MaTRiX dostum sen beni yanlış anladın ben sadece simscan içinden çıkan devrenin çalışmadığını söyledim. Eğer sendeki aygıtında bu devre şemasındaki olduğunu öğrenirsem tekrar yaparım diye düşündüm.
Kopyaladığımız kart ve orijinal kartı ayrı iki telefona takıp, aynı anda ikisinde birden online olmak mümkün oluyor mu ki?
iki telefona takarsan ikisinde de açık gözüküyor ve arama yapabiliyorsun. Dışarıdan gelen aramalarda en son kullandığın telefonun çalıyor. yani en son hangisi ile arama yaparsan hat ona geçiyor.
arkadaşlar sim kopyalamaya dikkat edin Kendiniz kopyalayabilirisiniz ama dışarıda tanımadığınız birine kopyalattırdığı zaman sizin sim bilgilerinizi başka bir karta kopylayıp kullanabilir.Yani sizin hattınızdan konuşabilir.....
simcard kopyalama ile ilgili yaptığım siteyihttp://www.geocities.com/mehmetrix adresine taşıyorum. kolaywebde sorun var açılmıyor sayfalar.
İzmir'deki adresten Greencard istedim. Kargoyla geldi. MaTRiX'den de kopyalama cihazı gelicek yarın. Kartlarımı kopyalıycam. Ancak aklıma şu takıldı. MaTRiX'in sitesinde eğer ters yazılmamışsa, silvercard beyaz-açık gri karışımı bir renk gibi duruyor. Greencard ise renkli (siyah-kırmızı-yeşil) renklerden oluşuyor. Bana greencard diye yolladıkları, (boyutuna göre kesilmiş ve SimEmu yüklenmiş) kart tek renk ve yaldızlı gri renkten oluşuyor. Acaba bana greencard yerine silvercard mı yolladılar? Belki MaTRiX bunu biliyordur. Ya da belki bilen başkası vardır.
Not: Greencard 8,5$ ve silvercard 8$ fiyata sahipti. Ben de hesaplarına (konuştuğumuz gibi 8,5 x 1.500.000 karşılığı) 12.750.000.-TL yatırdım. Herhalde 750.000.- Lira için böyle birşey yapmamışlardır diye umuyorum.
Bir de kartı telefona takıp baktığımda 3 hat için 1,2 ve 3 numaraları ayrılmış görünüyor. Bu daha önceden 3 hat yüklenip silinmiş olmasından mı kaynaklanıyor olabilir? Yoksa normal hali mi öyle, Sim-Emu yüklendiği için?
PEKİ BU HATLAR AYNI ANDA ÇALIŞIYORMU
Mobidik Gri olan silvercard adı üstünde rengi gümüşe benziyor.
Hatlar aynı anda çalışmıyor sadece 1 tanesi çalışıyor. hangi hattını kullanmak istersen onun PIN kodu ile açıyorsun telefonu.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mobidik</i> <br />Bir de kartı telefona takıp baktığımda 3 hat için 1,2 ve 3 numaraları ayrılmış görünüyor. Bu daha önceden 3 hat yüklenip silinmiş olmasından mı kaynaklanıyor olabilir? Yoksa normal hali mi öyle, Sim-Emu yüklendiği için? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kartı aldığın yere sorarsan detaylı bilgi alabilirsin. Kodları bulduktan sonra İşlemleri Nasıl Yapacağını da sorabilirsin. Ben de yardımcı olurum.
kart ilk çalıştığında standart olarak 3 hat gösteriyor hatlar eklendikçe sayı otomatik olarak artıyor ( 8 hatta kadar )
Turkcell, Telsim ve Aria hatlarımı kopyaladım. Aycell'in kodlarını bulur mu diye şu an taratıyorum Sim_Scan programına. MaTRiX'den kiraladığım cihaz sanırım piyasada bulunanlar içinde en hızlı olanlardan. Kodları bulma süresi 30 ile 70 dakika arasında değişti. (MaTRiX, acelesi yok dediğin için, cihazı önümüzdeki hafta kargoya vermeyi düşünüyorum. Hem bilgiler, hem telefonda verdiğin destek, hem de cihaz için teşekkürler.)
Kopyalama işini başardığına sevindim. Cihazı isteyen başka kimse olursa direk ona göndeririz olmazsa bana geri gönderirsin.
Tamam benim için farketmez. İsteyen olursa, onun adresine gönderirim.
kaça kiralıyacaksın peki matrix?
mobidik aycell'i koyalamayı başarabildinmi?
Aycell'i kopyalayamadım maalesef idiz.
mobidik sen ankarada mıydın?
matrix bu arada ne kadara kiralıyorsun aleti? bi ihtimal mobidikten sonra ben alayım diye düşünüyorum da..
matrix programlayıcıyı ben de alabilirim. Fiyatı belirtirsen sevinirim