Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merabalar ben beyhan ya sizden acil bir şekilde yarım istiyorum benim için çok önemli konu benim cd rom cd'yi koyduğum yerde sıkışma oluyor ve açılmıyor bende sididen birşey yükleyemiyorum lütfen benim profilime atarsınız düşüncelerinizi çok ama çok sevinirim şimdiden teşekürler herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_beyhan

merabalar ben beyhan ya sizden acil bir şekilde yarım istiyorum benim için çok önemli konu benim cd rom cd'yi koyduğum yerde sıkışma oluyor ve açılmıyor bende sididen birşey yükleyemiyorum lütfen benim profilime atarsınız düşüncelerinizi çok ama çok sevinirim şimdiden teşekürler herkese

Anladığım kadarıyla open tuşuna bastığınızda cd-rom açılamıyor,sıkışıyor..
    Bu sorunu giderebilmek için biraz el becerinizn olması lazım. Gerisini ben anlatıcam. Şimdi ilk öncelikle bilgisayarınızı kapatın. Sonra bilgisayarınızn yan kapağını açın ve cd-rom giden bir kalın ve bir 4girişli kabloyu çıkarın. Çıkardığınız yeleri aklınızda tutun, eğer bilmiyorsanız sorun yaşamazsınız. Sonra cd-rom tutan 2vida var. Biri sağda biri solda. Onları acele etmeden yavaşça sökün ve cd-rom kasadan çıkarın...
    Acele etmeyin ve cd-rom altındaki 4vida çıkarın. Cd-rom içini açmış bulucakasınız. O zaman göreceksiniz ki cd-rom kızağından çıkmış. Ona zarar vermeden yerinden tamamen cıkarın ve tekrardan kızağa oturacak şekilde sokun. Sonra tekrar aynı şekilde cd-rom kutusnu kapatarak yerine yerleştirin. Vidaları sıkıp,kabloları bağlayın. Ve tetik..

NOT: Cd-rom kutusndaki vidaları sökerken bir bant ile karşılacaksınız. Bu ban garantiyi temsil eder. O bantı yırttığınız anda garanti devre dışı kalacaktır. Eğer garanti istiyorum dersniz garantiye götürün, ben yapamam derseniz köşedeki bilgisayarcıya götürün ve en fazla 5YTL verin.....

• Nereye gitti bu adam yaa ne güzel yazıyodu ne ise tşkll
  • teşekür ederim (jant) ilgilendiğin için benimle ben aynı zamanda biligisayar donanımcıları ile beraber çalışıyorum yani sistem destek uzmanlarıyla ben kasanın içini çok iyi biliyorum bundada zorlanacağımı sanmıyorum senin dediğini yapacm tekrar teşekür ederim ne işle meşguldunuz acaba
  • quote:

teşekür ederim (jant) ilgilendiğin için benimle ben aynı zamanda biligisayar donanımcıları ile beraber çalışıyorum yani sistem destek uzmanlarıyla ben kasanın içini çok iyi biliyorum bundada zorlanacağımı sanmıyorum senin dediğini yapacm tekrar teşekür ederim ne işle meşguldunuz acaba

jant i
    Bilgisayar
  • teşekür ederim jant senin dediğni yaptım oldu ama bende birazdda yağladım oldu tekrar teşekür edrim başarılarının devamını dilerim
  • quote:

teşekür ederim jant senin dediğni yaptım oldu ama bende birazdda yağladım oldu tekrar teşekür edrim başarılarının devamını dilerim

Rica ederim,geçmiş olsun.
    jant
  • ya benim bir sorum daha var yani sorunda değilde ben şimdi nero'dan cd çekebilirmiyim yani benim dvd rw yok cd rom dan olurmu çekebilme şansım varmı
  • Tabiki. Sürünücüzü eskisi gibi kullanabilrisiniz.
    Cd-rom ise cd , dvd-rom ise dvd...
  • yani cd çekebilrim nero dan
  • quote:

yani cd çekebilrim nero dan

Sürücünüz cd-rom ise ve cd-rw var ise çekebilirsiniz...
  • ya bende çok zahmetli oluyorum ama bir sorum daha olacak benim nokia N70 bir tlefonum var ama cd sini kaybettim ben internetten indirmek istiyorum ama hangi siteye irmeyi bilmiyorum bana bu konu hakkında da yardım edersen çok sevinirim
  • quote:

ya bende çok zahmetli oluyorum ama bir sorum daha olacak benim nokia N70 bir tlefonum var ama cd sini kaybettim ben internetten indirmek istiyorum ama hangi siteye girmeyi bilmiyorum bana bu konu hakkında da yardım edersen çok sevinirim

/>
  • quote:

ya bende çok zahmetli oluyorum ama bir sorum daha olacak benim nokia N70 bir tlefonum var ama cd sini kaybettim ben internetten indirmek istiyorum ama hangi siteye irmeyi bilmiyorum bana bu konu hakkında da yardım edersen çok sevinirim

Vereceğim linke konu açın, yada ana konu var ise Nokia N70 ile ilgili oradan yardım isteyin. Ayrıca Nokia Türkiye sitesinde pc yazılımı veriliyor ama yalan olmuş..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_204/tt.htm

• çok ama çok teşekür ederim bir dahaki sorunlarımla görüşme k üzere bb
  • çok teşekkürler
  • quote:

çok ama çok teşekür ederim bir dahaki sorunlarımla görüşme k üzere bb

İnşallah...
  • Hocam tek kelime süper
  • walla ellerine sağlık
  • Güzel konu mustang.bravo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.