< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (38. sayfa)

-
-
TRT 4k sizin TV'ye özel yayın yapıyor sanırım :)
Ekşi sözlük trt 4k başlığı şikayet dolu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam nazar degmesin o zaman:)) forumda oled konusundada bi sikayete rastlamadim trt 4k hakkinda. yine de bi araştırayım ben.
Tcl c715 var sürüm 634 titreme olayı bende de var android arayüze gidip tekrar tv ye geldiğinizde sorun düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TCL 55C715 televizyon hakkında yaşadığım sorun hakkındaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Benim yaşadıklarım umarım sizlerin de başına gelmez.
-
Bütçe konusunda bayağı sıkıntı yaşatacak anladığım kadarıyla. Bakalım belki fiyatlar ucuzlar... Teşekkürler.
Bendede var beyaz renkler gümüş gibi oluyor, c715 servisi çağırdım, hlg logosu çıkıyor artık trt 4k da, servis yayınla alakalı olduğunu söyledi, bencede trt 4k da sıkıntı var, yalnız YouTube da denk geldi aynı şekilde bir video da linkini bırakıyorum, aynı şeyle karşılaştım. Ben televizyondan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, Netflix, Amazon prime, üyeliğim var 4k içerik çok izlerim hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhaba. 5700 TL bütçe ile hangi ANDROİD modeli önerirsiniz.
Hocam oyun oynamak için hangi bloothut kol aldınız? Bende çocuğa almak istiyorum
Nasıl memnun musunuz halen?
-
Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu bende tcl c715 tv aldım. Yıllardır kullandığım Lg model led tv vardı onu satıp bu cihazı aldım. Salonda da 55 inc samsung uhd qled cihazımız var 10bine almıştık. açıkçası bu cihaz çok daha iyi. Ses sistemi müthiş. tvyi çok beğendim. İşlemcisi korkutuyordu kasar diye ama hiç de öyle olmadı ciddi şekilde şaşırttı beni. 16 gb hafıza 2 gb ram şimdilik yeterli. Bu fiyata bu cihaz tam bir f/p ürünü oldu.
Renkler bence gayet yeterli. Ama en önemlisi android ekosistem. çok geniş ve tizen olsun webos olsun çok daha güzel kullanışlı. tvde kanal geçişleri hafif yavaş ve kanal düzenleme biraz uğraştırıcı, ama bence rahatsız verici boyutta değil. O kadar güzelliğin içinde buna da katlanılır. Ben tv pek izlemem. Tvyi de genellikle bein connect programı yükledim aylık cüzi bir ücretle genel üyeliğim var oradan izliyorum. daha efektif benim için.
Yıllardır tvlerimi android box cihazlarla kullanırım o yüzden androide çok hakimim. Bu tv sayesinde cihaz android box cihaza gerek kalmadı.
Şimdi önerilerime geçeyim.
Aptoide tv yükleyin. "tv.aptoide.com" burada bazı google playde bulamadığınız dosyalar bulabilirsiniz.
browser olarak open browser ve firefox yükleyin yeterli.
file explorer olarak xfile ve file commander yeterli. file commanderde ben mobisystem drive açtım. oraya apk dosyalarımı atınca tvden de file commanderdan girip onları görebiliyorum. indirip yüklüyorum. çok kullanışlı
ps5 almayı düşünüyordum açıkçası şuanlık erteledik. içindeki oyunlar yeterli geldi çocuklara ve güzel de.
Gamepad olarak Rush Apache Xl Gbt828 vardı elimde bluetooth ile bağlandı ve kullanıyoruz şuanlık uyum sorunu yaşamadık. linki: https://www.hepsiburada.com/rush-apache-xl-gbt828-pc-android-telefon-tablet-tv-oyun-konsolu-pm-HB00000GSS4U
Air mouse da vardı elimde onu da takınca klavye ile yazacağım olduğunda onu elime alıyorum air özelliği ile daha kolay yazıyorum.
seyirturk apk mutlaka yükleyin. onu yüklerseniz browserda film arama derdiniz olmaz. herşey var içinde uyumlu da çalışıyor. 2 gündür sürekli ordan film izliyoruz.
oyunlarla ilgili henüz asphalt tarzı yüksek performanslı oyunları denemedim onları da deneyince yine yorum yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 27 Temmuz 2021; 0:6:31 >
-
-
Ben televizyonun kendi ayarlarında kullanıyorum, sadece burada ve Avrupa futbol şampiyonasının bazı görüntülerinde bunu yaşadım, bunun dışında hiçbir sıkıntı yok, televizyonda sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Fabtika ayarlarına döndürüp denedim, değişen bir şey yok. V643 kullanıyorum. Belki bundan da olabilir
TCL TV Görüntü Titremesi Sorunu Çözümü
TCL TV deneyimlerimizde küçük bir olay fark ettik cihaz görüntüyü gösterirken ekranda titreme mevcut olduğunun farkına vardık bunun için bir çözüm arayışına girdik ve sorunu çözüme kavuşturduk detaylar ve adımlar ile başlayalım.
- Cihazın kumandasından üst tarafta bulunan Ayarlar simgesine dokunun.
- Ayarlar kısmına geldiğiniz zaman sizleri bir kaç seçenek karşılayacak burdan Resim seçeneğini seçiyoruz.
- Gelişmiş ayarları seçin.
- Hareket bölümünü seçiniz.
- LED Hareketliliği Netliği Kısmını OFF konumuna getiriniz.
Bu ayar yapıldıktan hemen sonra cihazı bir kere kapatıp açınız. Sorun giderilmiş olacak ekranın titremediğini fark edeceksiniz.
alıntı forum.tclturkiye.com
-
TCL TV Ekran Kaydı Yapma
TV'nizin ekran kaydını herhangi bir sebeple almanız gerektiğinde (Ekran sorunlarında Teknik Servis tarafından da istenilebilir) yapmanız gerkenleri madde madde anlatıyorum.
1. FAT 32 formatında biçimlendirilmiş USB yi TV'nin USB girişine takın.
2. Kumandanın Ayarlar tuşuna (ÇARK) basın. "Ayarlar" ı seçin.
3. "Resim" i seçin.
4. "Gelişmiş Ayarlar"ı seçin.
5. "Parlaklık Ayarı" nı seçin.
6. "Kontrast"ın üzerine gelip, kumandadan numaratör tuşuna basın ve sırasıyla 6,OK,4,OK,2,OK,8,OK e basın.
7. Ekranın sol üst köşesinde Record Menü açılacaktır.
8. -> (Sağ yön) tuşuna bastığınızda kayıt etmeye başlayacaktır.
9. Olası bir problemin kaydını alıyorsanız Teknik servis tarafından 3 dakikalık kayıt istenmektedir.
10. OK tuşuna basarak kaydı sonlandırabilirsiniz.
alıntı : forum.tclturkiye.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X