V558 image'de bu ekran kararması sorunu yoktu ama ben güncel sürüm olsun diye son çıkan ota'yı kurmuştum. Sonrasında güç ve enerji kısmındaki ayarları yapınca sorun düzelmişti. İmage kurunca tamamen sıfırlıyor tvyi format atmış gibi, yeniden kurulum yapıyorsunuz. Var olan hatalar tv formatlandığı için düzeliyor büyük ihtimal hocam böylelikle. Şu an v587 yüklü bende, sorunsuz çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (264. sayfa)

-
-
İmage kurup bilgi verecem hocam. Umarım çözülür. Sinir bozucu bir durum görüntü yok ses var durumu.
-
Çözülür hocam, ben de ilk güncelleme yaptığımda başıma geldi çok korkmuştum. Yazılımsal sorun, hallolur illa. İmage yüklemek ota'dan farklı yalnız hocam, yüklemeyi biliyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zip olarak değil zipten çıkarıp image dosyasını flasha atıyoruz sonra tv kapalıyken güç düğmesine basıp fişi takıyoruz doğru dimi hocam?
-
Evet hocam, mavi bi yükleme ekranı gelince tuştan çekin elinizi. Sonrasında son çıkan ota'yı kurarsınız.
1 hafta önce kardeşim Media Marktan TCL 55C745 aldı. Ölü piksel bulamadık. Biz baya beğendik. Servisi de hemen gelip kurdu.
Tv xbox konsolu ile harika diyebilirim. Konsolunuz varsa Game Master 2.0 ile renk tonları çok daha iyi oluyor. Game kapatıp açınca aradaki fark baya hissediliyor. Bence doğru tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mediamarkttan aldığım 65c745 tv için kargoya verilmiştir olarak görünüyordu sitesinde. Faturayı incelediğimde maltepedeki bir avm mağazasına ait yani oranın deposundan gönderecekler. Yahu bana ümraniye meydan avm yakın ve stok var mübarek ordan göndersene yada ben teslim alayım ta nereden ürün gönderiyorsun. Bu arada diğer 75c745 e-ticaret mağazasından gönderilecekmiş lakin taşıyıcı firma arvato diye şikayetvardaki yorumları pekte iyi olmayan bir firma görünüyor sıkıntı yaşayacağız gibi
-
Baştan kurulum yaptırıyor evet ama menüye geldiğinizde tüm uygulamalar ve ayarlariniz saklı kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar en güncel img sürümü neydi link varmı acaba. Birşeyi kontrol edeceğimde. Telegram grubuna baktım anlayamadım karman çorman herşey birbirine girmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guard uygulamasıyla derin tarama yapın ,
arka planda çalışan uygulamalara temizlik yapacak
umarım düzelir ,bir ara benim tv de de olmuştu bu siyan ekran ,
cihazı fabrika ayarlarına alıp düzelmişti
-
T615T03 modeller için
V558 en son image dosyası
https://faserf-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/igor_smartlife_tk/EhS6leGhgJlGi1wKpYRb5-0BcTi8t81k5oi0dBXgfwYJZg
-
Eline sağlık teşekkürler
Bnde trabzonda ikamet ediyorum, bnim siparisimde sanliurfadan gelecek gorunuyor, ordan bi arkadasa rica ettim magazaya soracak kapali kutumu teshirmi gonderiyorlar diye
55c745 almak istiyorum. 17binleri geçtim 23bine bulsam hemen alacam. Bugün teknosaya gittim herşeyi denedim 26.400'den aşağı düşmüyorlar. Yok mu arkadaşlar bir kampanya filan?
-
-
Riica ederim
Sizin siparişler yine iyi 65c745 aldım tekirdağda oturuyorum gaziantepden geliyor tv borusan lojistikle inşallah o kadar yolda patates olmaz tv. Servis kuruluma geldiği zaman onlar gitmeden ne testleri yapmamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan_d -- 28 Eylül 2023; 13:44:19 > -
Öncelikle hayırlı olsun.
Tabi sadece servisin açması lazım o kutuyu, ve bilkom ada nuraranız kayıt edilip, garantisi başlatılıp, eğer kampanya varsa Turkcell plus veriyorlar. O yüzden servisi bekleyiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 28 Eylül 2023; 14:9:15 >
Dostum teşekkürler tv+ eminmisin tcl de şöyle yazıyorda valla verirse on numara olur The Walking Dead: Daryl Dixon tv+ da sadece tamda üyeliklerine bakıyordum
Kampanyadan 23 Kasım 2022-15 Mart 2023 tarihi mesai bitimi arasında, Bilkom yetkili servisleri tarafından kurulumu tamamlanmış TV sahipleri faydalanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 28 Eylül 2023; 14:9:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X