Şimdi Ara

Aslında Grid Legends ismi gibi efsane olmuş Bir oyun olmuş.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun keşfedilmeyi bekleyen bir cevher. Sırf fiyat politikası yüzünden kimsenin alıpta oynamadığı bir oyun diye düşünüyorum fakat oyunun içeriği çok dolu. Haa birde Forza horizon 5 ve gran turismo 7 nin çıkışına denk gelen sessiz sedasız çıkan bir oyun oldu. Fakat oyunun film gibi hikayesi birde kariyer modu var. Simcade tarzında bir oyun olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bu tip oyunların kırılması lazım yoksa kimse o paraları veripte almıyor. Büyük kanalların bol bol pohpohlaması falan lazım anca öyle satılır.

  • Oyunu oynadım ve 3 saat zor dayandım. Fiyat nedeniyle değilde oyunu beğenmediğim için oynamadım. Neden beğenmediğime gelecek olursam 2019 yılında Reboot edilen oyunun üzerine pek bir şey katmamış olmaları, tek bir artısı var oda hikaye modu ama ara sahnelerde gerçek oyuncuların kullanılması dışında hiç bir olayı yok, en azından F1 2021 deki Braking Point gibi gibi bir hikaye bekliyordum ama çok klişe ve zorlama ara sahneleri olunca izlemeden hızlıca geçtim. Hikaye modunu dahi season pass' a bırakmışlar yani Deluxe sürüm olmadan hikaye içeriğini bile tam oynanmıyor. İçerik olarak dolu gibi görünüyor ama aynen 2019 Reboot oyununda olduğu gibi az sayıda pistte hep aynı yarışları yapıyoruz. Yapay zeka adına ve sürüş mekanikleri adına hiç bir gelişme yok. EA Codemasters' ı satın alınca daha iyi bütçeye sahip oldular ama oyun fiyatları artması dışında bir etkisi olmadı. Herkesin kendi tercihi fakat bu oyun efsane olarak görülüyorsa diğer yarış oyunlarına büyük hakaret demektir. Denemek isteyenlerin satın almasına yada malum yerlere düşmesini beklemesine gerek yok. EA Play aboneliğine 10 saat oynama süresince dahil ve bu sürede bu oyuna fazlasıyla yeterli gelir.  





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyuna yakın başka pist oyunu öner de bizde nemalanalım. Forza horizon 5 gibi arcade olmasın istiyorum. Ama çok simülasyon da olmasın Oyun önerilerine açığım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Codemaster firmasının tüm oyunlarını aldım. Severim de firmayı. Bundan önce çıkan reboot oyununu deluxe sürümünü almıştım. Fakat o kadar az pist vardı ki aynı yerlerde yarışmaktan çok yoruldum.Ek pakette bile aynı yerlerde yaristiriyordu . Hikaye sunumu falan da yoktu. Bu oyunu bu yüzden almadım. Eski oyunlarda az pisti anlarım sonuçta bağımsız firma belirli bir sürede oyunu çıkarmak zorunda . Ama EA çatısı altındasın bari pist sayısını artır. Oyunu almak isteyenlere tavsiyem 10 saat deneme sürümünü oynayıp geçin. Yaza doğru EA play'e gelir devam edersiniz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 4 Nisan 2022; 8:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa olsa kestane olur.

  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt

    eski demezsen atası toca3 öneririm

  • designr kullanıcısına yanıt
    Eski hocam yaa 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakın bu oyuna ₺277 vermeyin sayın arkadaşlar kesinlikle değmez. Çok istiyosanız platiden 2 dolara offline hesap alıp oynayın daha iyi. Aynı şey f1-2021 içinde geçerli. Alternatif arayanlar için forza horizon 4 ₺30, the crew 2 ₺45, nfs payback ₺45 ve pcars 3 ₺89 tavsiye ederim. saygılar.

  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt

    Hocam the crew 2 de online varmj


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt

    forza motosport 6 apex ve 7

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Maalesef satın alamıyorum hocam satılmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt

    Korsan indir hocam o zaman sen de

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Haklısın :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.