forum kuralları geregince sana karsı olan hislerimi kelimelerle ifade edemesemde. cok aradınmı dedigin build % 95 like almıs neyini cok arıcaksın? merc treads de oyundaki botlar arasında en iyi bottur bana gore. attack speed herosuna merc bots alınmaz diede bisi yoktur.
cok disable warsa merc bots alınır.ok? ki geneldede disabler olur.
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
quote:
Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mjöllnir
Takımın ne dediğinin ne önemi var? Warmog+Atma yaptığın her 5 oyundan 4'ünde de omg nab diyorlar ama oyun sonunda arkadaş olarak ekliyorlar ne iş?
Mercury boots kasıyorsun zaten. Madem "bile" kelimesini kullanabilecek kadar Teemo biliyorsun, diğerlerini değerlendirebiliyorsun, o halde neden bize soru soruyorsun?
Akıl, fikir. Bunlar güzel şeyler.
aferin sana git mercury kas teemo ya takımın ne dicek bakalım magic res veriyo tamamda onun için wits end var !
adam ezbere build yapanlardan sion, taric vs. ağır disable bile kaynasa attack speed kasar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: matrix56
Ben tank runeları ve 9/21/0 ile oynuyom spell olarak exhaust+ignite kullanırım.Buildim şöyle:
Doran's Blade - Malady - Sorcerer's Bots - Ya Wits end ya da Nashor's Tooth kasarım(Karşıdaki apler çok can sıkıyorsa Wits End.Sadece birini tercih et) - Burada eğer tankın çok iyi iş yaıpyorsa önce Bloodrazor alırım yapamıyorsa önce Frozen Mallet alırım - Buildini ya Rabadon ile ya da Guardian Angel ile bitirebilirsin
eğer tankın çok iyi iş yapıyorsa derken
Mesela Shen ve Rammus gibi tanklar tauntlarını sen zor durumdayken kullanıyorsa , Singed Fling skilini doğru kullanıyorsa. Bunun gibi şeyler.Teamfight sırasında çok zor durumda kalmıyorsan tankın iyi iş yapıyordur demektir
quote:
quote:
Takımın ne dediğinin ne önemi var? Warmog+Atma yaptığın her 5 oyundan 4'ünde de omg nab diyorlar ama oyun sonunda arkadaş olarak ekliyorlar ne iş?
tamam aferin sana sen kas mercury
Cevap atanlara saçma sapan cevak verceksen niye konu açıp soruyorsun? Teemo'ya en iyi mercury gider zaten..
Yok Wit's End artık 200 MR veriyor, ondan o yeterli. Ne tipitipler oynuyor şu oyunu var ya. Sonra da level 30'da adama sövmekten akraba çıkıyoruz, biz kötü oluyoruz.
quote:
Bak bu mesela güzel bir build'tir, öneririm. Öyle artistliğe gerek yok, bildiğimizi yazalım istedin yazıyoruz. Bilmiyorsan atar yapmayıp dinlemeyi öğreneceksin.
Aha fake
quote:
lan bi build önerisi istetik sctınız icine kim hangi botu kasarsa kassın ben a.speed kasıcam sizde gidin mercury kasın
Verilen buildleri beğenmiyorsan isteme.Adamlar ciddi ciddi build vermiş yok şu b*ktan, yok şu kötü, bunu beğenmedim, aa bu olurmuymuş diye diye sen s*çtın konunun içine.Bence daha konuşma hiç.
quote:
lan bi build önerisi istetik sctınız icine kim hangi botu kasarsa kassın ben a.speed kasıcam sizde gidin mercury kasın
Kardeşim madem söylenilen buildlerden daha iyi biliyorsun o zaman ne diye soruyorsun.Adamlar yardım etmeye çalışmış sen bir teşekkür bile etmemişsin.Millet zorunlu değil ya sana build yazmak için.Zaten baştaki mesajdan kaybediyorsun.
quote:
Oyuna yeni başlamışsın büyük ihtimalle her mesajında epic fail olmuşun
1- Yukarıda çok aradın mı dediğin buildi yazan adam sadece Te emo oynayarak EU da 1. olmuş adamdır 2- Mercury Thread's oyundaki en iyi boost lardan biridir. Yeni başladığıniçin orada ki tenacty yi görmemiş olman veya ne olduğunu bilmediğin ortada 3- A.s veren bootun A.s Te emo için gereksiz demesekte Mercury 1000 kat daha iyidir 3. gg
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
quote:
Bak bu mesela güzel bir build'tir, öneririm. Öyle artistliğe gerek yok, bildiğimizi yazalım istedin yazıyoruz. Bilmiyorsan atar yapmayıp dinlemeyi öğreneceksin.
Aha fake
adam feyk olduğunu çoktan açıkladı zaten
quote:
Orijinalden alıntı: chicheck
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XavionS
Mobafire'a noldu kardeşim?
mobafiredaki teemo buildlerine baktım ama mercury boots kasanlar bile var
mercury boots mu oha ? ne ezikler war ya mercury boots mu alınır teemoya sacmalık yani. magic resist tenacity felan bunlar ne gereksiz seyler teemo icin. mobafire dakiler oyunu bilmio bakma sen onlara
Güldürdün çayçek.
O değilde forumdakilerin hybrid build denen şeyden haberi yok sanırım . Te emoya birde ap itemleri kasın ve herşeyi q ile e skilline bırakın farkı göreceksiniz bu arada 1-2 attack speed itemide atılabilir ap yanına .
quote:
Orijinalden alıntı: İconic
O değilde forumdakilerin hybrid build denen şeyden haberi yok sanırım . Te emoya birde ap itemleri kasın ve herşeyi q ile e skilline bırakın farkı göreceksiniz bu arada 1-2 attack speed itemide atılabilir ap yanına .
evet ap-as buildde güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği
quote:
Aynen hele son dakika kaçan adamın zehrinden ölmesi süper bir duygu
quote:
quote:
quote:
O değilde sen base de yeni respawn olmuşken double kill yapmak daha süper bir duygu.
quote:
quote:
quote:
acaba hybrid bi build paylaşabilir misin?
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten ben a.speed taraftarıyım mercury yok demişinde
Kardeşim ruh hastası mısın sen ya? Madem onun bunun taraftarısın niye konu açıp artist artist milletten istiyorsun? Madem biliyorsun bu kadar uzatmanın manası ne, bak hala tartışma çıkarmaya kasıyorsun. DH yönetimi de uyusun bu arada böylelerini forumda tutuyorlar.
He ayrıca sen git kas Teemo'ya full a.s squishy itemler, sonra gelenden tek, geçenden tek ye. Çok iyi olur