Bildirim
Arka Süspansiyonları Tam Bağımsız Olan Dizel Araçlar..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne işe yarıyor tam bagımsızlık _____________________________ Citroen C4 1.6 Hdi 110 hp 2007 -
Forumda herkes rahmetli colin mcrae olma yoluna baş koydu. Virajlara daha hızlı girmek istiyorlar. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vwag
Forumda herkes rahmetli colin mcrae olma yoluna baş koydu. Virajlara daha hızlı girmek istiyorlar.
Çok doğru.. Hızlı yaşayıp genç ölmek gibi bir şey olsa gerek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Chevrolet Cruze 2011 WTCC EDİTİON OTOMATİK BRC LPG. -
İyi o zaman esp, abs, hava yastıklarını da çıkarsınlar araçlardan ne gerek var.. aracın hızlı veya yavaş yola daha tutunmasını sağlıyor. Bir nevi güvenlik olarak bakıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kompliman
İyi o zaman esp, abs, hava yastıklarını da çıkarsınlar araçlardan ne gerek var.. aracın hızlı veya yavaş yola daha tutunmasını sağlıyor. Bir nevi güvenlik olarak bakıyorum.
Bence çok takılacak bir durum değil.Yollarımız için gereksiz..Her araç 5 senede çöp_____________________________ Volkswagen Passat B8 1.4 TSi 150 HP DSG - HIGHLINE - -
quote:
Orijinalden alıntı: kompliman
İyi o zaman esp, abs, hava yastıklarını da çıkarsınlar araçlardan ne gerek var.. aracın hızlı veya yavaş yola daha tutunmasını sağlıyor. Bir nevi güvenlik olarak bakıyorum.
Tüm otomobil firmalarının internet sitesinde araçlar ile ilgili merak ettiğin bilgiler mevcut.. Öğren sonra gel buraya yaz da bir kereliğine işe yara...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tonight is the night... -
Focus-volvo v40-mazda3 bildiklerim _____________________________ -
Bağımlı süspansiyonlu kötü yol tutan otomobille ,bağımsız süspansiyonlu referans otomobilin içinden yüksek hızlı virajda geçtim sesimi duyan olmadı.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
Focus-volvo v40-mazda3 bildiklerim
ilginize teşekkür ederim. Yüzlerce belki de binlerce aracın tek tek sitesine bakamasam da volvo ve mazdaya bakmıştım ama sitesinde bununla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamamıştım. Sanırım bu araçlarda da bu özelliğin olması 2si de bildiğim kadarıyla ford motoru kullanıyor süspansiyonu da ford dan almışlardır o zaman:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompliman -- 30 Mayıs 2013; 12:16:06 >_____________________________ -
BMW 1 serisi, Mercedes A serisi, Alfa Romeo Giulietta _____________________________ -
Benim bildiğim tüm binek dizel toyotalar arka tam bağımsız süspansiyon...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
İ30-CEED tam bağımsız . _____________________________ -
-
doblo mk3
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
Bağımlı süspansiyonlu kötü yol tutan otomobille ,bağımsız süspansiyonlu referans otomobilin içinden yüksek hızlı virajda geçtim sesimi duyan olmadı.
hangi tomofillerdi onlar
_____________________________ Düzde yavaş, rampada savaş... -
Efsane kasa leon da eklenebilir. 2012 model olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeytinbey
Benim bildiğim tüm binek dizel toyotalar arka tam bağımsız süspansiyon...
corolla nın arka süspansiyonu için burulma kirişli yazıyor ama?_____________________________ -
Bağımsız süspansiyon daha iyi yol tutmaz. Şu yanlışı bir düzeltelim. İyi tasarlanmış bir süspansiyon daha iyi yol tutar. Burdaki bağımsız süspansiyon tanımı iki tekerin kısmen birbirinden bağımsız olması anlamındadır. Anti-roll bar ile donatılmamış araç zaten iyi yol tutamaz. Anti roll bar da iki tekeri birbirine bağlayan bir denge elemanıdır. Demek ki bahsi geçen araçların süspansiyonu tam bağımsız değilmiş.
Aktif süspansiyonlu yada aktif anti-roll barlı araç kullanmadığınız sürece bunların pek bir önemi yok. çünkü araçlar süspansiyon tasarıma göre farklı yol koşullarında farklı yol tutuş karakteristiği sergilerler. X aracının iyi tuttuğu yolda y aracı iyi tutamazken, y aracının iyi tuttuğu yolda x aracı iyi tutamayabilir.
Unutmadan ekleyeyim Citroen Xsara Focustan daha iyi yol tutar ve bağımsız süspansiyon yoktur. Bilinenin aksine torsiyon sistemli araçlar daha dengelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 30 Mayıs 2013; 13:19:37 >_____________________________
-
i30 da tam bağımsız _____________________________
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.8 hybrid neden tutulmuyor
- 185 65 r 15 hava basıncı
- 1.3 qashqai yakıt tüketimi yorumları
- esc devre dışı ne demek
- tam geçerken kırmızı yandı
- yeni a6
- ds no 8
- volvo ex60
- audi rs5
- ds no4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler