Şimdi Ara

Kablosuz Android Auto ve Navigasyon nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bildiğim yolda bile (trafikten kaçmak için) navigasyon kullanan biriyim. Dolayısıyla 2013 model ekransız, Android Auto'suz aracımla artık her seferinde telefonumu kullanmaktan bıktım.


    Sorum oldukça basit. Kablosuz olarak araç ekranında Google Maps'i kulllanmak mümkün mü? Bu hangi araçlarda var? Daha da ötesi, hiç telefonla uğraşmadan kendi içinde Google Maps veya muadili kaliteli navigasyon sistemi barındıran araba mevcut mu?




  • Kendinden navigasyonlu araçlar tabi ki bulunmakta. Aracınız için internetten multimedya yapan yerlerle görüşün, onlar daha detaylı bilgilendirme yaparlar. Aracınız için android multimedya bulunuyordur, onlardan taktırın.

  • Android Auto ve Apple Car Play pek çok araçta mevcut ancak sadece bazılarında bu özellik kablosuz! Kendi aracınıza uygun multimedya taktırsanız bile kablosuz (bağlantı kurma) özelliği olmayacaktır (yüksek ihtimalle)! Çünkü wireless (anlam karmaşası olamaması için ingilizce yazıyorum) ekran bağlantısındaki en öneli nokta (Sizinde uğraşmaktan sıkıldığınız) kabloların tümünden kurtulmaktır. Bunun için ilk aşama kablosuz şarjdır. Ardından kablosuz veri aktarımı gelir. 2013 model aracınızda kablosuz şarj özelliği yoksa kablosuz veri aktarma özelliği olsa bile telefonunuzun pili bitecektir. Toparlamak gerekirse; aracınıza multimedya ekran taktırın. Kablonuzu telefonunuza bağlayın yolunuza bakın.

    Kendinden navigasyonlu araçlarda ilk sorun haritanın güncel olmaması! Bazı markalar bu haritaları 2-3 yılda bir güncelliyor. Harita güncel bile olsa eğer internet erişimi yoksa hedefe en kısa rotayı çizip Sizi mutlu etmeyecektir.





  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    Onu anladık ta kablosuz bağlantı kuramıyoruz araç kablosuz bağlantı var telefon ile kuruluyor ancak android auto kablosuz yapamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android multimedyalarda navigasyon var ama ilk yol tarifi yaparken internete bağlamanız gerekiyor.Google maps ya da google haritalar internet olmadan direk yol tarifi yapmıyor.Başlangıçta internete bağlamanız gerekiyor.İnteenet olmadan direk bağlanmak için igo uygulamasını indirmek gerekiyor.Ben indirdim fakat navigasyonu bir b...ka benzemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yergun_002 Y kullanıcısına yanıt
    Araçta kablo ile çalışan CarPlay ve AA varsa bunu kablosuza dönüştüren modüller var.

    Carlinkit diye bir ürün var.https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1QCMLNH?ref_=cm_sw_r_apin_dp_4S21XP59TXHMW5FT6RQH

    Sizin bahsettiğiniz bağlantı Bluetooth üzerinden sanıyorum. O bambaşka bir mevzu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında benim mevcut 2013 Astramı değiştirme sebebim en başta buydu. O halde hiç gerek yok. Uygun bir kit taktırarak bu işi çözebilirim gibi görünüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.