Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.134
Cevap
500
Favori
1.020.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözülmedi hocam ne yaptıysam çözülmedi. İmage dosyasını kurdum hala ses var görüntü yok. Servis kaydı açtım

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Can sikici, her guncellemede nasl bi sorun yasicaz acaba diyerek tedirginmi olucaz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

Adanadayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick0 kullanıcısına yanıt

Antalya'da olsaydın halledebiliriz diyecektim. Nasip değilmiş

• Mediamarkt bugün indirim yapmayacak gibi duruyor

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt

Tv değişime girerse ben ilk sürümde kalacam gibi görünüyor. Pişman etti beni şuan bu güncelleme işi.

• Arkaşalar 55C825 i mi (kasım 2021 mediamarkttan alınma) satmayı düşüyorum. 65" lik seriye geçeceğim. Arızası kozmetiğinde vs herhangi bir şey yok sizce ne kadara satmalıyım?

Hocam image'i kurduktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlama yaptınız mı, belki faydası olur.

• Tam tlc alAlım 75 inc muadillerine göre ucuz diyoruz. Konuya her girişimde sorunlar yumagı macera atamasak iyi olucak gibi

• Servis geldi kurulumu yapalım bakalım neler yaşayacağız inşallah açık kutu teşhir değildir.

Hocam gecmiş olsun ,can sıkıcı bir durum , C725 son V590 ota yükledim,

sıkntı yok , tv kanal değişim hızı biraz iyileşmiş gibi, başka da bakmadım ,

ayarlarda bir yerde ,sanırım güç tasaruf menüsünde ,ekransız kullanım vardı ,

belki açık kalmıştır ,

sorun yazılımsalsa ,servis orj yazılım atar ,düzelir ,bozmayın moralinizi

• Servis geldi bilgili bir arkadaştı ortak noktalarımız çoktu işi biliyordu beraber testleri yaptık. İlk defa anlayışlı ve bilgili bir teknik servise denk geldik. Hatta bana bir iki tüyo bile verdi böyle adamları seviyorum. Hem nazik hemde dürüst. İstersen kutuya koyup iade bile ederiz sıkıntı yok abi dedi.

Ölü piksel yoktu hafif arka planda dse gölgesi vardı beni rahatsız etmedi. İlerde ederse iade ederim yenisi gelir. Şuan tv iyi çıktı kullanım saati sıfırdı.

65c745

Bu arada tv 5xx serili li yazılım vardı 562 sürüme yükseltme yaptı biz hiç birşey yapmadık ekrana yazılım güncellemesi mevcut diyip yeni yazılımı kurdu cihaz. Şuan sorun yok

Oyun testleri kullanım testleri yarına kdr test edeceğim sorun varsa 14 gün yasal hakkımla iade ederim

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 29 Eylül 2023; 12:35:27 >

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayirli olsun, elemanin bilgisi olmasi guzel insani rahatlatiyor, bnim tv hala yolda, hocam kulakligi onceden mi hatirlattin, yoksa yanlarinda geririyorlarmi, birde tvde ilk izlenimlerin nelerdir

Teşekkürler onlar getiriyor çıkmadan bakıyorlarmış listeye.
    Valla servis menüsüne girince abi sen ne iş yapıyorsun dedi bana 😁

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Hocam kulakligi denedin mi
    Nasil performansi

güzel hocam. performansını beğendim basları derinliği güzel.

kulaklık modları var. dış sesleri anında kesiyor. diğer modu ise toplantı modu. dış sesi kulaklığa veriyor inceden. güzel bir özellik. kulaklık takılı olsa da dış sesler duyuluyor.

Daha ona geçemedik test yap oyun aç vs vs. Açınca haber vereceğim o işe el atamadım daha.
    Tv genel yorumum iyi c735 kıyasla daha aydınlık . Ben mumnun kaldım inş diğer alan arkadaşlarda memnun kalır. Bu arada gelen servisteki çocuk faturaya baktı abi bunu bu fiyata nasıl aldın dedi😁

• Merhaba arkadaşlar ben de 18.09.2023 teknosa indiriminden aldım. Bugün pixel testi yapim dedim 2 tane buldum. Birde görüntünün bittiği yerden aşağı doğru beyaz renk mevcut. Servisi aradım gelmeden görüntüleri attım merkeze ileteceğiz dedi. Şimdi bekliyorum. Ne yapmam lazım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir983 -- 29 Eylül 2023; 17:22:59 >

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.