Şimdi Ara

= Team Ninja: Konsollardaki En İyi Oyunu Yaptık =

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Team Ninja ekibinden Yosuke Hayashi ps3 için gelen eleştirileri susturduklarını söylüyor. " Multi platform oyunların daha çok ortak tabana göre hazırlandığını bu yüzden yeterince iyi olamadıklarını " söylüyor.

Başından beri çok iddialı oldukları Ninja Gaiden için ise " Oyun içinde kullandıkları self-shading teknikleri ve gelişmiş grafik efektlerini full 1080p de çalıştırdıklarını buna rağmen sağlam 60fps aldıklarını ve bu jenerasyonda böyle bir oyunun daha olmadığını" söylemiş ve eklemiş " Bu oyunlara X360 oyunları da dahil"

Ekip olarak düşündükleri şeyin hep en iyiyi yakalamak ve hazırladıkları platformda en iyi kaliteyi hedefliyorlarmış. " Oyun standartlarını yükseltiyoruz " diyor. "Bu yüzden de tercihimiz PS3 oldu."

Neden yeni bir oyun değil de xbox daki bir oyunun remake'i yaptıkları konusundaki soruya da: " Gördüğümüz kadarıyla Xbox'da oyunumuz bir numaralı aksiyon oyunu oldu ve bizde bunu daha fazla insanın deneyim etmesini (experience) istedik" diye cevap vermiş.

Kaynak: CompertandVideogames

• bakalım nasıl olacak?galiba haziran sonuna doğru çıkıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Ninja Gaiden 2'nin PS3 yolundaki sinyalleri.

sinyalin daha ötesi
  • Şundan 2 ay önce PS3 bu donanımla olmaz yok işte konsolu bu şekilde sürmekle büyük hata yaptı diyen oyun şirketi çalışanlarını görmek isteriz, demek isteyince oluyor. Hani bu söylenenlerde oyunun satışını etkilemek ve de arttırmak anlamında reklam içerse bile evvelden bahsedildiği gibi PS3'e "güzel" oyun yapmak ne zor nede imkansız değil demekki.
  • ya fazla abartılmış bu ninja gaiden sigma olayı inanın 1080 p oynadım oyunun demosunu abartıldığı gibi bir durum söz konusu deyil xbox1 den biraz daha iyi bu oyunla kimseyi kandırmasınlar bu oyun kimseyi susturamaz bu xbox 1 den port oyunmu ps3 için çıkan eleştirileri susturacak.o zaman ben derimki herkes kilzonu 2005 te tanıtılan motorstormu unutsun demekki bunlar gerçekleşmesi imkansız bir rüyaymış sony bizi çok güzel kandırmış.
  • rese'nin dediği gibi port bir oyun sonuçta. PS3'ün gerçekten gücünü görmek için exclusive oyunları görmek gerekiyor. Yani kaliteli firmaların yaptığı, sadece ps3 için yapılmış oyunlar. O zaman cell'in olduğu varsayılan gücü ve kalitesi görülebilir.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru gerçekten demosunu ben de oynadım.Öyle ahım şahım denecek tarzdan bir oyun değil.Tamam oyun güzel grafikleri güzel ama "vayy gerçekten süper" denilecek tarzdan bir oyun değil.Bence biraz yüksekten uçuyorlar.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yüksekten uçuyorlar haklısınız ama güzel uçuyorlar Ha unutmadan şunu söyleyim remake dir bu oyun. port değildir. Remake demek aynı sahneleri, aynı karakterleri, aynı konuyu alıp grafiksel olarak tamamen yenilemek demektir. Port demek oyunu olduğu gibi bir başka platforma aktarmak demektir.

Niye güzel uçtuklarına gelirsek haklısınız görsel olarak aman aman dedirtecek kalite olmayabilir fakat yazılımsal olarak self-shade, 1080p bi de 60fps demek çok önemli.
    BADOZONE
  • Grafik bir kenarıda kalsın oyun çok zevkli, prince gibi maymun bir Ninja'mız var ve deliler gibi kombo yapabiliyoruz. GOW'un en çetin ve tek ezeli rakibi.

• Team Ninja hem Ninja Gaiden oyununu herkesin oynamasını sagladı hemde Ps 3 üzerinde cok büyük deneyim sahibi olmus oldu.Deneyimleri sonucundadan baya memnun kaldıkları ortada bence Ninja Gaiden 2 oyununu Ps 3 kesinlikle yapıcaklar hatta Ninja Gaiden Sigma oyununu bir basamak olarak kullandılar.

Hic tanımadıkları bir sisteme hit bir oyunun devamını yapma riskini almaktansa eski versiyonunu remake yaptılar boylece hem sistemi tanıdılar,kazanclarını yükselttiler,2.oyun icin konsolu tanıyıp X box ile ozdeslesmis bu oyunu Ps 3 konsolu üzerindede harika bir reklamını yapmıs oldular.

