Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme olarak hakkı tayfasının incelemesiyle mesut ç. incelemesinin bir farkı yok. Sadece mesut çevik'i sevdiğimiz için ve bu hakkı gibi antipatik biri olmadığı için izliyoruz/um. (Sokak sokak iphone aramak nedir ya..) dh de en iyi inceleme b. şolt yapıyor kanımca.

İphonedo'ya da çok güvenmeyin o da gözü kör bir fandır. Güzel video çeker, montajlar ama incelemelerde apple'a DAHA iyi demekten öte geçemez.
    Yaptığım bir eleştiriye verdiği cevap:
    "Pili bitmek bilmeyen, ekranı daha parlak, sesi daha iyi çıkan, daha hızlı, çok daha iyi fotoğraf video çekip çok daha hızlı düzenleyen, wifi'ı lte'si daha hızlı, 4metre suya dayanıklı telefon."

Teknoseyir zaten adamdır. Teknoseyir'den sonra teknopat gelir. Sonrası da goygoy zaten.

Ama güzel konu, sadece benim böyle düşünmediğimi görmek güzel.

**kendime düzeltme. m.çevik de son derece egoist biri. Bir araba parası cihaz kullanınca insan niye böyle olur. Pilotlar ne hissediyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 25 Kasım 2019; 23:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size teşekkür ederim güzel ve bilinçlendirici bir konu . Olaya bu açıdan hiç bakmamıştım. Bundan sonra daha dikkatli olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Herşey iyi güzelde "advertorial" ne demek? O köşeye "Tanıtımdır" yada "Reklamdır" yazamadıktan sonra boş.
    Ülkemiz ingiltere - abd değil herkes ingilizce bilmiyor, her teknolojik ürün alanda ingilizce bilmiyor.
    Reklam ayrı, adve reklam ayrı. Araştırmanı öneririm. İkisinin anlamları farklı. Adamların yaptığı adve reklam ve ne ise onu yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Ülkenin özeti şu video resmen kimse dürüst degil çıkarci rüşvetci kandirmak için gercekleri konusamayacak kadar acizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BCB2414A

Ülkenin özeti şu video resmen kimse dürüst degil çıkarci rüşvetci kandirmak için gercekleri konusamayacak kadar acizler.

Alıntıları Göster
    Üç kuruş para için maymunlaşanlar.Kardeşim senin kendi zürriyetin,namusun,doğruların yanlışların yok mu ? Cins herifin teki çıksa fiziksel zapturapt uygulasa rahatsız olup ortalığa çığrırsın.Peki bunun diğerinden farkı nedir.Demek ki alıştığın sürece her şeyi ama her şeyi yapabilecek potansiyelin var.Üç günlük dünyada neden çamura batıyorsun.İşin garip yanı kazandıkları paracıkları harcamayı da bilmezler.Zevksiz yaşayıp göçerler.Benliklerini öldürmenin,gömmenin sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Kasım 2019; 7:33:23 >

• Millet iphonedo ya laf atmış “Sadece iphone u övüyor ama” diye de arkadaşlar bundan doğalı ne olabilir ki kanalın adı zaten IPHONEDO. Yani hiç bilmeyen biri bile daha videolari izlemeden iphone ağırlıklı bir kanal olacağını bilir. O yüzden iphonedo yu ben digerleriyle kıyaslamıyorum bile. İcerikleri olsun video işleme kabiliyeti olsun bence çok başarılı. Ayrıca diğer tüm kanallardan çok daha teknik olduğu ortada.

Diğerleri napiyor ? Sadece özellik okuyorlar. Hakkı Alkan inanılmaz itici bir adam. Sdn zaten telefonları zirhladik diye uyduruk spigenlerin reklamini yapip duruyor. Hwp desen veletlerin kanalı. 2-3 tane çocuk çıkmış saçma sapan videolar yapıp duruyorlar. En kötüsü de teknolojiden anladıklarını ve bu konuda otorite olduklarını sanmaları.

Teknolojiye biraz ilgisi olan herkes bu kanallarda yayın yapan kişilerle ayni duzeyde bilgiye sahip arkadaşlar. Gözünüzde çok abartmaya gerek yok.. Çoğunun reklam içeriği veya yanlı içerik yaptığı zaten ortada.

