bende sıraya girebilirmiyim ?? :)) eskişehir'de öğrenciyim fakat ankaraya da sıks ık gidiyorum .. eger uygun oldugunuz zaman haberinizi bekliyorum saygılr..
ben mümkünse daha sonra alayım matrix.
senden aldığım IRDA hiç sorunsuz çalıştı şimdi sıra simcard kopyalamada sıraya ben de girmek istiyorum.
TheClansman idiz sonra almayı düşünüyormuş. Sen ne zaman geliceksin acaba Ankara'ya? Yakın zamanda geliceksen cihaz şu an bende. Yani Ankara'da. Sen geleceğin zamanı ve ne zaman alabileceğini söyle ki, ona göre düşünelim.
swez nereden bilemiyorum. Olmazsa swez'e yollayım cihazı.
Arkadaşlar sizi sıraya koyuyorum fakat işlerinizi tam yoluna koyunca alırsınız. İşi biten bana mesaj atsın cihazı ona vereyim. Cihaz şu anda boşta... 1.SueM 2.idiz 3.Designer83 4.TheClansman 5.swez
Matrix Sana mailde attım sen hangisini uygun görüyorsan söyle bana yalnız şöyle söylimmm bende xp yüklü eğer olduda kiralama yöntemini seçerek aldım cihazı, xp den hariç başka 98 i yüklemem lazım söylenen 1 haftalık periyod aşılabilinirmi:)))Birde şu silver yada green cardlar senin yollayacağın cihaz ikisiniide okuyor/yazıyor sanırım..Birde bu sim kartları nerden bulabilim? Eğer forumda yazılmışsa kusura bakmayın gözden kaçırmış olabilirm..
Saygılar.. S.E.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaTRiX</i> <br />Arkadaşlar sizi sıraya koyuyorum fakat işlerinizi tam yoluna koyunca alırsınız. İşi biten bana mesaj atsın cihazı ona vereyim. Cihaz şu anda boşta... 1.SueM 2.idiz 3.Designer83 4.TheClansman 5.swez <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
SueM maillere bakamıyorum dün akşamdan beri Türkiye nin internet yurtdışı çıkışı kesilmiş o yüzden. PM atarsan iyi olur. Bendeki cihaz her kartı okur. Silvercard bulman için gerekli adresi de veririm sana. Mobidik de oradan aldı. Sen win98 yükle kopyalama işlemi zaten 1 günde halledersin. Cihazla işin bitene kadar sende kalabilir. Bir an önce al şu anda boşta duruyor.
matrix dostum bilirsinki bu Sım kartların çoğu çok yavaş çalışıyor ama mesela eski telsim kartları çok hızlı çalışmakta.Demek istediğim ise şu.Piyasadan nasıl bir kart almak lazım ki en hızlı çalışsın iki saat menüleri açmıyor mesela bendeki turkcell kart simplus...En iyisi hangisidir.Ve nereden bulabiliriz marka verirmisin...Ayrıca Bizim infra redi kargoya verdinmi selamlar...
Birde Silver kart ile Gold kartın farkı nedir Hangisi bu işi için daha hızlıdır...
kartlar kapasitelerine göre değişiyor goldcard a 2 hat yükleniyor telefon defteri hafızası yok, silvercard a 8 hat yükleniyor 40 SMS 250 Telefon numarası alıyor, bir de greencard var onun kapasitesi daha yüksek fakat piyasada bulmak çok zor. Hız konusunda bi fikrim yok. goldcard da sim_emu çalışmıyor ayrıca. Bu arada IRDA yı dün verdim bugün elinde olur. Kartı bulacağın adresi veririm daha sonra.
SILVERCARD (16F876 - 24C64)
GREENCARD (16F876 - 24C128)
@Mobidik sen yapmışsın bilirsin. Ben de Sim emu yüklü silvercard var hatlarımın kodlarını da buldum. Simemu menüsünden nasıl yükleyebilirim, yapamadım. Adım adım anlatan bişey yazarsan benim gibi arkadaşlara çok yardımın dokunur. Teşekkürler.
Telefonu açıyorum PIN kodu soruyor 1111 yazıyorum telefon açılıyor. Daha sonra Sim-Emu menüsüne giriyorum Tel.No.Sec de 1.Hat seçili. Ayarlama ya giriyorum NoDuzenle ye birşey yapmıyorum, Pozisyon a giriyorum PIN2 kodu soruyor; burda ne yapıcam 2222 girdim 0000 girdim PIN2 Bloke Oldu diye mesaj veriyor Başka birşey yapamıyorum. Aşağıdaki menü çıkıyor bende.
