Şimdi Ara

Tekirdağ/Çorlu Tren Kazası | 29 Ölü, 124 Yaralı (Cinayeti!) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
1
Favori
9.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir şeyi merak ediyorum . Her olayda hükümeti savunanlar ne olunca eleştirecek. Yani bir olay çeşidi söyleyin ,bu olursa eleştiririm diyin bizde öğrenelim. Mesela ucu size mi dokunması lazım? Kazada sakat kalsaydınız kazanın nedenini ve sorumluları sonuna kadar kovalar mıydınız. Buraya yazmasanız da olur. Kendinize fısıldayın yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Status.im Blockchain veritabanı temelli Ethereum adlı finansal teknoloji platformu üzerinde çalışan bir mobil işletim sistemi olup Ethereum'un para birimi olan Ether almak, göndermek, saklamak, dağıtık Ethereum uygulamaları (DApp) geliştirmek ve kullanmak ve yerel olarak Ether alıp satmak için kullanılmaktadır. Blockchain temelli olduğu için merkezi sunucu ve URL'e bağımlı değildir.



    Link verdiğim Status.im chat odası ise Status'un Riot.im uyarlaması olup Slack gibi diğer chat platformlaındaki spammer sorununu çözmüş güvenli bir sohbet ortamıdır ve Ethereum gibi merkezi bir sunucuya bağımlı değildir, isterseniz kendi sunucunuz ve URL'iniz üzerinden kullanabileceğiniz, esnek, gelişmiş ve özgür (GPL lisanslı) bir sohbet ortamıdır.

    Alıntıları Göster
    Yani bu siteye bağlanan bilgisayarlar otomatik olarak kripto para işlemek için kullanılıyor mu kullanılmıyor mu bunu anlatabilir misin? ayrıca neden biz forum donanımhaber kullanıcılarını bu siteye çekmeye çalışıyorsun sürekli onu çözemedim ondan soruyorum yani demek istediğim bu sitenin ne farkı var neden orda tartışmalıyız ciddi ciddi soruyorum art niyet arama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 10 Temmuz 2018; 13:35:32 >




  • Ülkede son 16 yıldır hatasını kabul eden tek insan,Osmangazi köprüsü yapılırken halat koptuğu için intihar eden bir japon.Varın gerisini siz düşünün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helluri

    Bir şeyi merak ediyorum . Her olayda hükümeti savunanlar ne olunca eleştirecek. Yani bir olay çeşidi söyleyin ,bu olursa eleştiririm diyin bizde öğrenelim. Mesela ucu size mi dokunması lazım? Kazada sakat kalsaydınız kazanın nedenini ve sorumluları sonuna kadar kovalar mıydınız. Buraya yazmasanız da olur. Kendinize fısıldayın yeterli.
    Bunu ben de hep sorarım.. KIRMIZI ÇİZGİNİZ NEDİR diye..
    ne yaparsa eleştireceksiniz diye ama bakıyorum birşey de kalmadı ki?

    HIRSIZLIK yaptılar bunlar sustu
    ŞEHİRLERİMİZİ TALAN ETTİLER BETONA ÇEVİRDİLER sustu
    EKONOMİYİ YERLE BİR ETTİLER ses yok
    APO İLE KANKA OLDULAR BERABER ANAYASA HAZIRLADILAR bunlar hdp ye konuşup duruyor
    SALİH MÜSLİM İTİNİ Makamında ağırladı.. hdp diyorlar başka bir şey demiyor
    YPG TERÖRİSTLERİNİ KOBANİ DEN SURİYEYE DAVUL ZURNA İLE SOKTULAR hdp de hdp..
    PKK İTLERİ Güneydoğuda silah gömdüler.. hükümet yetkililer görmeyin olur böyle şeyler dedi.. sonrası malum... bunlar çözüm süreciydi diyoprlar.. adamlar silah gömerken nasıl bir çözüm süreci hayal ettiklerini de anlamak için aynı beyine sahip olmak lazım.. yani beyinsiz olmak lazım..
    KÜRDİSTAN BAYRAĞINI GÖNDERE ÇEKTİLER.. ses yok
    ÇOCUKLARA VAKIF YURTLARINDA TECAVÜZ EDİLİYOR.. bir kere ne olacak diyen bakanı haklı buldular.
    EGE DE ADALARIMIZA YUNANİSTAN EL KOYDU.. çıt yok..
    BABA OĞUL SABAHA KADAR MİLYAR DOLARI EVDEN KAÇIRDILAR CANLI CANLI DİNLEDİK.. tınmadılar bile..
    FETÖ İTİNİ BESLEDİKLERİ ONA NE İSTEDİYSE VERDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER.. bak biz hatamızdan döndük diyorlar ama hata yapanlara bir mahkeme falan.. gerek yok..
    AHLAK bitti, DİN bitti, NAMUS bitti, HUKUK bitti, HUZUR bitti, ADALET bitti, ORDU bitti.. ses yok


    ammaaaa YOL YABDI..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avagadro

    Çorlu civarında oturuyorum. Ve bugün doğru düzgün yağmur dahi yağdığı söylenemez. Yine ihmalkarlıklarını ona buna bağlayarak olayı kapatacaklar. Rayı yapan adamlar o köprü kısmına perde beton dökülmesini akıl edemeyecek tipler olduğu için yine yandaşı korumaya başlamışlar
    Sana işin kötüsünü söyleyim mi?

