Şimdi Ara

Teknoloji Tasarım Dersi Sorun Çözümü Maket Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler Teoga 17 gün kaldı ve Teknoloji öğretmenimiz ''Mayısın Sonuna Kadar Süreniz Var'' Dediği ödevi ...Bu Çarşambaya İstiyor

Sorunu Yerlere çöp atılması bulmuştum aklımda çok güzel ödev yapma fikirleri vardı ama hem sınava çalıştıgım için hemde sürem az oldugu için çok güzel bir ödev yapamayacagım

Elimde 1 adet Çöp kutusu oyuncagı var bu oyuncagın kapagına bir basket potası ekleyecceğim

Diğerini ne yapayım yardım edin

Ödevlerini Bitirmiş 8. sınıflar yardımcı olsun

Not : kurgu kuşağındayız düzen kuşağında değil

• 2003 mü oluyorsun sen şimdi? Bi de Beyler ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji tasarım mı ulan 3 sene gördük orta okulda ne işe yaradıgını hayla anlamadım en gereksiz ders bide hocaları da hep kaprisli çıktı şansımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 8 Nisan 2017; 20:11:14 >
  • Sa beyler

-umutcan 34

Yaş 14

• Bize ev yaptırdı valla maket ev kendisine gıcık oluyorum zatten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

teknoloji tasarım mı ulan 3 sene gördük orta okulda ne işe yaragını hayla anlamadım en gereksiz ders bide hocaları da hep kaprisli çıktı şansımıza

Bence en güzellerinden biri. tabi hocaya göre değişir bizim hoca eski buluşları yapanlar nasıl düşünmüş sorunlar karşısında nasil davranmış da icat etmis çözmüş diye hikayelerini anlatip empati falan kurduruyodu.sorun çözmeyi ogretiyodu
    Ayrıca makas kullanma çizim olcum maket yaptiran tek dersti el becerimin gelismesini sağladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 221B baker street -- 8 Nisan 2017; 19:47:32 >
  • quote:

teknoloji tasarım mı ulan 3 sene gördük orta okulda ne işe yaragını hayla anlamadım en gereksiz ders bide hocaları da hep kaprisli çıktı şansımıza

Aynen vakit harcama dersi resmen madem o aralık dolmuyor bu dersi içlerinden çıkar okul 2 saat erken bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SA BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Bence en güzellerinden biri. tabi hocaya göre değişir bizim hoca eski buluşları yapanlar nasıl düşünmüş sorunlar karşısında nasil davranmış da icat etmis çözmüş diye hikayelerini anlatip empati falan kurduruyodu.sorun çözmeyi ogretiyodu
    Ayrıca makas kullanma çizim olcum maket yaptiran tek dersti el becerimin gelismesini sağladı

sizin için sevindim hocam benim dersime giren teknoloji tasarım ögretmenleri bize bişey kattı diyemem papara yiyoduk anca.

• beyler?
  • Aerius Powder kullanıcısına yanıt
    8. sınıflar için konu açıyorum abi
  • Oha 2k3'lüler foruma gelmiş.

BLOK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu foruma ilk üye olduğumda bende 8. Siniftim ezmeyin çocuğu elbet sorusuna cevap vercek yaşıtı vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.