Bildirim
Tekerlek yama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
Bugün bisiklet yolunda ilerlerken yerdeki çukuru ve sanırsam kırık camları farketmedim karanlıktan dolayı duramadım çarpıp 2 tekeride indirdim malesef.Kartal atalar civarında yama yaptırabileceğim yer bilen var mı bide kaça mal olur ? 2 tekerde baya inik
Kendin yapabilirsin çok basit bir işlem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam gerekli alet edevat yok bide tecrübesizim daha kötü olmasını istemem
_____________________________ -
Hocam decathlonda bantlı seti var 10 lira içinde zımparada var iki üç vuruyosunuz zımprayı , bandı yapıştırıyosunuz bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Puantum
Hocam decathlonda bantlı seti var 10 lira içinde zımparada var iki üç vuruyosunuz zımprayı , bandı yapıştırıyosunuz bitti
Link verebilir misiniz?
Bir de hb'de şöyle bir şey buldum. Bu nasıl? Hangisi alınmalı
http://www.hepsiburada.com/modacar-bisiklet-motorsiklet-lastik-tamir-yamasi-24-lu-750006-pm-otm750006_____________________________ -
Merhabalar, ilk defa yama yapacak arkadaslara tavsiyem hem kendinden yapiskanli (Bant gibi olan) hem de yapistiricili setten almasi. Neden ? Derseniz, elbet ikisini de kullanacaksiniz yapiskanliyi evde vs. patlak olan bir lastikte deneme yaparsiniz. Digerini de asil olarak yaninizda bulundurun derim. _____________________________ Youtube kanalımıza da beklerizhttps://www.youtube.com/channel/UCd1LOZaeWzcla6SWDf1asMg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı