Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.161
Cevap
502
Favori
1.023.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VLC Player sorunlu yükleme, MX Player satın almanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamcast

Merhabalar tcl 55p8m kullaniyorum tv izlerken ekran parlakligi otomatik karariyor belli bir sure sonra normale dönüyor bunu nasil sabitleyebilirim. Şlmdiden teşekkürler

Yeni güncellemeyle sorunu cözmüsler bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama kurmadan Türkçe altyazı karakter sorununun çözümünü buldum arkadaşlar. Türkçe altyazıyı indirdikten sonra Notepad2 adında bir uygulama indiriyorsunuz.Altyazıyı Notepad2 ile açıp oradan encodingi seçip ANSI olan kodlamayı utf - 8 veya utf 8 with signature seçip ayarları kaydedip çıkıyorsunuz. Ardından o altyazıda hiçbir problem kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Mayıs 2021; 23:26:9 >
  • C715. Cihazım var çok memnunum. Fakat güncelleme sonrası kablosuz bağlanıyor fakat internet çıkışı vermiyor.
    Ağı unutturup yeniden bağlatıyorum vs çmzüm olmadı.
    Çözüm önerisi olan var mı?

• real_agabey R kullanıcısına yanıt

Belki bir sonraki güncelleme ile çözülmüş olabilir. XDA den takip edebilirsiniz güncellemeleri.

• Fabrika ayarlarına döndürerek çözüldü ancak.

Şimdi tekrar ayarları, uygulamaları kurmak gerekecekTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• C715 dışında evde kullandığım Mi Tv Stick de bu tür sorun yaşıyorum bazen. Bu durumda ağı unutturup hatırlatmak pek çözüm olmuyor. Ben modemi kapatıp açıyorum, bu arada TV kapalı oluyor ve Mi Tv stick e enerji gelmiyor şekilde kapalı olacak. Modem İnternete bağlandıktan sonra açtığımda düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 2 Haziran 2021; 3:37:37 >
  • Takip.

• Son 634 lü güncellemeden sonra sesli arama çalışmıyor.

• Ben de c715 alarak araniza katildim. Urun geldi kuruldu fakat birkac sorum olacak. Ekranin 4 kosesinde sanki parlaklik biraz daha az, koyu gozukuyor en koseler, led diziliminden oturu mudur acaba? Bir de hareketli sahneler sanki biraz lagli gibi, bunun icin bir ayar felan var midir? Ayarlarda bununla ilgili bir secenek vardi ama acinca bir sey fark etmedi.

• Panasonic Plazma kullanıyorum TCL C715 alma konusunda şüphelerim var. Siyahlar ve hareketli görüntüler önemli. Ghosting olsun istemiyorum yıllardır plazmaya alışkın olduğum için. Aklımdaki bir diğer model ise Samsung 55Q60. Daha önce aynı durumda olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt

Led diziliminden dolayı köşeler daha soluk kalıyordur diye tahmin ediyorum.

Hareketli sahneler kısmı için bir araştırmam yok, yabancı forumlara bakmanız gerekebilir.

• lj94 kullanıcısına yanıt

Plazmadan geçecekseniz full-array LED dizilimli bir cihaz bakmanızda fayda var. Local dimming de olması gerekir aksi takdirde siyahlar konusunda çok şikayetçi olursunuz. Ghosting de istemiyorsanız en 120Hz bir panele sahip cihaz bakmanızı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar herkese selam. Dün 55pm8 modeli siparişi verdim. Gönül qled almak isterdi ama bütçem buna yetti.

Tv ile ilgili uygulama, görüntü ayarları vs tavsiye ve uyarılarınız olursa sevinirim.
    Bir de servisi ayrıca aramam gerekiyor mu kurulum için?

• El Guapo kullanıcısına yanıt

Kurulum için aramanız gerekiyor.

• Merhaba arkadaşlar
    Kanal listesi bir şekilde gitti
    Yeniden kurdum
    4-5-6 numaralar gözükmüyor
    Gizle yapmadım kanal düzenlemede
    Gözükmüyor bu numaralar nedendir acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanalların üstüne gelip değiştir tuşuna basın hangi kanalı 3-4 e koymak isterseniz onları seçin

• Elinde hazır kanal listesi olan varmı

• Yandan ve karşıdan olarak çektim foto. Yandan izleyince siyahlar gidiyor var mı test eden?

Hoşuma gitmedi.. Eğer benimki böyle değil diyen varsa servisle görüşeyim

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.