TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (40. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasutaDostlar 43P615 modelini monitör olara kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Monitör olarak değil normal TV olarak 50P615 kullanıyorum. Aklınıza takılan bir şey varsa cevaplayabilirim.
-
Monitör olarak kullanacağım için monitör olarak kullanıma ne kadar uygun onu merak ediyorum. PC modu var mı? Tüm gürüntü iyileştirme özellikleri kapanıyor mu? Text kalitesi nasıl 444rgb destekliyormu? renk doğruluğu tepki süresi vs. Deneme şansınız olurda bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
TV için Kullandığınız kalibrasyon ayarlarını yazabilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, TCL 55C715 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD DVBS Android Smart QLED TV bu tvyi alma arefesindeyim sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı dün hb de 5300 e geliyordu şuan tabi o fiyata yok tekrar düşerse alayım diyorum :)
-
-
5500 civarlarında alınabilecek en donanımlı TV bence. Yenileri de gelecek artık ama bu fiyatlardan çıkış yapmaz.
Kullanan arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim , yeni guncellemeler ile titreme sorunu çözüldü mü , ben 2 ay önce bu TV yi almıştım hareketli sahnelerde ki titreme çok rahatsız etmişti, TV yi iade ettim, eğer sorun çözüldü ise tekrar almayı düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Tv'yi aldım. Sony alacaktım ama 2 bin fazla vermek istemedim. Ps5 için aldım. Yurtdışı yorumlarına baktığımda herkes memnundu. Titreme mevzusunu yaşayanlar da kaliteli HDMI kablosu kullanarak çözdüklerini söylemişler. Paugge marka HDMI kablosu aldım. Onunla cihazı kullanmaya başlayacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Titreme derken , hareketli sahnelerde parçalanma oluyordu, TV yayınlarında ve diğer medya platformlarında , ps5 hiç bağlamıştım zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, ben hiç denemedim umarım böyle bir sorunla karşılaşmam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tekrar düşerse gözümü kapatıp alacağım hocam tcl yi teşekkürler:)
-
Ok. Sağolun bende logitech almıştım sorunsuz çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİDEN7 -- 18 Ağustos 2021; 8:27:30 >
Herkese merhaba. TCL 50P615 serüvenim son buldu. Yarın TV'yi iade ediyorum. TCL'nin daha kaliteli TV'lerini ülkeye getirdiği vakit tekrar düşünebilirim. Servis olarak ta kendilerini geliştirmeleri lazım diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: coolfighterHerkese merhaba. TCL 50P615 serüvenim son buldu. Yarın TV'yi iade ediyorum. TCL'nin daha kaliteli TV'lerini ülkeye getirdiği vakit tekrar düşünebilirim. Servis olarak ta kendilerini geliştirmeleri lazım diye düşünüyorum.
Merhaba,
Ben de 65p615 alınır mı diye size mesaj atmayı düşünüyordum. Maçlardaki performansını soracaktım.İlk mesajlarınızda memnun olduğunuzu belirtmiştiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr.pupaMerhaba,
Ben de 65p615 alınır mı diye size mesaj atmayı düşünüyordum. Maçlardaki performansını soracaktım.İlk mesajlarınızda memnun olduğunuzu belirtmiştiniz.
Alıntıları GösterArtı ve eksilerini yazmıştım yine yazayım. Bu 1 ayda değiştirdiğim 3. TV oldu. Maç yayınlarında titreme pikselleşme vs... yok. Kendi uydusunun kanal geçişleri hızlı. Kendi uydusunun görüntü kalitesi iyi değil. Zira dahili uydu ile ben kullanmadığımdan sorun teşkil etmedi. ANDROİD sistemi aşırı hızlı sesli komut var. Bazı kanallarda sol köşede mavi bir çizgi çıkıyor. Bu sorunu kendim deneyerek çözdüm. Bazı 4K videolarda görüntü bozuluyor. Hoşuma gitmeyen bir diğer şey karanlık sahnelerde siyah renkler aşırı baskın. Sanırım ekran parlaklığı biraz düşük olduğundan öyle. Konuda diğer arkadaşların bahsettiği yazılım güncellemesi yapılırsa sorun çözülebilir sanırım. (mavi çizgi ve 4K bazı videolardaki sorun) Bununla ilgili beni aşırı şekilde oyaladıkları için iade edeceğim. Servis olarak ta bilgisiz kişiler daha marka ve TV'yi tanımıyorlar. Son olarak FP oranına bakıldığında alınabilir. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.
-
Harici uydu (digiturk) ve apple tv ile beraber kullanmak için almayı düşünüyordum. Futbol topunda gölgelenme vs yoksa iş görür diye tahmin ediyordum.f/p oranı yüksek olduğu için bu model dikkatimi çekmişti.
Yerine hangi marka/model tv düşünüyorsunuz?
Yorumlarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.pupa -- 19 Ağustos 2021; 16:47:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.pupaHarici uydu (digiturk) ve apple tv ile beraber kullanmak için almayı düşünüyordum. Futbol topunda gölgelenme vs yoksa iş görür diye tahmin ediyordum.f/p oranı yüksek olduğu için bu model dikkatimi çekmişti.
Yerine hangi marka/model tv düşünüyorsunuz?
Yorumlarınız için teşekkürler.
Ne demek rica ederim. Hocam ben 43'' farklı bir marka modele yöneleceğim. 65'' için FP bir cihaz gözüme hiç çarpmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X