Şimdi Ara

XİAOMİ REDMİ NOTE 6 PRO 64GB 4GB - KVK GARANTİLİ 1649 tl (75 tl WORLD PUAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
12.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 1 Şubat 2019; 21:36:31 >

• Snapdragon 636 bildiğin 660'ın downclock versiyonudur, bu işlemciye alınmaz demek cahillikten başka bir şey değildir. SD625 chipsetli cihazlar bile yağ gibi akıyor, pubg dahil her oyunu çalıştırıyorken milletin bu mobil işlemcilerde ki "üst versiyonu almalıyım!" çılgınlığı ne zaman ve nasıl son bulacak acaba.
  • 1 haftadır bu telefonu takip ediyorum kamerası falan çok hoşuma gitti bataryasıda,sadece Snapdragon 636 olması ve usb sarj olması kafamı kurcaladı.Snapdragon 660 olsaydı ve hızlı sarj destekli type c olsaydı düşünmeden alacaktım.

Orijinalden alıntı: rosmisal

1 haftadır bu telefonu takip ediyorum kamerası falan çok hoşuma gitti bataryasıda,sadece Snapdragon 636 olması ve usb sarj olması kafamı kurcaladı.Snapdragon 660 olsaydı ve hızlı sarj destekli type c olsaydı düşünmeden alacaktım.
    İşlemci için birşey diyemem fakat 4000 mah olması hızlı şarj açığını kapatır bence hocam. Neticede sürekli şarj etme ihtiyacı olmaz gibi geliyor bana.
  • Bende var bu cihaz. 3 saat falan sürmüyor şarz olması. 2 saat ya da bilemedin 2 sa 10dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_110660106/f_//tm.htm#110660106
  • Snapdragon 636 iyi bir işlemci değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • garantisiz 1300 aldım

Orijinalden alıntı: AC@DC

İşlemci vasat sd650 kullanıyorum baya iyi sd636 vasat sd 660 altına bakmayın uzun vade kullanmak için.
    Yok artık Snap 650 636 dan iyi değil hocam yanlışın olmasın bende Xiaomi redmi note 3 pro ve xiaomi redmi note 5 pro var biri snap 650 biri snap 636 performans olarak aynilar ancak nm teknolojisi olarak batarya vs olarak 636 650 nin üstünde bir işlemci

bu fiyatlarda en iyi telefonlardan biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Mi8 lite alınabilir küçük bir farkla

Olmayan bilgiyle bir ürünü vasat diye kestirip atacak cesareti nerden buluyorsunuz anlamıyorum.

• Snapdragon 636 bildiğin 660'ın downclock versiyonudur, bu işlemciye alınmaz demek cahillikten başka bir şey değildir. SD625 chipsetli cihazlar bile yağ gibi akıyor, pubg dahil her oyunu çalıştırıyorken milletin bu mobil işlemcilerde ki "üst versiyonu almalıyım!" çılgınlığı ne zaman ve nasıl son bulacak acaba.
    usb-c olması QC3.0 olduğunu göstermez, aynı zamanda micro usb (type b) olması da QC3.0 olmadığını göstermez. Yani bunda usb-c var hızlı şarj ediyor diye aldığın telefonda hızlı şarj olmayabilir . İşte bu telefonda da Quick charge 3.0 var ama içindeki adaptör 2.0'ı destekliyor, başka bir adaptörle daha hızlı şarj etmek mümkün

Orijinalden alıntı: ChainedToTheRhythm

usb-c olması QC3.0 olduğunu göstermez, aynı zamanda micro usb (type b) olması da QC3.0 olmadığını göstermez. Yani bunda usb-c var hızlı şarj ediyor diye aldığın telefonda hızlı şarj olmayabilir . İşte bu telefonda da Quick charge 3.0 var ama içindeki adaptör 2.0'ı destekliyor, başka bir adaptörle daha hızlı şarj etmek mümkün
    mi.com dan alintidir

Battery:
    4000mAh (typ)/3900mAh (min) lithium-ion polymer battery
    5V/2A charging
    Micro USB, support OTG

https://www.mi.com/global/redmi-note-6-pro/specs/

Cihazin kirmizisi turkiyede olsaydi alirdim.

• içindeki adaptör 2A olduğu için öyle diyor, ama QC3.0 sarjı takarsan daha hızlı sarj ediyor hatta bildirim çubuğunda logosu da çıkıyor. araştırırsan görebilirsin.

XİAOMİ REDMİ NOTE 6 PRO 64GB 4GB - KVK GARANTİLİ 1649 tl (75 tl WORLD PUAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 24 Aralık 2018; 5:52:50 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.