Sim-Emu Tel.No.Sec. + 1. Hat - 2. Hat - 3. Hat Ayarlama No Duzenle Pozisyon SMS Ayari ADN Ayari PIN2/PUK2 PozisyonSil Bilgi Aktif No Durum Version(Sim-Emu 5.00s 10/2002) Autor Simcard8 Reset
Sim_Emu ayarlar bölümüne girip hat seçince aşağıdaki bilgileri soruyor: Pin2, IMSI, KI, Puk, pin. Sırasını yanlış yazmış olabilirim. Ama ekranda ne sorduğunu görüyorsun zaten. Bu bilgilerini girdiğinde o hat yüklenmiş oluyor. Pin2=1234 ve Puk için 8 haneli bir rakam seçebilirsin, ama bu iki bilgiyi unutma ve her ayrı hat için bu iki bilgiyi aynı gir bence. Pin numaralarını kafana göre seçebilirsin. İlk cihaz açılışında hangi pin numarasını girersen, o hat açılıyor ve sonra menüden hat değişebiliyorsun. Birinci hattını bu şekilde yükledikten sonra diğerine geçip, diğerinin bilgilerini de giriyorsun. Birşeyleri eksik yazmış olabilirim. Bu bilgiler ayrıntılı olarak MaTRiX'in sitesinde var. http://www.geocities.com/mehmetrix/
Pin2 için <b>1234</b> dene.
Öncelikle menüden “Ayarlama” seçeneğini seçin ve gelen menüden “Pozisyon” seçeneğini seçin. Size PIN2 soracaktır. Buraya 1234 girin ve onaylayın Şimdi “Pozisyon:” yazan bir ekran gelecek Şu anda henüz ilk hattı tanımladığımız için buraya 1 yazın ve yes tuşuna basın ( yeni hatlar ekledikçe bir üst sayıyı verin örn.2 hat için 2 üçüncü hat için 3 gibi ) “IMSI:” ekranı geldiğinde daha önceden bulduğunuz IMSI kodunu buraya girin ve “Yes” ile onaylayın. Şimdi KI kodunu soracaktır. Burayada KI kodunu girin ve yine “Yes” ile onaylayın.
Şimdi size bu hat için PUK kodunu soracaktır. Buraya da 8 haneli istediğiniz bir PUK kodu girin. Bu girdiğiniz PUK kodu o hattın PUK kodu olacaktır ve eğer o hattın PIN' i kodu bloke olursa bu PUK kodu ile hattı aktif edebilirsiniz. Size tavsiyem tüm hatlar için PUK kodunu aynı verin.
Şimdi size bu hat için PIN kodu soracaktır. PIN olarak istediğiniz PIN’i girin ancak bu kodu unutmayın çünkü telefonu kapatıp açarsanız her hat kendi PIN’i ile aktif olabiliyor. 2. 3...... hatların eklenmeside aynen yukarıdaki gibi yapılır.
Artık telefona her yeni hat eklemek için yukarıda anlatılanları aynen yapın...
Telefonunuzu açtığınızda hangi hattın PIN kodunu girerseniz o hat aktif olur.
Teşekkürler PIN2 kodunu 1234 yazınca halloldu sorunum onu bilmiyordum. 3 hattı tek karta kopyaladım sonunda 1-turkcell 0532 simplus (6 ay önce aldım) 2-telsim 0544 lü (15 gün önce aldım) 3-aria 0555 (1 senelik) sadece aycell kopyalanmadı. diğer kartlarda sorun yok.
Forumlarda çareler tükenmez. :)
Mobidik ve MaTRiX Sizin sayenizde dışarıda 50-60 milyon verip yaptıracağım işi evde kendim yaptım çok kolaymış. Bu sayede kart bilgilerimin başkalarının eline geçmesi riskini de ortadan kaldırdım. Teşekkürler.
ArkadaşLAr Bende motoroLa c336 war .. GPRS için kuLLAnıyorum birde bağLantı kabLom war .. Bu işi yapabiLmem için hangi maLzemeLere ihtiyacım war we nerden buLAbiLirim .. Biraz bi şeyLer yazarsanız sewinirim ..