Şimdi Ara

Tek.başına konsere gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Mayıs’taki Oliver Heldens Robin Schulz konserine gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşlarımdan kimse bu tarz dinlemiyor. Mecbur tek gitmeyi düşünüyorum fakat daha önce hiç konsere gitmedim. Çoğu şeyi tek yapıyorum zaten ama konsere tek başına gitme işi bir tık stresli gibi. Orda bir gruba katılınabilir mi? Tavsiyeniz var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bilmediğin yere gitme, bu yüzden yapılacak en akıllı iş biletini iptal etmek...

• Konser nerede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muamma 77 kullanıcısına yanıt
    zorlu psm

• dekareme kullanıcısına yanıt
    herkes her yeri anasının karnından bilerek mi doğuyor

• Vazgeçme derim. Elektronik müzik, konserde zaten arkadaşlarınla iletişimin sıfır olacak. Git-gel, bilet kontrolünü falan da tek başına halledersin zaten. Git, tadını çıkar, bir daha kim bilir ne zaman Türkiye'ye gelecekler...

• dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt

Madem eleştiriye saygın yok, o zaman tavsiye de isteme. Herkeş anasının karnından tavsiye isteyerek mi doğuyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamama tek başına gidilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    tamamdır kral

• hiç bir arkadaş edinemeyeceğini bilsen bile gitmelisin bence, kendine olan özgüveni yükseltirsin kendine iyilik yapmış olursun.

• almanyadayim her hiphop rap konserine tek gidiyorum hard oldschool abileri dinlediğim için,kafa dengi dinleyen biri zaten yok o yüzden alıştım. Keyifli oluyo baya,biriyle tanışma ihtimalin şansına bağlı ama böyle bişe beklemeden git keyfini çıkar.

• Ben coldplay konserine tek gitmiştim. Bir şey olmaz. Bir kaç kişiyle de orada tanıştım.

• Konser bilmem ama şehirde maç olsun avm olsun ya da herhangi bir parka gidip dolaşmak gibi şeyleri çoğu zaman yalnız yapıyorum, arkadaş çevrem de var ama böyle alıştım böyle gidiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul da olsaydım gelirdim senle

• Gidilir kardeşim neden gidilmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.