Şimdi Ara

Team Ninja'dan bir İYİ bir KÖTÜ haber!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KÖTÜ haber: Ninja Gaiden Sigma Xbox360 port edilmeyecek.

İYİ HABER: Xbox360 ve DS için Yeni çalışmalarımız var. (Sizce ne olabilir biraz düşünün , Ninja Gaiden 2? , Dead or Alive 5? )

http://xbox360.ign.com/articles/793/793679p1.html

• Aman porta falang erek yok.PS3'ü olan arkadaşlar da tadına varsın oyunun.Birçoğumuz XBOX'ta oynadık oyunu.Ninja Gaiden 2'nin akıbeti daha önemli....
  • Evet solidfb bize 2.si gerek.Ps3de demosunu oynadım grafikler falan güzel olmuş.Önemli olan 2.si nasıl olacak 360da.
  • Sigma iyi sattığı taktirde Gaiden 2 PS3'e de çıkacak, yapımcının açıklamasıdır..
  • Satmaması mümkün değil zaten PS3'e çıkacak ilk güzel oyunlardan biri
  • Ninja Gaiden Black varken,Sigma'ya gerek yok.

Ninja Gaiden 2'yi ise sabırsızlıkla bekliyorum
  • NG ile PS3'de tanıştım, harika bir oyun. Zor ama GOW'dan iyi bir aksiyon oyunu bence, hatta şimdiye kadar oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim rahatlıkla. Çünkü combat sistemi gerçekten harika, darısı DMC4'ün başına diyelim.

NG2'yi de merakla bekliyorum. Hoş Sigma'yı da bekliyorum, daha Full olarak oynayamadık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

NG ile PS3'de tanıştım, harika bir oyun. Zor ama GOW'dan iyi bir aksiyon oyunu bence, hatta şimdiye kadar oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim rahatlıkla. Çünkü combat sistemi gerçekten harika, darısı DMC4'ün başına diyelim.

NG2'yi de merakla bekliyorum. Hoş Sigma'yı da bekliyorum, daha Full olarak oynayamadık.

Ondan sonra üyeleri Katana ila larsın...

ehe...

"4 gün mü 1 hafta mı?" yerine

"konirima utikiğua karaşinho falziğioko?" sözlerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 3 Haziran 2007; 18:14:13 >

• Evet gaz bir oyun, değnek ile sinek avlıyorum evde oynadıktan sonra.

Not: Otacon San, banlaoka 4 guno iada 1 hautta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 3 Haziran 2007; 23:04:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

quote:

NG ile PS3'de tanıştım, harika bir oyun. Zor ama GOW'dan iyi bir aksiyon oyunu bence, hatta şimdiye kadar oynadığım en iyi aksiyon oyunu diyebilirim rahatlıkla. Çünkü combat sistemi gerçekten harika, darısı DMC4'ün başına diyelim.

Ondan sonra üyeleri Katana ila larsın...

ehe...

"4 gün mü 1 hafta mı?" yerine

"konirima utikiğua karaşinho falziğioko?" sözlerini bekliyoruz

• ninja gaiden black'i xbox 360'ta oyanayabilir miyim? bilgi verirseniz teşekkürler.
  • Ninja Gaiden 2yi de bekliyoruz.. Xbox360 alacağım sırf onun için..
  • quote:

Evet gaz bir oyun, değnek ile sinek avlıyorum evde oynadıktan sonra.

Not: Otacon San, banlaoka 4 guno iada 1 hautta?

Efruz san, almayayakom kalsıokon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 3 Haziran 2007; 23:09:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.