Bu yazımı umarım olabildiğince çok kişi okur bilgi paylaşımı sağlarız ben bir yaşıma daha girdim çünkü. Teknosa üzerinden 75c745 ürünü aldım. 25 eylülde teslim edildi. Çoğunuzun bildiği gibi üründe yazılımsal bir sorun bulunmakta, farklı olarak ölü pikselde var ben ölü piksellere (Bu 3. Tcl tv hepsindede ölü piksel vardı) alıştığım için yazılımsal sorun nedeni ile serviste kayıt açtım. Servise video çekip yolladım merkeze iletecez dediler. Şimdi asıl geleyim olaya. Bende benim mesafeli satış sözleşme gereği 14 gün iade hakkım var dur bi teknosa müşteri hizmetlerini arıyayım servis bana geç dönerse bu hakkım kaybolur mu ne olur bi görüşeyim dedim. Çağrı merkezindeki konuşmayı bizzat iletiyorum. - 14 gün iade hakkı kapalı açılmamış kutular için geçerli. Açılmış ürünler için bu imkan yok. + Neden yok? Mesafeli satış sözleşmesi gereği, birde faturanızda iade/değişim için kutu ambalaj her şeyi saklayın yazıyor. Tvnin jelatini üstünde kutusu herşeyi duruyor. - İade koşullarımızda yazıyor biz AÇILMIŞ ÜRÜNLERİ SATAMADIĞIMIZ İÇİN ( BURAYA DİKKAT DENİYECEM TEKRAR) iade alamıyoruz. Servis değişim yada iade verirse sıkıntı yok işlem yapıyoruz. Devam ediyor. - Birde teknosa müşteri memnuniyeti bıdı bıdısı var. SİZDEKİ ÜRÜNÜN SAĞLAM BİR KUSURU OLMAMASI KOŞULU İLE 30 gün içinde MAĞAZADAN alacağınız, Fatura tutarı altı olmadan, fatura bedeli üstü BAŞKA BİR ÜRÜNÜ ( Aynı ürün değişim iadesi yok bunu öğrendik değil mi başka bir ürün olacak) alırsanız aradaki farkı ödeyip ürünü alıyoruz. + Peki bendeki açılmış ürünü alıp, ne yapıyor teknosa? Az önce satamıyoruz dediniz. - Outlet olarak mağazalarımızda satıyoruz. + Yani iade/değişim talebinde ben bu ürünü satamam diyen teknosa iadeyi kabul etmeyen teknosa, Değişim programı altında ürünü alıp satabiliyor öyle mi? - Evet. + Peki diyelim ben keyfi ürünü iade etmek istiyorum sizde kabul etmiyorsunuz. Yasal yollara başvurmak için bana bir ret yazısı falan veriyormusunuz. -Hayır böyle bir yazı vermiyoruz. Sözlü söylüyoruz. + İnternet sitesi üzerinde iade et butonu aktif talep oluşturabilirim burdan ?? - Tabi talep oluşturmada sorun yok. Olumsuz yanıt gelecektir oluşturabilirsiniz. + Söylemek istediğimde bu. Olumsuz yanıt bir yanıttır sonuçta burdan talep oluştururum o zaman dedim - Tabi Yani ben bilmiyordum teknosada alınan bir ürünün 14 gün içinde iade alınmayacağını. Vatanda biliyordum aynı tutum onlarda vardı. Demek ki bu hepsinde var. Ürün kaydı serviste açık. Üründe sıkıntı var. Ama diyelim ki üründe sıkıntı yoktu. Yada en kötü senaryo tvl servisi bi sıkıntı yok dedi. E o zaman iade yok öyle mi? Bir daha asla teknosa. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (267. sayfa)
-
-
Hocam senin yonunden bakinca kotu bi deneyim oldu, uzucu umarim tv de yasilimsal sekilde cozum olur donanima mudahele etmeden, yada unarim direk degism yaparlar yeni ve hatasiz bir urun verirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar format attım ki ezbere herşeyi söyleyebilirim c745 ile ilgili. Fabrikadan v558 geliyor hocam. Wifi sinyalini gördüğü gibi v562 buluyor yüklüyorsun her şekilde.
Bende servis stokta yok 1 haftaya gelir dedi kulaklık. Bana teslim edilmedi. Burdan da bir gol yemem inşallah. Maşallah bendeki şans everest zirvesi kadar yüksek
-
Denedim hocam sıfırlama, reset shop, image, v558, v562 şuan her şeyi denedim. İnatla düzelmiyor.
-
Servis benim yaptıklarımda farklı ne yapacak nasıl düzelecek umutsuzum biraz. Umarım çözülür iadede almıyor teknosa aylarca böyle kullanmak zorunda kalmak can sıkıcı oluyor ister istemez
-
26 Eylül gecesi siparişi verdim 55C745 tv yi MediaMarkt üzerinden ne gelen giden birşey var Bandırmadan İstanbula gelecek ürün daha bir hareket yok.