Olayı daha doğrusu team ninjanın stratejisini çok güzel özetlemişsin hocam ve gelecek için niyetlerini de

Orjinalden alıntı: homeedition88

@ Sage Dj@vul

Olayı daha doğrusu team ninjanın stratejisini çok güzel özetlemişsin hocam ve gelecek için niyetlerini de

Aramızda kalsın Yosuke Hayashi benim

Team Ninja %99.9 Ninja Gaiden 2 oyununu Ps 3 icin cıkaracaktır bunun aksini düsünmek bu saatten sonra anlamsız olur gibime geliyor.Ps 3 icin bu kadar ovgu yagdırırken ve araları bu kadar iyiyken Ninja Gaiden 2 oyununu Ps 3 konsoluna cıkartmamaları imkansız gibi birsey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 14 Haziran 2007; 2:04:47 >

• Zaten kendileri NG2'nin PS3 yolundaki kaderinin NG Sigma'nın satış oranına bağlı olduğunu açıklamışlardı diye hatırlıyorum.

Bu oyunsuzlukta PS3 sahipleri Sigma'ya Hawaii Tropikal İguanaları gibi saldıracağına göre NG2'nin PS3 ihtimali yüksek gözüküyor.

Orjinalden alıntı: resE

ya fazla abartılmış bu ninja gaiden sigma olayı inanın 1080 p oynadım oyunun demosunu abartıldığı gibi bir durum söz konusu deyil xbox1 den biraz daha iyi bu oyunla kimseyi kandırmasınlar bu oyun kimseyi susturamaz bu xbox 1 den port oyunmu ps3 için çıkan eleştirileri susturacak.o zaman ben derimki herkes kilzonu 2005 te tanıtılan motorstormu unutsun demekki bunlar gerçekleşmesi imkansız bir rüyaymış sony bizi çok güzel kandırmış.

herhalde bir güzel herkezi kandırdı. CG grafikleri oyun içi diye okadar yutturmaya çalıştı millete. sonunda ne oldu gerçekler ortaya çıkınca , patladılar. amma üçkağıtçılar valla.
  • Team Ninja oyununu gücü yeten her konsola çıkarır. Zamanında PS2 nin gücü yeterli gelmediği için sadece Xbox'a yapmışlardı. (Not: xbox destek haricinmde iyiydi. 2002 de çıkmasına rağmen gücü şimdi çıkmış wii den iyiydi). Bu nedenle sözleri benim için değerlidir. Bir xbox360 sempatizanı olarak beni düşünmeye sevketti diyebilirim. Bence bu söz NG2 nin Xbox'a çıkmayacağını göstermez ama Team Ninja PS3 güçlü dediyse inanırım. Belkide güç farkı umduğumdan çoktur ve evet NG2 Xbox için çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Team Ninja oyununu gücü yeten her konsola çıkarır. Zamanında PS2 nin gücü yeterli gelmediği için sadece Xbox'a yapmışlardı. (Not: xbox destek haricinmde iyiydi. 2002 de çıkmasına rağmen gücü şimdi çıkmış wii den iyiydi). Bu nedenle sözleri benim için değerlidir. Bir xbox360 sempatizanı olarak beni düşünmeye sevketti diyebilirim. Bence bu söz NG2 nin Xbox'a çıkmayacağını göstermez ama Team Ninja PS3 güçlü dediyse inanırım. Belkide güç farkı umduğumdan çoktur ve evet NG2 Xbox için çıkmaz.

Team Ninja oyunu her gücü yeten sisteme cıkarıyorsa el konsollarında neden boyle birsey yapmadı.Psp grafik olarak Ds'den güclü ama Psp'ye yapmadı oyunu Ds icin yaptı.

Bu oyun herseyiyle bir kobaydı,riske girip bilmedikleri bir sisteme yeni oyun yapmak yerine eski bir oyunu aldılar remake yaptılar bu sayede Ps 3 konsolunu ogrendiler ve sistemi üzerinde baya kaliteli bir deneyim kazandılar bunun yanında cebede parayı indirdiler.Adamlar herseyiyle Nİnja Gaiden 2 oyununu Ps 3 icin cıkarmak icin talim yaptılar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 14 Haziran 2007; 10:58:35 >

• Ninja Gaiden 2'nin Ps3'e kesin geleceğini söyleyebiliriz bu durumda...

Yalnız, KZ2'nin hala yapımcı firma tarafından 'oyun içi görüntüsür' diye lanse edildiğini inatla 'zanneden' bazı arkadaşlar görüyorum hala burda. Bilmeyenler için, araştırmadan konuşanlar için söylim: KZ2 trailer'ı oyunun nasıl bir oyun olacağına yönelik fikir verilmesi için yapılmış bir trailerdı. YApımcı firma bu oyun çidir demedi, aksine cgi'dır dedi. Oyun içi olduğunu sananlar bu traileri izleyen bazı insanlardı. Aaa oyun çi ula diyerek izleyen kişiler. Hala bunların var olduğunu görmek gerçekten çok garip. Adamlar sadece bir video hasırlıyorlar ve akabinde oyunun böyle olması için çalışıyoruz diyorlar ne ihkmetse insanlar hala 'o oyun içiydi diye gösterdiler, kandırdılar bizi' diye adamlara suç atıyolar, ağlıyorlar. Kimin kimi kandırdığı belli bence. Kendilerini kandırıyolar...

• ne KZ2 videosuymuş be herkes bunu konuşuyor.ps3 diyorsun ardından KZ2 diye atlıyor.bu kadar ümit bağlamayın tamam ben de istiyorum güzel bir oyun olmasını ama bir de fos çıkarsa vallahi çok üzülür ps3 ü parçalarsınız benden söylemesi
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.