Şimdi Ara

tek kapılı araç kullananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kapılı araçlar şekil oluyolar ama kullanışlı değil diyorlar, tek kapılı olması nasıl sıkıntılar yaşatıyor?

• valla kullanan bağlı
    benm bi rkadaşın kardeşi tek kapı leon alıcaktı

babası ne ypıcan tek kapıyı 4 kapı alsana demişti

oda ben ne yapacam 4 kapıyı ben tek kapıdan biniyorum demişti

yani tek başına bi adamsan ne mahsuru varki değilmi

tek sıkıntısı birden çok kişi varsa arkaya oturmada sıkıntı olur ve kaza anında arkadakiler için sorun olur bence
  • Satarken 2.eli çok komik rakamlara gidebilir 4 kapılarına göre.
    Cebinde sıkıntır yaşatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 30 Ocak 2008; 14:39:05 >
  • aile 5kişi.
    tek olsam düşünmeden alırımda, ailede kullanıcak o yüzden karasızım
  • tek kapı kesinlikle daha havalı duruyor bence
  • tek kapı estetik olarak daha güzel ve şık ama aile aracı olarak kullanılacaksa sıkıntı yaratır

ikinci elide daha zayıftır
  • 5 kişiyseniz hiç tavsiye etmem.fiyatları donanımlarına göre şimdi cazip gelebilir ama ilerde her binişinizde pişmanlık yaşarsın.ben kapılar otomatik olmadığı için kapıyı açmak bile zor geliyor.2 kapılıda öndeki inecek arkadakiler oturacak sona önde oturan tekrar binecek vs.bide 2 nci eli prim yapmaz zor satılır.bana kalırsa 4 kapılıya bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benide cezbeden şekilleri işte. civic 106 306 saxo, albenisi yüksek araçlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

aile 5kişi.
    tek olsam düşünmeden alırımda, ailede kullanıcak o yüzden karasızım

Nasıl sığacaksınız.Bizde corolla h/b var bazen o bile bagajda sorun yaratabiliyor.Ve arakadaşların dediği gibi satarken düşük fiyata satarsın.(4 kapılı modellerine göre.)
  • eniştemde Palio vardı herkesin bu tek kapıy ya sitemlerinden bıktı sattı adam

fiyat olarak çok uygun oluyorlar ya ama satışta biraz sorun oluyor... ama herşeye rağmen alınmaya değer... 2-3 milyar daha az ödeyeceksin aynı araba için...
  • 2.ELDE ZARARI VAR.2 KİŞİDEN FAZLAYSADA SORUN ...
  • satışta zarar ederim diye bi kaygım yok açıkçası

tek düşüncem kullanırken yaşatması muhtemel sıkınıtlar. indi bindi mevzuları hakkaten bıktırır düzeydemi oluyor
  • tek kapı kullanmak zor ama zamanla alısılıyor,tok satıcı her zaman zarar etmez
  • Aracım tek kapılı 3 kişi araca binmedigim sürece sorun yaşamıyorum cunku sag yolcu tarafından bınıdrıdım ıcın ınıp bınme gıbı bır derdım olmuyor Zaten araç yapı olarak 4 kısılık kaldı ki arka koltuklarım diz mesafesi ve genişligi en fazla 12 yaşında ki bir cocugun oturabilecegi şekilde. arkaya oturan herzmaan rahatsızlık duyuyor.

Ancak yapacak birşey yok gulu seven dıkenıne katlanıyor
  • Aracım tek kapılı, genellikle tek başıma kullanıyorum ve çoğu zaman tek kapılı olduğunu bile unutuyorum.

2 kişilik bir aileyiz, eşimde binse herhangi bir zorluk olmuyor. Ancak ne zamanki bir arkadaşımız daha ekleniyor, o zaman aklıma geliyor ve işte o zaman pişman oluyorum. eğer çok sık 2 kişiden fazla araca binecekse, kesinlikle tavsiye etmem...
  • amerikada genelde tek kapılı araç herkesın aracı oldugu ıcın vatandaşta hurra 5 10 kişi binip bir yere tek araçla gitmediği için tek kapılı alıyor genelde orada
  • benim aracimda tek kapi. yanliz yasadigim icin sorun yok
  • Tek kapı araçlarda ve S60 gibi bazı Volvo araçlarda arka koltuk diz mesafesi içler acısı oluyor. Bunun dışında tercihe bağlıdır. Bir de tek kapı araçların kapıları dört kapılılara göre biraz daha uzun olduğu için kaza sonucu kapı değişmesi gerekirse parça bekleme sıkıntısı olabilir.
  • tek başınaysan ve yaşça birazdaha genç sen tam sana göre olur ama satarken zorlanırsın alıcısı çıkmaz bulduğun alıcıyada satmak için fiyattan kırmak zorunda kalırsın. ayrıca arka tarafa aldığın arkadaşlarından "bu araç çok ufak sığamıyorum" lafını bolca duyacaksındır özellikle pergel bacaklı olanlardan

• Damarıma bastınız. Aslında pek bir sorun yaşamıyorum hatta çoğu zaman işime bile geliyor tek kapılı olması .