• Şu olaydan sonra imkanı olan kaç kişi teknoseyir plus aboneliğine geçti? Yoksa forumca sadece kuru bir helal olsunla mı yetindik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkı alkana uyuz oluyorum çok takip ederdim ama kendisine gelen hediye eşantiyon ürünleri filtreleyip kötülerini takipçilere iyiler burda dursun bakarım diyip ikiyüzlülük yapınca 1 yıldır görmüyorum.
  • Bu carkin donmesi lazim. Reklamlar artik eskisi gibi degil, gercek platformlarda para ile yapilan yorumlar, tanitimlar yada arkadaslarin ovmesi gibi cesit cesit turevleri var. Radyoda yuzyilin icadi diye dakikalarca reklam yapiliyor, tv lerde alt metin geciliyor, kiminin saati kiminin arabasi bangir bangir reklam kokuyor. Heleki cocuklarin izledigi Youtube videolarinda gecen o dahili reklamlar daha neler neler...
    Parayi veren tanitimini istedigi sekilde yaptirir, bunlarin en etkiliside viral reklamlardir. Bunda korkulacak yada aldatilmis hisssetmenizi gerektiren bir durum yok, reklamin amaci zaten sizi ikna etmek ve bu iknadan cekiniyorsaniz adamlar basarili reklam yapmis demektir. Sizin dikkat etmeniz gereken tek sey reklamdaki urune ihtiyaciniz olup olmadigina karar vermek o kadar.
  • Kardeşim bence bunları eleştirmek yerine ac bir kanal sende gelirine bak adamların umrunda mi adamlar ekmeğine bakıyor iyide kazanıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Sadece videoya bakınca haklısınız, her izleyici İngilizce bilmeyebilir. Ancak kendi sitelerinde videoyu açıkça "Sponsorlu İçerik" etiketi ile paylaşmışlar.
  • vaaay recep baltaş'a bak sen.
  • Teknoloji basını diyerek basının adını karalamamak lazım. Bir çoğunun basınla alakası yok. YouTube gelirini gören sağdan soldan toplama bilgileriyle teknolojik videolu kullanma kılavuzu anlatımı yapıyorlar. TeknoSeyir'in gelirlerinin neden düşük olduğu sanırım bu durumda daha iyi anlaşılıyor.

Basın çalışanı olarak söylüyorum ki işini dürüstçe yapan doğruyu savunanı 9 köyden kovarlar. Para için kuklalık yapıyorlar sadece. Sadece teknoloji basını değil her alanda bu böyle artık.

Mesela bir kanal o markadan reklam gelmediyse ürünü kötüler de kötüler sürekli çamur atar. Bunu fark eden marka da kanala kişiye para vererek susturur. Sonra bir bakmışsınız övgüler övgüler. Kısacası her şeye inanmayın gidin kendiniz inceleyin ürünü. Kendi ihtiyaçlarınızı yazın belirleyin. Gerekirse 1 ay üzerinde düşünün öyle alın.

• Mesut Çevik,Hakkı Alkan ve bi kaç kişiyi artık takip etmiyorum.. Çünkü aynı elden tek sesten ürün incelemesini yapılıyorlar.Apple Türkiye ürünlerini kimseye inceleme için vermiyorken,bi kaç siteye veriyor isimler belli o kadar fark ediliyor ki.. Anlattıkları samimi değil.Bi ürün merakım var ise yabancı kaynaklara bakıyorum.bu iş bence çığrındanda çıkmıştır.Kutu açılışı diye video atılır mı:) yani kimse samimi değil artık.Konuyu açan arkadaşa katılıyorum.

• DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız bende inceledim ara ara saat ciddi bayılıyor.Yazıktır insanlara bu şekilde nasıl tanıtıyorlar? Ayıptır.

• Ya çok iyi değil mi ya :D
    Eleman kelimeyi de bağlayamadı :D hahahahhahah
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Kardeş Sayın Çevik sizi buralarda barındırmaz başınıza iş geli söyleyim
  • Bu devirde hiçbirşeye güvenmeyin ben yıllardır haber okumuyorum haber izlemiyorum sadece sputnik ,BBC web sitesinden haberlere bakıyorum en azından tarafsız haber yayınlanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

Şu olaydan sonra imkanı olan kaç kişi teknoseyir plus aboneliğine geçti? Yoksa forumca sadece kuru bir helal olsunla mı yetindik?
    bu mesajı attıktan sonra aldım
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140930924

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Kasım 2019; 10:16:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.