia 603 olurdu. Miadı dolmuş bir modele 500 TL bile vermem. Stabildir, kullananların işini görüyordur o ayrı konu. Saygı duyarım ama bu modeli bu saatten sonra ancak üçüncü dünya ülkelerinin sınırları dahilinde satışa sunabilirler. Başka bir memlekette olsa bedava da verseler kimse yüzüne bakmaz. Ancak buralarda para eder.

amma sallamışsın hoca ya demek bedava verselerde kimse yüzüne bakmaz öylemi..

ilginç olan gitmiş nokia 603 e 499 vermiş gelmiş burada iphonu beğenmiyorsun,nokia senin gibi müşteriler oldukça asla kaybetmez inan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 5 Aralık 2012; 11:20:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.