Şimdi Ara

tek kapılı araç kullananlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar

bugun ki aklım olsa alırmıyım kesinlikle hayır. Tecrübe ile sabittir. Her türlü soru sorabilirsiniz : ))

arkadaşım adam daha ne sorsun. resmen alma demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 30 Ocak 2008; 23:27:33 >
  • Corsanın kapı ağırlığı dışında bir sorunu yok ama kapılar gerçekten çok ağır, onun dışında arka kısmı temizlerken biraz sorun oluyo o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Corsanın kapı ağırlığı dışında bir sorunu yok ama kapılar gerçekten çok ağır, onun dışında arka kısmı temizlerken biraz sorun oluyo o kadar

Bak bunu unutmuşum. Kapımı zırhlı zannedenler var. Ama bir yandanda güzel. Kapkaç çı öyle çat diye açamaz : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Ocak 2008; 1:05:50 >
  • tek kapılı araba almam aldırmam.
  • dayımda vardı opel corsa tek kapı dedem tek kapılı arabaya araba demem tek kapılı araba olmaz dedi oda sattı dayanamadı inip binmesi zor pek kullanışlı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

bugun ki aklım olsa alırmıyım kesinlikle hayır. Tecrübe ile sabittir. Her türlü soru sorabilirsiniz : ))

arkadaşım adam daha ne sorsun. resmen alma demişsin.

Bu bana özel bir durum. Gerçi yazımda anlattım birçok şeyi ama .. Unuttuğum noktalar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Ocak 2008; 2:50:22 >
  • ozdamar ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
  • 94 honda civic
    99 citroen saxo
    98 106xs
    98 306xs
    99 opel tigra

bunlar arasında tercih yapıcam sanırım. öneriniz hangisi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

94 honda civic
    99 citroen saxo
    98 106xs
    98 306xs
    99 opel tigra

bunlar arasında tercih yapıcam sanırım. öneriniz hangisi olur

Yazdığın arabaların içinde sadece tigranın arkasında oturdum seneler evvel bir arkadaşımın annesinin arabasıydı. Arkadaşım annesi ile önde oturdu kardeşi ile ben arkadaydık. Arabanın arkası çok etkileyici nedeni ise kapsül gibi kafanızı kaldırınca camdan gökyüzü gözüküyor çok değişik bir tavan yapısı var . Boyum çok uzun değildi o sıralar ama rahatsız etmişti bence boy olarak tigra arka oturuş olarak sorun yaşatabilir. Zaten annesi de arabanın arkasını depo olarak kullanıyordu.
  • kardeşimin aracı tek kapılı yaşadığım sıkıntılar
    kapı biraz büyükce olduğundan otoparklarda 2 arabanın arasına girdiğinde birazdaha fazla mesafeye ihtiyacım oluyor
    orta sütündaki emniyet kemerine ulaşmak biraz daha zahmetli
    onun dışında bir problem yok
  • HONDA CİVİC EX tercihim olucak sanırım
  • gönlüm pejo diyor gözüm civic ten yana,
  • Ben bekarken 3.16i Compact arabam vardı. Hiçbir sıkıntısını görmedim ayrıca araç aksine tek kapı olduğu için önkapı ve sürücü koltuğu aralıkları daha geniş oluyor yani çok daha rahat. Arada sırada 3-4 kişi binmek de sıkıntı yaratmıyor en azından benim araçta problem olmazdı zira arkası da oldukça genişti. Ancak sıklıkla 3 ve üzeri kişi binecekse indi-bindi olayı sıkıcı olabilir. 2 kapılının arka kapı pencere problemi olmadığı için daha güvenli de denebilir.

Ayrıca herkes bilmez ama 2 kapılı araçlar aslında eskiden çocuklu aileler için yapılmıştır güvenlik amacıyla. Beklenmedik şekilde spor olarak algılanıp gençler tarafından tutulmuştur.

Sonuç: Bekarsan, tek veya 2 kişi bineceksen, arka koltukları yolcu veya yükleme için falan çok kullanmayacaksan 2 kapı daha iyi bir tercih. Hem görünüm hem rahatlık açısından.

quote:

tek kapılı araçlar şekil oluyolar ama kullanışlı değil diyorlar, tek kapılı olması nasıl sıkıntılar yaşatıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Ayrıca herkes bilmez ama 2 kapılı araçlar aslında eskiden çocuklu aileler için yapılmıştır güvenlik amacıyla. Beklenmedik şekilde spor olarak algılanıp gençler tarafından tutulmuştur.

quote:

tek kapılı araçlar şekil oluyolar ama kullanışlı değil diyorlar, tek kapılı olması nasıl sıkıntılar yaşatıyor?