Genelde okuldan eve evden okula hafta sonları da gezme / gece gibi bir rotam var. Bu rotada aracı benim haricimde bir arkadaşım mutlaka biner geriye kalır arkada 2 yer.

Arkadaki yerlere oturmak aslında çok zor değil ama inip binmek pek bir zahmetli . Bu yüzden beni şuraya at beni buraya at gibi muhabbetlerde abi biliyosun araba 2 kişilik deyip geçiştirebiliyorum.

Okulda arkadaşları bırakmak icap ettiğinde ( çok böyle bir durum olmadı ya ) genelde zayıflar arkaya iri olan arkadaş öne biner racon bu .

Ailemi ben gezdirmiyorum ama iş çıkarsa icap ederse çok problem olmuyor. Babam yanımda oturur zaten .

Kız arkadaşım için de aynı yer boştur devamlı .. Onun arkadaşları da arkada otururlar . Şuana kadar arabamda nüfus en fazla arkada 3 kişi önde 2 kişi toplamda 5 kişi oldu yolculuk ta nişantaşından kemerburgaz a kadar sürdü .

Çok zorlanmadık ama inip binmek kapı olmadığından pek bir sıkıntılı.

O yüzden bu tek kapılı arabalarda en çok hoşuma giden model Mercedes in CLK sı dır ( umarım yanlış hatırlamıyorum modeli. ) aracın arka kelebek camları çıtasız olarak aşşağı iniyor bu yüzden inip binmek bizimkilere nazaran biraz daha rahatçana ..

Benimkinde arka kelebek camlar yana ( kuş kanadı gibi ) doğru açılıyor onu da önden ben yönetebiliyorum hava sürkülasyonu konusunda pek sorun olmuyor ama kışın özellikle bu dönemlerde kalorifer arkaya pek ulaşamıyor.

Sonuca gelirsek , yol kenarında birini indirip bindirme tamamen bir eziyet. Kız arkadaşınızla gezmek yada tek kullanım için oldukça ideal ve sportif. Unutmadan koltukların öne katlanma stiline ve alanına çok dikkat edin.

Bende öne katlanma payı oldukça kısıtlı dolayısıyla elektrikli sistemden destek alıyorum ki düğmeye basılı tutarak koltugu one almak katlamak derken zaman geçiyor yani trafiğin ortasında yapılacak iş değil..

Birde maddi olarak bir külfeti var alırken marka modeline göre değişiklik gösterebilir. Alırken cebinizden daha fazla para çıkıyor satarken de aracı satamıyorsunuz özellikle sipariş modelse benim gibi senelerce uğraşmanız hiç te sürpriz olmaz.

Tek kapı araç almanın birde zamanı var . Şaka gibi ama durum böyle özellikle ikinci el piyasasında dikkat ederseniz yaz aylarında özellikle coupe ve cabrio karoserli araçlar daha fazla tutulur bu yüzdende satıcılar fiyatta artışa gider.

Ben 10.000 euro farkla bmw z4 ilanı takip etmiş biriyim. yaz / kış sezonlarında.. Durum böyle olunca insan düşünüyor alsammı almasammı diye. Evet aslında çok hoş gözükse de epey dezavantajı var tek kapının.

Ben size evde başka araç var ise öneririm ha tek araban tek kapı olacaksa o kadar cömert olmayın derim bu konuda.

Avantajları da yok değil. Kimse inanmasada ikea ya gidip arka koltukları yatırıp odama bir sürü mobilya aldım ve onları tek hamlede aracıma yükledim. Yani bagaj konusunda çok iddalı olabiliyor lar tabi bahsettiğim tek kapılı lar hatcback cinsindekiler.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar ben seviyorum aracımı bugun ki aklım olsa alırmıyım kesinlikle hayır. Tecrübe ile sabittir. Her türlü soru sorabilirsiniz : ))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.