-
-
-
Kredi kartı vs tanımlama yapın adress vs herşeyi ayarlayın gençler şimdiden. Hızlı olmak için havale eft seçin gerekirse
Arkadaşlar bilgi için paylaşıyorum biz kutusu açılmamış koli üzerindeki bantlar sıfır duruyor diyoruz ya.
Adamlar koliyi alttan açıyor zeminden yani tv alttan açıldı çıkartıldı kolinin üstündeki bant halen orjinal duruyor.
Tv yi koysam paketlesem orjinal dersiniz ancak ön ekranında camda full jelatin kaplıydı tüm çervevesinde kullanılmış olsa o filmi alması gerekiyor bana sıfır ürün geldi.
Zaten bu tv ler çıkalı 1-2 ay oldu kullanılmış inşallah gelmez kimseye
Yani teşhir vb tcl olduğunu kullanıldığını sadece runing time saatinden anlayabilirsiniz. Biz tv kullandık test ettik vs 30dk olmuştu runing timedada görünüyordu.
Adamlar koliyi alttan açıyor çünkü tv yi öyle çıkartması gerekiyor üstten açıp almıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 29 Eylül 2023; 21:48:39 >
Zaten forumda birisi yazmıştı adını hatırlamıyorum 590 sürümüne geçtim tv sapıttı diye. Korkudan yüklemiyorum içinden çıkan yazılımla kullanmaya devam edeyim diyorum.
Ben 590 yükledim. Bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelen servis kutunun üzerindeki beyaz şeritleri açtıktan sonra üstten bantı maket bıçağı ile açıp ayakları ve kumanda pil garanti belgesini çıkardı sonra kutuyu yukarı çekip tv yi öyle çıkardı. Benim tv de full jelatinli idi running time testi yaptık ürün ayar yaptığımız 5 dakikalık açık olduğu süreyi doğru gösteriyordu. Gelen elemanlara sordum sıfır abi dediler.
-
Aynn sıfır başkan anlattıklarından sıfır oluyor zaten kim 50.000 verip alıpta kullanacak 😁 50.000 vermem o paraya oled alırım😁
Ben 55c735 e 590 yükledim bende sorun yaşamadım ama 65c845 e yüklemeye korkuyorum.
Tv yi 37000 aldım 50000 olsa almazdım zaten. He bana kalsa 50000 verip oled de alınmaz tv tarafında oledlere güvenemiyorum yanık durumundan dolayı. Yoksa medimarkt indirim gecesinde 65 inç grundig oled 30000 di. Hem oled hem grundig şikayetvar da arat ne olduğu ortaya çıkıyor zaten
-
Evet arkadaşlar sabahtan beri 65c845 testlerimi yaptım oyunumu filmimi izledim.
55c735 kıyasla konuşuyorum. Ekran ışığı yani aydınlık seviyesi canlılık %20-25 gibi daha yüksek. Sonuçta 2 televizyonda evimde duruyor ikisini yanyana koyupta bir testde yapabilirim zamanım olursa. Ama değermi paranız yetmiyorsa c735 de olur . Hani oooo vaaaa vuuuv edecel bir durum yok.
Altı üstü biraz daha aydınlık parlak 65c845
Ama önceliğiniz fiyatından dolayı c745 serisi olsun.
Sonra olacaksa c845 olsun.
Allaha şükür bu televizyondada ölü piksel çıkmadı . Kusur vs yok.
14 saate yakındır test ettim gündüz dışardan güneş vuruyordu ama ekran o kadar ışıltılıydıki rahat rahat oyun oynayabildim.
Şuan 590 sürümlü yazılımı yüklemek istiyorum ama onada korkuyorum.
Grundimg alıcama telefondan tv izlerim daha iyi. Oled olayına gelince samsung yada lg alıp 5-7 yıl garanti uzatacacaksın.
Bu arada TCL müşteri hizmetleri aradığımda servis garantisi uzatmak isterseniz yıllık 2200tl bir rakam söylemişti
3 yıl kadar uzatılabiliyor dedi 6500tl civarı yapar değermi orasını bilemedim . Ben karar verir size dönerim dedim.
Hocam 735 ile 745 arasinda ciddi local dimming farki var, c745 65 inc de 160 nokta var. Bu c845 de cok daha fazla ancak daha ince yazdim testlerde c845 cok ciceklenme yapiyor c745 in isik yonetimi cok daha basarili. C845 e iyi bir guncelleme iyi bir ayarla cok ileri seviye tv olabilir ama bn isi sansa birakmadim bu nedenle c745 aldim
C745 ve c845 karsilastirma
AVPasiónyoutube
TCL C845 Mini LED vs TCL C745 LED: comparativa entre las dos Smart TV más populares del 2023https://www.youtube.com/watch?si=TcFfx7Wav82pHR3L&v=kcU6k17hdME&feature=youtu.be
C835, C745, c735 led bolgeleri
hxos plusyoutube
TCL C845 and C745 just the back light of blue mini LEDshttps://www.youtube.com/watch?si=WidHbg_SO8MRsKV-&v=3Ss4NjLFlKE&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X