Şimdi Ara

Tekirdağ/Kumbağ haftasonu denize girilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
23.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu kısa süreli bir tatil planımız varda Kumbağ'a gitmeyi düşünüyoruz.Ya ama aklıma takıldı güzel yerler var falanda denize giremedikten sonra bir anlamı yok.Denize suyu sıcaklıgı girilebilir seviyelerde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Arkadaşlar haftasonu kısa süreli bir tatil planımız varda Kumbağ'a gitmeyi düşünüyoruz.Ya ama aklıma takıldı güzel yerler var falanda denize giremedikten sonra bir anlamı yok.Denize suyu sıcaklıgı girilebilir seviyelerde mi?

kumbağ güzeldir geceleri o cadde boyu çok daha güzeldir ama geçen sene deniz pislik kokuyordu arkadaşlarla gittiğimizde farketmiştik hemen
  • Hafta sonu için Marmara'da kuvvetli yağış beklentisi var, Özellikle Pazar günü,
    Gitmeden önce Meteoroloji'nin sitesine bakmanızda fayda var,
  • Kumbağ'ın denizi kadar iğrenç bir deniz görmedim . Gidicek başka bir yer bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Kumbağ'ın denizi kadar iğrenç bir deniz görmedim . Gidicek başka bir yer bulun

+1
  • 10 gun önce geldim yazlıktan.
    30 mayıstan itibaren neredeyse hergun denize girdim kumbağda.
    Bu kadar sıcak olacağını tahmin etmedim açıkçası. Su temizdide...
  • Kumbağda denize girilecek zaman, haziran ayı, temmuzun ilk 2 haftası ve ekim ayının ilk haftası. sonra dalgalı olur kirli olur yosunlu olur. kolay kolayda durulmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 23 Haziran 2011; 10:54:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kumbagda calisiyorum. Suan liman yapiliyor. Dunyanin en buyuk 3. Limani olcakmis. O yuzden denizi toprakla dolduruyorlar ve denize girilen her yer camur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım o kadar geliyorsun bari anlamı olsun...

Seni Şarköye Bekleriz...

Bu Şarköy için hazırladığım portal tarzı sitehttp://www.sehrisarkoy.com

Buradan da Şarköye ait resimleri bulabilirsinhttp://www.sehrisarkoy.com/singa/index.php?gallery=Sarkoy%20Resimleri

İstanbuldan geleceksen direk otobüsler mevcut tam 4 saat sürer molalarla...

Sorun olursa çekinme...

Evet ucuzdur şarköy...

• Şarköy 1.derece deprem bölgesi haberiniz olsun
  • Gecesi guzel kumbagin
  • kolibasili olursun
  • Liman işi varsa ve denizi çamursa bir anlamı yok ki ya.Hava iyi olmuş çamur banyosu yapmak istemem.

Şarköy'ü düşündük ama 220 km ne gerek var gidiş dönüş 160 km fazla yapmaya.

Aracımla gideceğim arkadaşlar.Tavsiyede bulunun o zaman bana.Şarköy son alternatif.Marmara Ereğlisi nasıldır?

Hem konaklayacak güzel yer hem de denizi güzel ayrıca gece de vakit geçirilebilecek mekan.Fiyatlarda cazip olmalıÇok şey istediğimin farkındayım.
  • Kiyican paraya sarkoye gidicen
  • en az 3 yazdır kumbağya gitmiyorum eskiden fazla bilinmediği zaman güzeldi lakin artık denizi kumsalı bile leş gibi
  • bi aralar egeden kahverengi deniz anaları marmaraya gelmişti.bizimde haberimiz yoktu.arkadaşlarla toplandık kumbağa gittik.baktık yaratık gibi koca koca denizanaları. baya bi vardı.doğru düzgün giremeden geri dönmüştük.ondan sonra bidaha kumbağa gitmedik.artık kıyıköye gidiyoruz.hem giderken yol üstünde alabalık çiftliği var.oradanda canlı balıklarımızı alıyoruz oh miss

edit: şimdi ne alaka falan diyen olabilir sadece anlatmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avagadro -- 23 Haziran 2011; 11:54:11 >
  • Şarköy'e beklerim kardeş dün her ne kadar deniz bulanık olsada içimden geçiyor ki bugün mükemmel bir deniz beni bekliyor :D kalıcak pansiyon bulabilirsin kumbağ'dan kat kat iyidir burası
  • Alın bir yunus derinlere açılın.Sığları kirli.Ama güzel denizdir.Yunusta kız gördük diye 7 kişi atlamıştık çok çok derinlerde
  • İğneadaya gidin karadeniz tarafında.Suyu çok güzel.
  • bizde gtmeyi dusunuyoduk kumbag a. pansiyon ya da daire fiyatlari nasildir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.