    Akıl ediyor, masraf etmek istemiyor.
  • Selam. Başkan.sen çok.yaşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pprodigyy kullanıcısına yanıt
    İtalya gelişmiş bir ülke burada birkaç senede bir tren kazası olur genelde
    Ama bide su açıdan bak burada en küçük köye kadar trenle yolculuk yapılabilir böyle karmaşık bir ulaşımda bunlar normaldir ki bu kazalar genelde makinistlerin hatasi oluyor çünkü raylara sürekli olarak bakım yapiliyor.
    ancak Türkiye'de ise sadece birkaç hat bulunmakta, ve bu haliyle hiç kazanın olmaması gerekirdi ve Türkiye bunlara bile bakamamakta ve umursanmamakta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu açan üye gibi ayristiricilar artı böyle bizi kahreden olayın üzerinden prim yapmak için ortalığı karıştırmak için böyle ithithamlarda bulunanlar olduğu sürece bu ülkeden çok şey beklememek gerek.. Konum kapandı akp li adminler diye ağlar iki gün sonra..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 10 Temmuz 2018; 15:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edepliadam

    Bu mesaj silindi.
    küfür etmen için bu başlık atılıyor. zevk alıyorlar yemlemeyin bunları.
  • Kullanılmıyor. (tek kelime ile ynt verdim ki net olsun) O sitenin farkını da anlattım: Özgür olması. Burada bir yorum yazıyorsun, alakasız biri cıkıp ortaokul cocuğu gib seni Mod a şikayet ederim diyebiliyor, orda öyle şey yok. Veya takip ettiğin konu birden siliniyor, onca emege ve düşünceye yazık oluyor. Orda bu tür şeyler yok. Hepsi bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyimizle 3. dünya ülkesiyiz. Önce bunu kabul edip, her yerde kişisel önlemlerimizi almamız gerekiyor.

    Eskiden yapılan her işte olabilecek kazalara karşı yapanlar düşünmüştür diye düşünürdüm. Tek farkla hala aynı fikirdeyim. Artık sadece kendi ceplerini düşündüklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Su haber bile bu milletin ahlaken bittigine bir ornektir. Bir yanda kendini inşasında suçlu bulduğu bir köprü için intihar edecek kadar onurlu bir insan, diğer yanda ise bu ve daha beter onlarca olayın, kazanın, felaketin üstünü örten devlet yetkilileri. Bir de bu yetmezmiş gibi tüm bu rezaletler silsilesini ' çalıyor ama çalışıyor' diye ahlaksızca destekleyen onursuz, namussuz, şerefsiz bir halk. Bu ülke helak olmayı hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JQKER

    küfür etmen için bu başlık atılıyor. zevk alıyorlar yemlemeyin bunları.

    Alıntıları Göster
    O degil de nick ve yazı ancak bu kadar tezatlık içerebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bu konuyu açan üye gibi ayristiricilar artı böyle bizi kahreden olayın üzerinden prim yapmak için ortalığı karıştırmak için böyle ithithamlarda bulunanlar olduğu sürece bu ülkeden çok şey beklememek gerek.. Konum kapandı akp li adminler diye ağlar iki gün sonra..
    Eminim kahrolmuşsunuzdur maaşınızı ödeyenler gibi. Yukarıda sizin tayfadan bir şarlatan “ne var her kaza için yas mı ilan edilecekti” yazmış. Sizi şu babanın eline verecekler onun yanında yapın bakalım trollüğünüzü. Utanmaz ahlaksızlar.



    https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberler.com/amp/elinde-bebeginin-tabutuyla-yurekleri-yakan-acili-11034448-haberi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CHP liler tren kazasındaki ölen insanlar için üzülüyor da PKK nin siyasal uzantısı olan HDP ye oy veren CHP'Lİ ler PKK nin şehit ettiği öğretmen ler asker polis ve hatta bebekler içinde üzüldümu acaba merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    3. Sınıf bir ülkede işler maalesef böyle yürüyor. Kimseyi savunduğum falanda yok. Burda hiçbir bilgiye sahip olmadan ihmal yazanlara tepkim. Herkes süper, çok bilgili tren rayları ve sistemi hakkında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YaW MoRUq BiliYoN mU RaY KayMIş dEvLEtiN SuçU HaDi AkP yE SayDıRAlIm MaLZeMe ÇıkTI Ow YeAH Ne KaDaR HaVALıYım

    Bu forum her zaman bu cahilliğiyle kalmaya devam edecek anlaşılan.
  • Bugün aşşağı yukarı bütün kanallarda tarih boyunca yaşanmış tren kazaları gösteriliyordu bakın dünyada da oluyor çok normal bir durum diyip normlaştırmaya çalışıyorlar daha ne kadar alçalabilirler ki diye düşünüyorum ama hergün beni şaşırtmayı başarıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarangoz kullanıcısına yanıt
    İmkansız olan bir şey. kısmı doğru cunku gerçekleşemeyecek bir kaza bu. vagonlar 100km veya 50 km olsun fark etmez, yana kayarsa altındaki topragı kazıyarak savurur ve öyle bir iz yok. bu tren ay yüzeyine iniş yaptığı halde altında saçılmış toz toprak izi olmayan Apollo gibi, anlayana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.