Şimdi Ara

Tek Kartta Çok Hat (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonlarda arama ayarlarında ARAMA AKTARMA var.
    Burada ULAŞILAMIYORSA AKTAR kısmını seçersen ve her 2 hattını da birbirne yönlendirirsen sorun olmaz.
    Hangi hat aktif ise kapalı GSM arandığında senin telefon mutlaka çalacaktır.
    Tabii yönlendirme ücreti de önemli ama. Önemli ve gerekli durumlarda sanıyorum yön parasını kimse önemsemez.

Mesela ben ARİA faturalı kullanıyorum görüşmeler için Telsim de GPRS için nete bağlı iken ARİA hattım Ulaşolamıyorsa yönlendir seçeneği ile TELSİM hattıma aktarılmış durumda.
    Ayrıca yönlendirmemiş bile olsam ARİA da tel kapalı iken gelen cağrılar ARİA aktif olduktan sonra sms ile beni kimlerin aradığını görüyorum. Bu olay ARİA da Ücretsiz.

Hat değiştirmek için telefonu kapatmaya gerek yok.
    Yerleştirilen yeni menüden hat seçiyorsun telefon kendini güncelliyor.
  • Buraya yazmak istemezdim ama bu TRGKaptan ne ***** bir adammış. Adam benim cihazın üzerine yattı Aylardır göndericem diyor göndermiyor. Şurda insanlara iyilik yapalım dedik yardımcı olalım dedik, rezil olduk. İnsanlara hiç güvenim kalmadı artık. Allah belasını versin.
  • TRGKaptan forumda yeniden yazmaya başlamış, tesadüfen gördüm. Ama hala bizim cihazdan haber yok.
  • kendin yapmanı tavsiye ederim telefonculara guven olmaz
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaTRiX</i>
    <br />TRGKaptan forumda yeniden yazmaya başlamış, tesadüfen gördüm. Ama hala bizim cihazdan haber yok.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Tekrar arayıp sorsan diyeceğim ama karşı taraf o derece yüzsüz ki, onun adına sen utandığın için, muhatap olmaya senin yüzün tutmaz belki.
  • Ben bir telefonda birden fazla hat çalıştırabilmeniz için küçük bir aparat satıyorum :) 5 milyon :)
  • helper biraz bahseder misin aparattan :)))
  • verilen link hata mesajı veriyor???
  • harbi link açılmıyor. yüzsüzlüğün..
  • Bende Program Mastro programlayıcı var kullanamadım.. Yardımcı olan çıkarsa sevinirim
  • ReBeR
    aşağıdaki siteyi yapmıştım bi zamanlar, orada resimli anlatım var [wand]
    http://www.geocities.com/sim_copy (GSM SimCard Nasıl Kopyalanır?)
  • Matrix nerelerdeydin?Bu kaptan için bizleri de yalnız bıraktın.Senin iin kaptanada bir pm çekmiştim şu cihaz için ama bir tek cevap bile gelmedi.Şaşırdım doğrusu kerameti 20 milyonluk hatta devreleri kendin yaparsan 12 milyona geliyor.bu para için insanların değişeceğini.
  • slm corleone
    arasıra uğruyorum artık, kaptan konusunu kapattım, yorum yapmıyorum...
    foruma yazmak için de fazla vakit bulamıyorum, imzamdaki resim bile çıkmaz olmuş [wand]
  • merhaba arkadaşlar.

corleone senden bana pm gelemdi hiç . yukarıda açıklama yaptığım konuda moderatör tarafından başka bir bölüme alınmış. ebnce insnaları yargılamadan önce bi düşünün.

forumda yazmaya tekrar başlamadım zaten herp yazdım buna ara vermedim.

Bu arada merak ednelere MATRIX le pm leşiyoruz bir sorun yok.

Lütfen herkes kendi kendine bir şey bilmeden yorum yapmasın.

Bunu laf atmak için yazmıyorum. yazma nedenim insnaların adını lekelemek çok kötü bir olay.

Olay kapandı matrix le aramızda.

Görüşmek Üzere ..
  • Biri bizi okuma yazma bilmiyor sanıyor galiba...
    Arkadasım post sayından görüldüğü kadarıyla burda baya vakit aharcamışın... Yukarıdaki isyanları ben mi yazdım...
  • yaaa fanciful sen ne garip bi adamsın yaaaaa. Sana ne insanların post muhabbetinden yaaa Otur adam gibi bişey yaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.