İlginç bir bulgu sayın " özgür23 " . Compact 'ınız hangi modeldi acaba ? ( e46 , e36 mı ? )
  • 2.elde çok özel bir durumu var...tek kapı aracınızı galericiye götürdüğünüzde "satışı zor, meraklısını bulmak lazım diyip" öldürüyorlar arabayı.
    fakat tek kapı almaya gittiğinizde "tek kapılar özel araba, piyasada az var, bulmak zor" diyip korkunç fiyatlar istiyorlar

bana göre tek sorunu ön kapılar daha büyük olduğu için yanyana sıkışık parlarda kapıyı yandaki araca çarpmadan inip binmek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_BUTZ

2.elde çok özel bir durumu var...tek kapı aracınızı galericiye götürdüğünüzde "satışı zor, meraklısını bulmak lazım diyip" öldürüyorlar arabayı.
    fakat tek kapı almaya gittiğinizde "tek kapılar özel araba, piyasada az var, bulmak zor" diyip korkunç fiyatlar istiyorlar

bana göre tek sorunu ön kapılar daha büyük olduğu için yanyana sıkışık parlarda kapıyı yandaki araca çarpmadan inip binmek...

Yazımın bir bölümünde anlattığım olay da buydu işte . Alsan alınmıyor , satsan satılmıyor mantığı var.
  • E36 kasaydı 94 model. Ama Compact'ların kasası ve iç donanımı 2000'e kadar neredeyse değişmedi. Sadece küçük makyajlar olmuştu.

Arabamdan acayip memnundum ama KM'si çok diye satmıştım tam 200,008 KM'de.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

quote:

İlginç bir bulgu sayın " özgür23 " . Compact 'ınız hangi modeldi acaba ? ( e46 , e36 mı ? )

• e36 coupe lere gönlüm kaydı ama alsak nasıl olur diye düşünüp duruyorum...

malum tek kapılı araç sıkıtı yaratırmı satış konusunda alfaya benzermi?
  • quote:

satışta zarar ederim diye bi kaygım yok açıkçası

tek düşüncem kullanırken yaşatması muhtemel sıkınıtlar. indi bindi mevzuları hakkaten bıktırır düzeydemi oluyor

AYNEN ÖYLE EĞER AİLENLE VE ARKADAŞLARINLA BİNİYORSAN BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA HAKLI İSYANLARINA TANIK OLACAKSIN VEDE SENİN

TARAFINDAN İNEN VE BİNENLER OLDUĞU MÜDDETÇE KEŞKE ALMASAYDIM DEME İHTİMALİN YÜKSEK.AMA BİR GERÇEK VERKI DAHA ŞIK DURUYOR TEK

KAPI ARAÇLAR.

FAKAT SATARKEN HEM AZ TERCİH EDİLİYOR VEDE FİYAT OLARAK KOMİK RAKKAMLAR İNSANI ÇILDIRTIYOR NE O TEK KAPI OLDUĞU İÇİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

quote:

satışta zarar ederim diye bi kaygım yok açıkçası

tek düşüncem kullanırken yaşatması muhtemel sıkınıtlar. indi bindi mevzuları hakkaten bıktırır düzeydemi oluyor

AYNEN ÖYLE EĞER AİLENLE VE ARKADAŞLARINLA BİNİYORSAN BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA HAKLI İSYANLARINA TANIK OLACAKSIN VEDE SENİN

TARAFINDAN İNEN VE BİNENLER OLDUĞU MÜDDETÇE KEŞKE ALMASAYDIM DEME İHTİMALİN YÜKSEK.AMA BİR GERÇEK VERKI DAHA ŞIK DURUYOR TEK

KAPI ARAÇLAR.

FAKAT SATARKEN HEM AZ TERCİH EDİLİYOR VEDE FİYAT OLARAK KOMİK RAKKAMLAR İNSANI ÇILDIRTIYOR NE O TEK KAPI OLDUĞU İÇİN.

Sen dayansan bile binenler sitem etmeye başlıyor belli zaman sonra.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.