Şimdi Ara

TD FARKLARI VE RIJKAARD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Progrock

fatih terim futbol bilgisi olmayan bir adam tek yaptığı gaz vermek.

şampiyonlar ligi grup maçını izliyorum
    club brugge-gs. club brugge tek kale oynuyor ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyor. maçın 2.yarısında ofsayttan gol atıyoruz 1-1 oluyor. o anda fatih terimi gösteren kamerayı taktir ediyorum tek yaptığı hareket ileri gidin demesi oldu. sonuç 3-1 malup olduk.
    işte hoca

Şu mesajından sonra cevap vermeye bile değmez diye düşünüyorum ama son bir mesaj yazıcam sana.

Terimden önce en ufak bir başarımız varmıydı?

Adam bugüne kadar yapılamayı yaptı. Sistemli şekilde oynayaman, sistem nedir bilmeyen bir sürü Türk oyuncusuna sistemli oynamayı öğretti, savaşmayı öğretti ve başarı geldi.

Yıllardır şerefli mağlubiyetlere alışmış milli takımı zirveye çıkardı.

Olmayan birşeyi yapmanın ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemezsin, hele bunu Türkiyede yapıyorsan sadece saygı göstermen lazım ve sesini çıkarmaman lazım.

Nasıl ki Atatürk bizi bataklıktan çıkarıp aydınlığa kavuşturdu önümüzü açtı, Terimde aynısını futbolda yaptı. Bir grup insanı inandırarak başarıyı yakaladı.

Bunuda çok bilgili futbol adamları henüz yapamadı.

• vay beah !
    zaman gelecek rijkaard gibi bir marka bile bu ülkede beğenilmeyecek, sıradan kişiler ona t.direktörlük dersi verecek deseler inanmazdım.
    bu ülke ne değerleri kıymetini bilmeden harcadı, bunu da harcar. bu taraftar zihniyeti oldukça da başarı gelmez.
  • ATATURKLE terimi nasıl kıyaslarsın komiksin
    biri beyfendi, tanrı diğeri ise küfür etmekten başka bişey bilmeyen biri
    başkada yazmıycam

ben sana şunu sorayım son olarak
    f.terim gs nin 2 döneminde 22 futbolcu getirdi. nerde bunlar şuanda hangi takımlarda oynuyorlar. bilen varmı. sarr lar falan bir sürü isim.
    borç batağına sürükledi takımı.

senin bence f.terime iyi bir td diye bilmen için morunhi, capello gibi adamlarıda tanrı yapman lazım.
  • Eskilerin dediği gibi;

---Bilen yapar...
    ---Az bilen akıl verir...
    ---Hiç bilmeyen de bol bol eleştirirmiş...

Çok doğru gerçektende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Eskilerin dediği gibi;

---Bilen yapar...
    ---Az bilen akıl verir...
    ---Hiç bilmeyen de bol bol eleştirirmiş...

Çok doğru gerçektende...

Eskilerden olduğun için bu çok aydınlatıcı sözü biliyorsun ve yazıyorsun.

Gerçekten çok doğru bir söz.
  • sizde yerinizde sayarsınız
  • quote:

f.terim gs nin 2 döneminde 22 futbolcu getirdi

22 değil 39 tane oyuncu getirdi
  • Rakibine göre oyun oynamazsan biz daha çok bu durumlara düşeriz.Rijkaard iyi olabilir ama her maça aynı taktikle çıkıyor.Oyuna müdahalesi ise sıfır.Takım oyuna nasıl başlarsa o şekilde bitiriyor.Bakın Manisa'ya ikinci yarı bambaşka bir oyun sergilediler.Bizim Rijkaard ne yaptı.Sadece seyretti.
    Ayrıca şunu da söyleyeyim.Bu defans bizde oldukça daha çok üzülürüz.Niçin ısrar ediyorlar bu defansla biz şampiyon olamayız.1 atarsın 2 yersin,2 atarsın 3 yersin.
  • evet arkadaş yine doğruyu söylemiş
    ama bazı arkadaşlar rijkaard ı tanrı ilan etmişler laf söylettirmiyorlar
  • şu b planı lafından nefret ediyorum.a planı b planı c planı nedir yau bütün yazarların ağzında sakız olmuş, b planı yok c planı yok nedir bu planlar.illa bişeylere ad konacak ne biliyonuz bir hocanın sizin b planı diye tabir ettiğiniz şeyi maç içinde başka adlarla uygulamadığını, tek forvetle çıkılan bir maç a planı oluyor sonra çift forvete dönünce b planı mı oluyormuş.
  • Manisanın kaçtane net pozisyonu var? Galatasarayın kaçtane var? Kewell ve Nondanın 2 tane %100 lük kaçırdığı goller var. Son dakikada kalecinin ayağına çarpan bi top var yine. Az pozisyon veriyoruz bunun için seviniyorum. Keita geç girdi bana göre ama kimsenin beğenmediği Elano iyi oynadı. Mesela Sabriye attığı ara top sonrası Sabri orta açtı Nondanın direk dibine vurduğu top gol olsa Elano süper diye başlıklar açılacakdı. 2 puan için kendini kanıtlamış insanları sokmadığımız rol kalmıyor. Rijkaard Nonda,Elano,Kewell üçlüsüyle işi bitireceğini düşündü ve geride gol yememek istedi öyle bi kadro çıkardı bakdığın zaman öylede oldu aslında duran toptan yediğimiz gol dışında adam akıllı pozisyonları yok. Ama işte oyuncuda eline gelen fırsatı atamazsa teknik direktöründe yapacağı birşey yok talihsizlik, iş kazası. Barcelonada bunu yaşıyor. Rubin maçında sayısız fırsat harcayıp fazla pozisyon vermemelerine rağmen Rubin 2-3 atak yapıp 2 gol attı 3 puan aldı. Bunun gibi sayısız örnekler verilebilir.

