Şimdi Ara

teemo aldım build öneriniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W

Kardeşim ruh hastası mısın sen ya? Madem onun bunun taraftarısın niye konu açıp artist artist milletten istiyorsun? Madem biliyorsun bu kadar uzatmanın manası ne, bak hala tartışma çıkarmaya kasıyorsun. DH yönetimi de uyusun bu arada böylelerini forumda tutuyorlar.

He ayrıca sen git kas Teemo'ya full a.s squishy itemler, sonra gelenden tek, geçenden tek ye. Çok iyi olur

tartışma çıkarma gibi bi amacım yok benim galiba adamın yazdığını okumadın

Paylaşıyım paylaşmasınada onda mercury yok hem Gerçi mercury alman senin için daha yararlı olacaktır ama al.

mercury alman senin için yararlı olacaktır ama al bu ne lan ama dan sonra dediğine bak ?

şunu da bil full as kasmıyoz banshee felan kasıyoruz bilip bilmeden konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 9 Ağustos 2011; 13:10:37 >

• Tartışma çıkarma gibi bir amacın olsa keşke. En azından amaca hizmet ettiğini anlardık. Bilmediğini bilmiyorsun, bu hiç bilmemekten daha beter.

Atak speed alın beyler. Eğer çok ölüyorsanız damage alın. Böylece sizi öldüreni daha hızlı öldürebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjöllnir

Tartışma çıkarma gibi bir amacın olsa keşke. En azından amaca hizmet ettiğini anlardık. Bilmediğini bilmiyorsun, bu hiç bilmemekten daha beter.

Atak speed alın beyler. Eğer çok ölüyorsanız damage alın. Böylece sizi öldüreni daha hızlı öldürebilirsiniz.

şu an senin yaptığın ne ? bir de bana diyosun
  • İroni?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.