Ben kampanya süresine içinde almıştım. O yüzden bana verildi şifre. Ben sadece servisin açması lazım dedim kutuyu..inşallah kampanya varsa bilkom otomatik şifre göndeiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 28 Eylül 2023; 16:0:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (265. sayfa)

-
-
19 nisanda Vatandan almıştım C735
TV+ verdiler ,kullanıyorum ,aktifleşme biraz
zor oldu,TV+ merkezini aramıştım .
-
Nasıl isteyeceğiz müşteri hizmetlerinden mi. Eve gelen serviçiler mahalle elektronikçisi. Adam daha tcl nin ne olduğunu bilmiyor.
Abi samsung alsaydın ya daha eyiydi diyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun bantlar orjinal fabrikasyon.
2 tanemi aldın😁.
Bizimki halen gelmedi. İstanbuldayız yürüyerek getiriyorlar herhalde.
Burayı takip et düşerse link atarız
Telefonunuza mesaj gelmesi lazım , TV+ hediyesinden benim haberim yoktu,
mesaj gelmişti .
-
Sağol hocam hepimize hayırlı olsun. Kurulum için tcl mh aradığımda servisten randevu için arayacaklar o zaman kulaklığı söylersiniz dedi. Servis olayına gelince tcl gibi marka servis ağı konusunda nasıl böyle amatörlük yapmış hiç bilkoma kardeşim bu nasıl servis ağı diye müdahele etmiyor. Benim bölgedeki servisler aşağıda yazıyor. klimacı tv mi kuracak yada bir bölge servisi komple anadolu yakası klimalara diğer servis tv gibi ürünlere mi bakıyor karışık biraz. Bana kurulum için ataşehir servis gelecekmiş hala aramadılar. 2 tv olayına gelince asıl niyetim 65C845 di stok bitti daha da açmadılar. Tam ümidi kesmiştim 75 inç stoğa girdi sabah 4.30 gibi aldım tamam dedim bu işte tamam hop 65C745 stok açıldı halihazırda şubatta vatandan aldığım sorunlarından dolayı iade edeceğim 65 grundig vardı. 65 üzeri yoktu aklımda mecburiyetten 75 aldık gibi bir durum oldu. 65C745 stok açılınca aldım 75 olanı gün içinde arar iptal ederim dedim. Aslında bir süre karar veremedim sonra bu fiyatlara daha nerede 75 inç bulacağım kullanayım 65 olanı iade eder yada forumdan birine satarım dedim ben düşünesiye kadar kargoya verildi teslim edildi maceram bu şekilde
DOMİNANT İKLİMLENDİRME VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ
ARTECH İKLİMLENDİRME
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 28 Eylül 2023; 16:1:45 >
-
Grubdig oledmiydi hocam, bnimde aklimi cekmisti bi ara da, ondan sordum
-
Müşteri hizmetlerini kurulum için aradım kulaklığı söyledim. Gelen servis size verecek dedi.
İade edersin ya. Bence mini led olanı kullan bence.
Ama iste mini led icin cok fazla yorum var redditte denk geldigim yorumlarda c745 daha iyi diyenler dahi var, c845 cok iyi bi guncelleme alirsa efsane cihaz olur ama incelemelrde cok fazla bloomingi var. Bnde kararsiz kaldim c745 aldim ama aklimda c845 kalmadi degil
Aynen hocam grundig ama sakın bulaşma
Şikayetvardaki şu şikayeti güzelce oku grundig oled diye arattır şikayetvarda. Dertsiz başına dert almak istiyorsan buyur al derim
www.sikayetvar.com
Grundig Oled TV Ölü Pixel - Grundig Sıfır Ürün Değişim Yapmıyorhttps://www.sikayetvar.com/grundig/grundig-oled-tv-olu-pixel-grundig-sifir-urun-degisim-yapmiyor -
Mini led olanı alamadık ki hocam 65 de 75 de c745 modeli qled olan
-
Okudugum icin vazgecmistim zaten 😃
He o zaman 75 kullan gitsin
65c845 duvara montaj yaptiran oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adem helvacı ustanın bir videosunda denk gelmiştim büyük inç tv ler duvara asıldığında askı aparatının tv kasası ile beraber paneli de bir miktar kendine çekip esnettiğinden bununda panele zarar verebileceğinden bahsediyordu.
-
Hocam nerde yaşıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi image dosyası ile temiz kurulum yaptım ilk fabrikadan gelen sürüme döndü v562. Yine açılınca tv sesi var görüntü yok. Guardtan temizlik yaptım image kurmadan önce yok hocam. Ne yaptıysam görüntü var ses yok çözemedim. Baya baya yazılımdan dolayı değişim/iade olacak ürün şaka gibi. Servis kaydını açtım bide servis ne diyecek bakalım. Teknosa satıcısı olarak ürün yok şuan teknosada tcl satıcı olarak var. Değişim yapabilirler sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X