Şimdi Ara

Tek başına tatile gitmek [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz okulundan sonra antalya'ya falan gitmeyi düşünüyorum. Nasıl yapabilirim öneri verir misiniz? tek bir yerde sabit mi durayım? 10 gün falan kalmayı düşünüyorum. Yakın arkadaşım veya sevgilim olmadığı için tek gideceğim, çok sorun yaratır mı bu durum?. 3 bin lira bütçem bir de arabam var.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 21 Mayıs 2016; 8:01:58 >

• Tek başına tatil yapacaksan kafa dinleyebileceğin bir yere git. Eğlence yerleri arkadaşsız olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Tek başına tatil yapacaksan kafa dinleyebileceğin bir yere git. Eğlence yerleri arkadaşsız olmaz.

nereye? ya zaten hep kafa dinliyorum, sıkıldım.
  • Cebinde para altında araba otel odan olsun git ölüdenizde ingilizleri ayıkla
  • Millet ne vasat arabalarla götürüyor herşey çeneye bakar. Tofaşlarla istanbul dudullu imeste ayikliyorlar geceleri apaciler

• hocam ben tek başıma tatile geldim. 1 aydır burdayım 1 ay daha kalacağım. daha tatil sezonu olmadığından haftaiçleri cidden sıkılıyorum. haftasonları da sahilde bulabilirsem bi kaç kişiyle takılıyorum. buraya gelirken arabayla gelmek istedim ancak annem vermedi arabayı. şunu söyleyebilirim eğer altımda araba olsaydı zaten tüm liseliler cepte, üniversiteli olanları da çok rahat kaldırabilirdim. buraya lan 2 günlük gidiyom zaten eğleneyim diye gelenler var onlarla haftasonları takılıyorum ama bazıları cidden sıkıcı olabiliyor, tek başıma çok güzel tatil çıkartıyorum bence. buraya gelmeden pc ye dizi depoladım ki sıkılır izlerim diye. daha ilk sezondayım ve sadece 4-5 bölüm izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

hocam ben tek başıma tatile geldim. 1 aydır burdayım 1 ay daha kalacağım. daha tatil sezonu olmadığından haftaiçleri cidden sıkılıyorum. haftasonları da sahilde bulabilirsem bi kaç kişiyle takılıyorum. buraya gelirken arabayla gelmek istedim ancak annem vermedi arabayı. şunu söyleyebilirim eğer altımda araba olsaydı zaten tüm liseliler cepte, üniversiteli olanları da çok rahat kaldırabilirdim. buraya lan 2 günlük gidiyom zaten eğleneyim diye gelenler var onlarla haftasonları takılıyorum ama bazıları cidden sıkıcı olabiliyor, tek başıma çok güzel tatil çıkartıyorum bence. buraya gelmeden pc ye dizi depoladım ki sıkılır izlerim diye. daha ilk sezondayım ve sadece 4-5 bölüm izledim.

Nerede kalıyorsunuz ki hocam, yazlıkta falan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek başına havuza gidilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dedemin evinde kalıyorum. ev boş olsa çoook daha zevkli olurdu
  • Ya hu paran ve araban varsa yakın arkadaş kısmı kolay düşünürsen pm hocam ciddiyim

• yurt disini gez, arkadasa ihtiyac yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

yurt disini gez, arkadasa ihtiyac yok.

Hocam interrail yapmayı düşünüyordum ama araştırınca vazgeçtim. Biraz lüks ve rahat bir tatil yapmak istiyorum. Belki seneye abd 'ye work and travel yapmaya giderim.

• 95 toyotoyu sat +3 bin koy yazın calısıp parayı biriktir adam gibi bi araba al madem tatil adam gibi gecmicek :D
  • İstersen beraber euro 2016 ya gidebilirz fransaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

İstersen beraber euro 2016 ya gidebilirz fransaya

Ona bütçe yetmez 5 yıldızlı oteller bile çok pahalıymış yav

• sagda solda barakada biyerde kalırız :D

araba işine gelirsek az yakıyor az vergisi var da kendin bilirsin para senin benim olsa ben arabaya harcayabilirdim şoyle 95 toyota degilde 2009 25 bine falan araba alırdım ama toyota da saglamdır o 2009 25 binlige gore buyuk ihtimal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

sagda solda barakada biyerde kalırız :D

araba işine gelirsek az yakıyor az vergisi var da kendin bilirsin para senin benim olsa ben arabaya harcayabilirdim şoyle 95 toyota degilde 2009 25 bine falan araba alırdım ama toyota da saglamdır o 2009 25 binlige gore buyuk ihtimal :D

120 binde daha ilk sahibi biziz. çok temiz kullandık. yeni lastik falan taktırdım bakımını vs yaptırdım geçen hafta, sanayideki adam 19'a ver hemen alayım dedi. sahibinden'e göre 18-22 bin lira piyasası heralde çok bilgim yok. bunun grisihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-hatasiz-degisensiz-corolla-300958827/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-efsane-kasa-300471328/detay

birikmiş daha fazla param var kyk bursu -okul bursu- babamın yolladıkları vs her ay kenara 1 bin lira attım. asosyal olduğum için çoğunlukla yemeğe para veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 21 Mayıs 2016; 19:56:51 >

• geçen yaz bende gideyim tek başıma diye falan düşündüm ama lanet olasıca utangaçlık ve asosyellik beni engellidi param oldugu halde hiç bir şey yapmıyorum
  • ayıptır sorması ne kadar var kenarda duran manin :D
  • bende araba merakı cok var senin yerinde olsam tek oldugum icin ya saglam bi pc alırım 3-4 bine hatta hem pc hem araba bile alabilrisin :D

ilan temsili :
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-cok-temiz-farkli-alfa-romeo-mito-182773919/detay

boyle bişey bakabilirsin :D
  • hocam utangaçlı kvs. olamsa bi kız arkadasın osla yeter sanada muhtemelen yoktur olsa ne güzel sevgilinle gidikcesiniz falan baya güzel olurdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.