Şimdi Ara

TD FARKLARI VE RIJKAARD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Progrock

DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ

Al işte, kendi dediği çıktı diye seviniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

vay beah !
    zaman gelecek rijkaard gibi bir marka bile bu ülkede beğenilmeyecek, sıradan kişiler ona t.direktörlük dersi verecek deseler inanmazdım.
    bu ülke ne değerleri kıymetini bilmeden harcadı, bunu da harcar. bu taraftar zihniyeti oldukça da başarı gelmez.

şimdi her konu da rijkaard' a saydıran chakra' dan zamanında ilginç bir yorum olmuş. acaba bunun lincoln versiyonu da var mıdır ?
  • gerçekleri gördüğünüz için seviniyorum haklı çıktım diye değil
    keşke durum tersine olsaydı
  • bende yeni gördüm tarihi diyorum 2. sezonda rijkaard ne geçiş dönemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Progrock

beğenilmez falan değil. biraz gerçekçi olun

http://www.turkfutbolu.net/avrupakupalari/sampiyonlarligi.html
    buyrun bakın

Türkiye nin durumunu da gözler önüne çıkarıyor.

Ayrıca yapmayın etmeyin ne Rijkaard ne Schuster tartışılmalı bu ülkede ikisininde dehası ortada elbette yenilgiler olacaktır kötü giden süreç olacaktır hayatta hiç bir şey toz pembe değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

quote:

vay beah !
    zaman gelecek rijkaard gibi bir marka bile bu ülkede beğenilmeyecek, sıradan kişiler ona t.direktörlük dersi verecek deseler inanmazdım.
    bu ülke ne değerleri kıymetini bilmeden harcadı, bunu da harcar. bu taraftar zihniyeti oldukça da başarı gelmez.

şimdi her konu da rijkaard' a saydıran chakra' dan zamanında ilginç bir yorum olmuş. acaba bunun lincoln versiyonu da var mıdır ?

Taner bey cevap versin buna. Hesabını başkasına devretmemişse tabi.
  • quote:

quote:

vay beah !

Haftanın en iyi hareketi listesine 1 numaradan girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

vay beah !

Haftanın en iyi hareketi listesine 1 numaradan girer.

çok güzel hareket diyenlerrrrr

çelişme nedir canlı örneği, arada 1 sene bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

quote:

vay beah !

Taner bey cevap versin buna. Hesabını başkasına devretmemişse tabi.

[font="Times New Roman"]

Tabi aydınlatayım. Aslında bu tip şeyleri analiz edebilmeniz lazım ama... (ne de olsa forumda herkesi tatmin etmek gibi bir zorunluluğumuz var ya)

Ben sizler gibi yerinde sayan, sabit fikirli birisi değilim. Yani zaman ve olaylar benim konulara bakışımı değiştirebilir de değiştirmeyebilir de. Bu tamamen benim değerlendirmemle ilgili bir şey. Yarın hiç sanmıyorum ama Rijkaard başarılı olursa ona ilk geldiği zamanlardaki gibi pozitif bakarım. ( o zaman da umarım taner bey cevap versin demezsiniz) Başarısız olursa da dibine kadar eleştiririm ve gitsin derim. Yani Rijkaard'a yaklaşımım imkb endeksine değil elbette Galatasaray'daki başarısına bağlı olacaktır.

Rijkaard ın geleceği ilk kesinleştiğinde inanamamıştım, gerçekten çok sevinmiştim. Çünkü kariyeri insanı hayranlığa itiyor. başlarda geçen sene 4-5 maçlık iyi giden bir seriden sonra ancak Rijkaard ın etkisi takıma geçmeye başladı ve o günden beri durumumuz ortada. O kötü zamanların başlarında bile destek vermiştim, süre tanımak lazım demiştim. Evet süreklilik başarıdır ancak ileriye dönük kıpırtılar görürsün, bir ışık görürsün ve sabredersin. Aranızda bu ışığı gören varsa sabretmeye devam etsin ama ben göremiyorum. Onun geçmişteki kariyerine veya kişiliğine bakarak bize maçlarda yarım puan dahi yazmıyorlar. Geçen sene başından beri gelen giden oyunculara, harcanan paralara bir bakın. Halen de bu takımla Rijkaard ne yapabilir deniliyor işte o zaman gerçekten dumur oluyorum. Belki Rijkaard ileride bir başka takım çalıştırdığında başarılı olacak ancak benim anlatmaya çalıştığım şey şu. Geçmişteki veya ilerideki muhtemel başarılarının bize faydası yok. Kötü hocadır da demiyorum ancak bizde başarılı olamadı. Basından okuduğum (doğruysa) en önemli şey de floryada bir sevgisizlik ortamı olduğu, futbolcularla iletişiminin sıfır olduğudur. O zaman siz istediğiniz kadar yetenekli futbolcu getirin olmaz. Ama bunlar sadece okuduğum şey, benim için en geçerli şey puan tablosudur.

Rijkaard ile olmuyor işte ısrarın bence anlamı yok. Ancak yönetim bence olacağını düşünüyor ve devam edecek, inşallah da haklı çıkarlar. Forum, kendi Galatasaray sitem filan umrumda değil, iş hayatından tanıdığım çok iyi Galatasaray'lı arkadaşlarımın bazıları (haftalar geçtikçe gittikçe azalıyorlar) halen Rijkaard ile olmalı diyor ben tersini söylüyorum. Eğer Rijkaard bu saatten sonra başarılı olursa ben onlara karşı mahcup olayım, bazı iddaaları kaybedeyim hiç önemli değil.

• Fail Top 10 yapalım birtane haftalık olarak güncelleyelim ya. 1.ve 2.sıra belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Fail Top 10 yapalım birtane haftalık olarak güncelleyelim ya. 1.ve 2.sıra belli zaten.

sen uğraşacaksan niye olmasın
  • Yaşıyor olsaydı Frank Rijkaard'ı bir tek o anlardı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.