Şimdi Ara

= Team Ninja: Konsollardaki En İyi Oyunu Yaptık = (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğru bak ben yanıldım güç yetme olayı değil tamamen duygusal olaylarmış. Kim fazla verirse ona çıkar geyiği. Hakkaten DSe çıkarıp PSP ye çıkartmamışlarsa başka açıklaması olamaz bu işin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Doğru bak ben yanıldım güç yetme olayı değil tamamen duygusal olaylarmış. Kim fazla verirse ona çıkar geyiği. Hakkaten DSe çıkarıp PSP ye çıkartmamışlarsa başka açıklaması olamaz bu işin.

Aslında sen haklısın hocam ama vazgeçmek istiyorsan iddiandan (duygusal olarak ) o zaman iş değişir. Ds'ye çıkardıkları oyun gene psp'ye çıkmamasının sebebinde en güçlü olanı seçmek fakat bu defa farklı bir açıdan. DS'nin çift ekranından faydalanmak istemişler. tabii DS'nin satış rakamları da çok önemli olmuştur tercihlerinde.

Ama şu var ki xbox az sayıda kullanıcıya sahipken ninja gaiden'i ps2'ye yapmadılar. Şimdi ise x360 daha fazla kullanıcıya sahipken oyunu ps3'e yaptılar. bunun duygusal bir tarafı yok diye düşünüyorum ben hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 14 Haziran 2007; 16:43:27 >

• Bu takıma dikkat arkadaşlar, adamlar geleceğin en üstün ekibi olma yolundalar, gerek yorumları gerek tepkileri olsun.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • Aklıma Kill Bill'den Hattori Hanzo geldi Thurman icin kılıcı yaptıktan sonra kılıca teslim sırasında alcakgonullulukle soylemeliyim ki bu benim yaptıgım en iyi kılıc diye bir cümle soylemisti Yosuke Hayashi aynen bu tarz bir yaklasımda kimseyi kızdırmayacak,kimseye meydan okumadan gayet mütevazi bir sekilde yaptıgı ürünü ovuyor

Orjinalden alıntı: OTACON

Bu takıma dikkat arkadaşlar, adamlar geleceğin en üstün ekibi olma yolundalar, gerek yorumları gerek tepkileri olsun.

senin eklediğin yazıdaki bakış açılarına bayıldım. büyük oynuyorlar ve etik davranıyorlar. bakalım hangi platforma yar olacak bu ekip

(buna bir bakın derim ekibin tarzını anlamak için)http://forum.donanimhaber.com/m_15010768/tm.htm

• Bu PS3'e ne hayır gelecekse hep Japonlar'dan gelecek. Amerikan (EA), Fransız (Ubisoft) firmaların aptal portları gerçekten sinir bozucu. Amerikalıların bir istisnası Bethesda olsa da, yine de en iyi oyunlar Japonlar'dan gelecek bakın görün. EA ise yakında sadece DS ve Wii'ye oyun yapmaya yönelmeye başlayacak(mış). Oh oh, birde Ubisoft'u MS satın aldı mı (görünüşe göre o da yakındır, Exclusiveleri çatır çatır Xbox 360'a patlattığına göre) tamam. PS3'Ün düşmanları azalacaktır.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4

• O kadar laftan sonra Ninja Gaiden 2'yi ps3e çıkarmazlarsa kötü olur.. Xbox360 almam eğer PS3e gelirse..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.