• 3-5 kendini bilmez yorumcudan duyduklarını burada söylemen doğru değil.neymiş B planı yokmuş.ne işin var senin başka taktiklerle.rijkaardın yaptığı çok iyi birşey.takımın bu sisteme alışmasını sağlayacak.gerideki adamlarla olmuyor mu bu iş hemen oraya sağlam transferler yapacaksın.her yenildiğimiz maçta taktik değiştirirsek işimiz var bizim.rijkaard gs gelen en iyi hocadır.o adam kenarda olunca takım yenilse bile takıma güven duyuyorum
  • Şu adamı kaale alıp da laf anlatmaya çalışmayın.
  • Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, genel olarak sistemi beğenmeyenlere saygı duyarım da şu Manisa maçı tamamen şanssızlık, kaç tane gol kaçırdık saydınız mı? Olur böyle şeyler futbolda.
  • şu adama 2 sene şans vermek lazım. bu sene 2. olalım şl ye gidelim o yeter. seneye hem takım alışır, hemde takıma uygun, kaliteli 1-2 adam alınır süper takım oluruz. lucescu gibi bir adamı yolladık, bari bu kalsın.
  • valla şu yazıları okudukça şaşırıyorum.

Nasıl olurda , Türkiyedeki en büyük başarının temelini atan ve gs yi tarihinin en iyi başarısını yakalatan FATİH TERİM'e laf edilir . Gerçekten inanamıyorum.

39 değil isterse 100 tane adam alsın hepsi boş olsun. Sonuç olarak beğenmediğin Fatih Terim gsye en büyük başarıyı yaşatmadımı ? Hepimiz mutluluğun zirvesini yaşamadıkmı o zamanlarda?

Şuda var. Sene başında herkes Rijkaarda zaman verin diyodu . bu sene bişe beklemiyoruz seneye çok iyi olcak diyodu. Şimdi bakıyorumda bi manisa maçı uğruna çoğu kişi silmiş bu adamı. Şu an gs kaçıncı kardeşim ? liderle kaç puan fark var ? sadece 2!

Seneyede gsde kalsın die dua etceğinize çoktaaaann eleştiri manyağı yapmaya başladınız Rijkaardı.

Siz devam edin saçmasapan medyayı dinlemeye..

• Komik.
  • arkadaş maçın özetini izlemiş sonra hıncal uluçu izlemiş ve konu açmış.şaka gibi sene başında hepimiz demiyormuyduk bu sene 2. bile olsak sorun yok bu takım öbür sezon gümbür gümbür top oynar diye ? ne oldu 2 puan için koca takım ve t.d yi satmış herkes.gerçekten yazık çok dolduruşa geliyor bizim taraftarımız.
  • quote:

gs nin altın çağında 4 yıl üst üste şampiyonlar liginde oynucaksın ve hiç bir şekilde üst tura çıkamadan ya sonuncu yada 3. olup uefa kupasını alcaksın

ne kadar bilgili olduğun bu yazıyla ortaya serildi

galatasaray, 98-99 sezonunda şampiyonlar liginde averaj ile 2. olmuş ve elenmiştir.

tabi o zaman statü gereği sadece 1. gruptan çıkıyor, diğerleri eleniyordu.
    sonra ilk iki takım çıkmaya, üçüncü uefa'ya geçmeye başladı.

yazın baştan ofsayt.
  • Gerets gelmiş en iyi teknik direktör he , tamam o zaman

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.